ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Φέτελ από… ημίχρονο! (Vids)

Φέτελ από… ημίχρονο! (Vids)

24/9/2011
Φέτελ από… ημίχρονο! (Vids)
Τα λόγια πλέον είναι περιττά…

Δεν είναι η πρώτη, δεν είναι η δεύτερη, δεν είναι η τρίτη, αλλά η ενδέκατη πολ ποζίσιον που πανηγυρίζει ο Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο Γερμανός στην Σιγκαπούρη θα ξεκινήσει από την πρώτη θέση, διατηρώντας το απόλυτο για τη Red Bull, η οποία έκανε και το ένα –δύο με τον Μαρκ Γουέμπερ.


Την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο Τζένσον Μπάτον, αφήνοντας πίσω του τον ομόσταβλό του, Λιούις Χάμιλτον.

Υποτονική ήταν η απόδοση της Ferrari με το δίδυμο των πιλότών της να ολοκληρώνει τη διαδικασία από την Πέμπτη και έκτη θέση, με τους Αλόνσο και Μάσα, αντίστοιχα.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ, εκκινώντας από την πολ ποζίσιον αυξάνει τις πιθανότητες νίκες, αλλά και κατάκτησης του Παγκόσμιου τίτλου.

Ο κόσμος γέμισε τις κερκίδες, παρά τη ζεστή ατμόσφαιρα, 35 βαθμοί Κελσίου, ώστε να παρακολουθήσει την προσπάθεια των πρωταγωνιστών να διεκδικήσουν την πολ ποζίσιον.

Ωστόσο, όσοι βρέθηκαν στην Μαρίνα Μπέι, είχαν την ευκαιρία όχι μόνο να ακούσουν τους κινητήρες των μονοθεσίων, αλλά και τη φωνή της υπέροχης, Σακίρα.



Q1: Πρώτη περίοδος, εκτός ο Πετρόφ…

Με τους πιλότους να προσαρμόζονται στα φώτα των προβολέων ξεκίνησε η πρώτη περίοδος των κατατακτήριων δοκιμών. Ο Σεμπάστιαν Φέτελ ήταν ο ταχύτερος πιλότος.


Τα προβλήματα που αντιμετώπιζε από την έναρξη του τριημέρου φαίνεται πως δεν κατάφερε να λύσει η Renault που είδε τον Βιτάλι Πετρόφ να μην παίρνει το εισιτήριο για τη δεύτερη περίοδο, κάνοντας τον 18ο χρόνο.

Οι υπόλοιποι έξι πιλότοι που δεν πέρασαν ήταν οι εξής: Κοβαλάινεν- Τρούλι (Lotus), Γκλοκ- Ντ’Αμπρόσιο (Virgin), Ρικιάρντο-Λιούτσι (HRT).

Q2: Δεύτερη περίοδος, ξανά απογοήτευση για Renault...

Λίγο μεταξύ την έναρξη της δεύτερης περιόδου, η κόκκινη σημαία έκανε την εμφανισή της στην πίστα της Σιγκαπούρης. Ο Καμούι Κομπαγιάσι, έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου του, με αποτέλεσμα η Sauber να σταματήσει πάνω στις μπαριέρες, καταστρέφοντας το μπροστινό μέρος.

Δείτε το σχετικό βίντεο:



Ο Φέτελ και στη δεύτερη περίοδο είχε μόνο έναν αντίπαλο και αυτός δεν ήταν άλλος, από το χρονόμετρο.

Τα άσχημα αποτελέσματα συνεχίστηκαν για τη Renault, η οποία στο Q2 έχασε και τον δεύτερο πιλότο της, δεδομένου ότι ο Σένα πλασαρίστηκε στην 15η θέση.

Μεγάλος άτυχος ο Λιούις Χάμιλτον, του οποίου το ελαστικό (η πολύ μαλακή γόμα) κλάταρε, με αποτέλεσμα στον αγώνα της Κυριακής να έχει ένα σετ λιγότερο.

Οι πιλότοι που δεν προκρίθηκαν στον τελικό είναι οι εξής: Πέρες- Κομπαγιάσι (Sauber), Μπαρικέλο- Μαλδονάδο (Williams), Μπουεμί- Αλγκουερσουαρί (Toro Rosso), Πετρόφ (Renault).

Αναλυτικά η κατάταξη:

1. Φέτελ, Red Bull
2. Γουέμπερ, Red Bull
3. Μπάτον, McLaren
4. Χάμιλτον, McLaren
5. Αλόνσο, Ferrari
6. Μάσα, Ferrari
7. Ρόσμπεργκ, Mercedes GP
8. Σουμάχερ, Mercedes GP
9. Σούτιλ, Force India
10. Ντι Ρέστα, Force India
11. Πέρες, Sauber
12. Μπαρικέλο, Williams
13. Μαλδονάδο, Williams
14. Μπουεμί, Toro Rosso
15. Σένα, Renault
16. Αλγκουερσουαρί, Toro Rosso
17. Κομπαγιάσι, Sauber
18. Πετρόφ, Renault
19. Κοβαλάινεν, Lotus
20. Τρούλι, Lotus
21. Γκλοκ, Virgin
22. Ντ’Αμπρόσιο, Virgin
23. Ρικιάρντο, HRT
24. Λιούτσι, HRT
www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου