ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Φιλικα: Λάρισα – Άρης 1-2-Καλλιθέα – Παναθηναϊκός 0-2

Λάρισα – Άρης 1-2

24/9/2011
Τη νίκη με 2-1 πήρε ο Άρης απέναντι στη Λάρισα σε φιλικό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στο AEL FC Arena. Παπαζαχαρίας και Soltani οι σκόρερ για τους Θεσσαλονικείς, ο Πλιάγκας είχε ισοφαρίσει προσωρινά για τους «βυσσινί», ενώ οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι.
larisa aris 1 2Οι «κίτρινοι» είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Απείλησαν με καλές προϋποθέσεις σε αρκετές περιπτώσεις το Μιχαηλίδη, πριν ανοίξουν το σκορ με εξαιρετικό τέρμα του Παπαζαχαρία μετά από σέντρα του Καπετάνου στο 41΄. Οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Πλιάγκα στο 49΄ να μην αφήνει περιθώρια αντίδρασης στο Βελλίδη. Οι παίκτες του Τσιώλη δεν πτοήθηκαν από την ισοφάριση και στο 59΄ ο Soltani με προβολή έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 70΄ ο Toja σημάδεψε το δοκάρι του Σωτηρίου, ενώ την ίδια κατάληξη είχε η προσπάθεια του Tshibamba τέσσερα λεπτά αργότερα στην απέναντι εστία. Μέχρι το τέλος του αγώνα οι προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών να πετύχουν κάποιο γκολ δεν ευοδώθηκαν και το 2-1 παρέμεινε.
Σκόρερ: 49΄ Πλιάγκας / 41΄ Παπαζαχαρίας, 59΄ Soltani
Συνθέσεις
Λάρισα: Μιχαηλίδης (62΄ Σωτηρίου), Kali, Arab, Βενετίδης (62΄ Κατσιαρός), Παπαγεωργίου, Iglecias (46΄ Tshibamba), Χατζής, Νεμπεγλέρας, Καραχάλιος, Πλιάγκας (79΄ Καρανίκας), Zecinha
Άρης: Βελλίδης, Neto (74΄ Γιαννιώτας), Λαζαρίδης, Dickoh, Michel, Παπαζαχαρίας, (79΄ Κατίδης)Toja (75΄ Αγγελούδης), Πρίττας (60΄ Παπαστεριανός), Καπετάνος (60΄ Vranjes), Castillo (69΄ Αγτζίδης), Soltani (64΄ Καζναφέρης)

Καλλιθέα – Παναθηναϊκός 0-2


kalithea pao 0 2Τη νίκη με 2-0 πήρε ο Παναθηναϊκός σε φιλικό παιχνίδι με την Καλλιθέα που διεξήχθη στο «Ελ Πάσο». Βύντρα με κεφαλιά και Cleyton με απευθείας εκτέλεση φάουλ οι σκόρερ για το «τριφύλλι», με τον Jesualdo Ferreira να κάνει πολλές δοκιμές.


Οι «πράσινοι» είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερναν να πλησιάσουν με αξιώσεις στα καρέ του Κατσούλη. Παρόλα αυτά προηγήθηκαν στο 40΄, όταν ο Βύντρα έπειτα από κόρνερ του Leto έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα. Στο 56΄ ο Cleyton με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-0. Στη συνέχεια οι πολλές αλλαγές που πραγματοποίησαν οι δύο προπονητές είχαν ως αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός του αγώνα. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με ένα σουτ του Dialo στο 80΄ που πέρασε μόλις άουτ, στην τελευταία αξιομνημόνευτη φάση μέχρι το τέλος του αγώνα, με το 2-0 να παραμένει.
Σκόρερ: 40΄ Βύντρα, 56΄ Cleyton
Συνθέσεις
Καλλιθέα: Κατσούλης, Αρκούδας, Βιδάλης (72΄ Σταύρου), Κουτρουμπής, Αρβανίτης (78΄ Φουντουκίδης), Καλτσάς, Pripou (72΄ Ηρακλής), Πλατελλάς (78΄ Ματσούκας), Μιχαλόπουλος (72΄ Dialo), Κατσίκης (69΄ Κατσούλης), Dacol (63΄ Μαρουκάκης)
Παναθηναϊκός: Καρνέζης (62΄ Ταμπάκης), Boumsong (46΄ Sarriegi), Kante, Βύντρα (46΄ Φουρλάνος), Σπυρόπουλος (62΄ Ιωαννίδης), Simao (62΄ Λαγός), Zeca (46΄ Cleyton), Κατσουράνης (46΄ Vitolo), Quincy (46΄ Μαρίνος), Leto (46΄ Μαυρίας), Πετρόπουλος

 ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου