ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

«Βιαστήκατε να αμφισβητήσετε τον Πρίγκιπα…»

«Βιαστήκατε να αμφισβητήσετε τον Πρίγκιπα…»

23/9/2011
«Βιαστήκατε να αμφισβητήσετε τον Πρίγκιπα…»
Την πίστη του πως το… πριγκηπικό «deal» θα ολοκληρωθεί και ο Παναθηναϊκός θα αλλάξει σύντομα σελίδα εξέφρασε ο Γρηγόρης Δαμουλάκης, μιλώντας στο www.sport-fm.gr.


O γεωπόνος- επιχειρηματίας από την Κρήτη είναι το τρίτο πρόσωπο που εμφανίστηκε σήμερα στο προσκήνιο, μετά τον Τσάκα και τον Πρίγκιπα και βάζει το χέρι του στη φωτιά για το ότι «μπορεί η όλη ιστορία να φαίνεται σαν παραμύθι, αλλά δεν είναι…».

Συνέντευξη στον Κώστα Τσούγκο

Μιλώντας αρχικά με τον κ. Δαμουλάκη, μάς εξήγησε πώς το θέμα που προέκυψε με την πιστωτική του κάρτα, η οποία χρησιμοποιήθηκε για να κρατηθούν τα δωμάτια για τον Πρίγκιπα στον Αστέρα της Βουλιαγμένης, ήταν απλά μία εξυπηρέτηση προς έναν φίλο…

Φυσικά ως «φίλο» ο κ. Δαμουλάκης δεν εννοούσε τον Πρίγκιπα, αλλά τον κ. Τσάκα, με τον οποίο όπως μας είπε γνωρίστηκαν πριν από μερικά χρόνια. «Ο κ. Τσάκας ήταν διευθυντής σε κάποιο ξενοδοχείο στην Ιεαράπετρα, αλλά γνωριστήκαμε μετά από κάποια χρόνια, όταν είχε κατέβει εδώ για διακοπές…».

Στο σημείο αυτό του τονίσαμε ότι το όνομά του έχει ήδη βρεθεί στο προσκήνιο και σε περίπτωση που η υπόθεση με τον Πρίγκιπα αποδειχθεί «φούσκα», τότε ίσως να χρεωθεί κι αυτός ευθύνες από ένα τέτοιο φιάσκο…

«Αλήθεια, έχετε «τυφλή» εμπιστοσύνη στον κ. Τσάκα και σε όλα όσα ισχυρίζεται;», ήταν η σχετική ερώτησή μας και δίχως να κομπιάσει δευτερόλεπτο ο κ. Δαμουλάκης μάς απάντησε:

«Ο κ. Τσάκας είναι μία λαϊκή φυσιογνωμία και κάποιοι ενοχλούνται από το στιλ του και τους τρόπους του. Αλλά έτσι είναι ο άνθρωπος, τι να κάνουμε; Δεν ξέρω τι είναι αυτά που γράφονται ή τι είχε γίνει στο παρελθόν με τον ΠΑΟΚ, εμένα πάντως η γνωριμία μου μαζί του απεδείχθη πολύ χρήσιμη. Εκτός του ότι είναι φίλος μου, με έχει βοηθήσει και πάρα πολύ στη δουλειά μου. Είναι ένας άνθρωπος με πολύ σημαντικές γνωριμίες κυρίως από το εξωτερικό. Εσείς, ο Τύπος, βιαστήκατε να αμφισβητήσετε τόσο αυτόν όσο και τον Πρίγκιπα. Είδα σχόλια ειρωνικά που δεν μου άρεσαν και καλό θα ήταν να μην προτρέχετε…».

Η ιστορία, κ. Δαμουλάκη, έχει πολλά κενά όπως καταλαβαίνετε κι ο Τύπος οφείλει να κάνει τη δουλειά του… Ο Πρίγκιπας δεν έχει εμφανιστεί ποτέ αυτοπροσώπως και στοιχεία για τον ίδιο είναι πολύ δύσκολο να βρεθούν. Πώς είστε τόσο σίγουρος ότι αυτά που ισχυρίζεται ο κ. Τσάκας, σε ό,τι έχει να κάνει με την οικονομική του επιφάνεια, είναι αληθή;

«Τον Πρίγκιπα τον έχω γνωρίσει όταν είχε έρθει στην Ελούντα με ελικόπτερο. Ο κ. Τσάκας μού τον γνώρισε. Ό,τι ισχυρίζεται ο κ. Τσάκας είναι αλήθεια. Είναι ένας άντρας εμφανίσιμος, παιδαράς, με πολλά λεφτά, που θέλει να επεκταθεί επιχειρηματικά και στην Ελλάδα. Απ’ όσα μπορώ να ξέρω η πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας θα αποδείξει ότι είναι υπαρκτό πρόσωπο, ενώ δεν αποκλείεται να βρεθεί ο ίδιος στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα».

Γνωρίζετε, μήπως, πώς ο κ. Τσάκας γνωρίστηκε με τον Πρίγκιπα;

«Όπως σας είπα και προηγουμένως ο κ. Τσάκας είναι ένας πολύ δραστήριος άνθρωπος, ανήσυχο πνεύμα, με πολλές γνωριμίες και έντονα φιλοπαναθηναϊκά αισθήματα. Η γνωριμία του κ. Τσάκα με τον Πρίγκιπα έγινε μέσω ενός άλλου Πρίγκιπα», είπε αρχικά ο κ. Δαμουλάκης και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Ο Πρίγκιπας είπε στον κ. Τσάκα πως θέλει να δραστηριοποιηθεί επιχειρηματικά στην Ελλάδα και το πρώτο πράγμα που τον συμβούλεψε ο Βλάσης ήταν πως αυτό που τον συμφέρει να κάνει ως πρώτη κίνηση είναι να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών μιας ομάδας. Αυτή η πρόταση άρεσε στον Πρίγκιπα κι έτσι ξεκίνησαν όλα… Αυτή θα είναι η πρώτη επιχειρηματική δραστηριότητά του στην Ελλάδα. Να είστε σίγουροι ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες. Τέτοιους ανθρώπους τους χρειαζόμαστε στην Ελλάδα».

Κλείνοντας, ο κ. Δαμουλάκης, επειδή μάλλον τον πιέσαμε αρκετά, μας τόνισε πως «στο πρόσφατο ταξίδι του κ. Τσάκα στην Σαουδική Αραβία, την Visa, για να μπορέσει να πάει στη χώρα του Πρίγκιπα, του την πήγε στο ξενοδοχείο υπάλληλος της Πρεσβείας. Πώς γίνεται να είναι παραμύθι η ιστορία και να ασχολείται ολόκληρη Πρεσβεία για να διευκολύνει το ταξίδι του κ. Τσάκα;», αναρωτήθηκε.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου