ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Χάνει τον Εργοτέλη ο Γέστε

Δίχως τον Φρανθίσκο Γέστε θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός το Σάββατο (24/9, 19:30) κόντρα στον Εργοτέλη στο "Παγκρήτιο". Ετοιμάζεται για Άρσεναλ (28/9) ο Ισπανός χαφ.
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ολυμπιακού προπονήθηκαν κανονικά το απόγευμα (19:00) της Πέμπτης (22/9) στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα του Σαββάτου (24/9, 19:30) με αντίπαλο τον Εργοτέλη, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο στάδιο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SuperLeague.
Στο πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας του Ολυμπιακού εντάχθηκε ο Γιάννης Ποτουρίδης, ενώ οι Λιούμπομιρ Φέισα, Μανιάτης και Φετφατζίδης, των οποίων η κατάσταση έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση, συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν. Ο Φρανθίσκο Γέστε ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο και θεωρείται δεδομένη η απουσία του από το ματς κόντρα στον Εργοτέλη, με τον Ισπανό χαφ να ετοιμάζεται για το παιχνίδι κόντρα στην Άρσεναλ την ερχόμενη Τρίτη (28/9).

Οι "ερυθρόλευκοι" θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους την Παρασκευή (25/9), με την προπόνηση που θα γίνει το πρωί (09:00) και το απόγευμα η αποστολή θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο της Κρήτης, ενώ νωρίτερα θα γίνει γνωστή και η αποστολή των Πειραιωτών για το παιχνίδι από τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Ισπανός τεχνικός, πάντως, αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στην αναμέτρηση κόντρα στον Εργοτέλη, καθώς θέλει να προφυλάξει -ξεκουράσει- ορισμένους από τους "ενδεκαδάτους" ποδοσφαιριστές του, καθώς την Τρίτη (28/9) οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την Άρσεναλ στο Λονδίνο για τον θεσμό του Champions League.
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου