ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Γκουαρδάδο στη λίστα του Ντάρκο (video)

Ο Γκουαρδάδο στη λίστα του Ντάρκο (video)

22/9/2011
Έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή, σε εξαιρετική ηλικία και με περγαμηνές έχει στο στόχαστρό του ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τον Ολυμπιακό και τον παρακολούθησε, ώστε να βγάλει πιο ασφαλή συμπεράσματα για την αγωνιστική του αξία.

Ο λόγος για τον Αντρές Γκουαρδάδο της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, της ιστορικής ομάδας της Γαλικίας, η οποία φέτος αγωνίζεται στην Σεγούντα Ντιβισιόν και θα προσπαθήσει να επανέλθει στην φυσική της θέση στην Πριμέρα.

Ο διεθνής Μεξικανός, παίζει από το 2007 στην Ισπανία, έχει παίξει 111 φορές για την "Σούπερ Ντεπόρ" και μετράει 15 γκολ και 13 ασίστ. Αν μη τι άλλο, δεν περνάνε απαρατήρητα τα νούμερά του...

Βέβαια, το κόστος του αγγίζει τα 10 με 15 εκ. ευρώ, αλλά προτού πάθετε... εγκεφαλικό, θα πρέπει να τονιστεί ότι το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ το γεγονός ότι παίζει στην β' κατηγορία η ομάδα τον φέρνει πιο εύκολα μακριά από το "Ριαθόρ" και σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης.

Ο 24χρονος έχει παίξει 75 φορές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του και έχει 13 γκολ και 7 ασίστ. Ο Ντάρκο τον είδε, έχει αποφασίσει να κάνει εισήγηση στην διοίκηση, ώστε να τσεκάρει για τα καλά την περίπτωσή του, ενώ θα πρέπει να πούμε ότι από τον Γενάρη ο παίκτης μπορεί να συζητάει ελεύθερα το νέο προορισμό της καριέρας του, αν πάρει την απόφαση να αλλάξει περιβάλλον.


www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου