ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Φέτελ στο 2ο σκέλος στη Σιγκαπούρη

Φέτελ στο 2ο σκέλος στη Σιγκαπούρη

23/9/2011 
Τον ταχύτερο γύρο στο 2ο σκέλος των ελεύθερων δοκιμών στην πίστα της Σιγκαπούρης έκανε ο Σεμπάστιαν Φέτελ.
Με μαλακή γόμα ο Φέτελ γύρισε την πίστα σε 1:47.375, σχεδόν οκτώ δέκατα πιο γρήγορος από τον αντίστοιχο του team mate του, Μαρκ Ουέμπερ, ενώ διατήρησε την πρωτιά του και με την ακόμα πιο μαλακή γόμα με χρόνο 1:46.374.
ΦΕΤΕΛΟ Φερνάντο Αλόνσο με την Ferrari ήταν μόλις δύο δέκατα πιο αργός, μειώνοντας δραματικά την απόσταση 1,5 δευτερολέπτου που τον χώριζε από τον Φέτελ με τα μαλακά λάστιχα.
Ο Λιούις Χάμιλτον, που είχε κάνει τον ταχύτερο γύρο στο 1ο σκέλος, καθυστέρησε να βγει στην πίστα εξαιτίας ενός προβλήματος στην McLaren του, αλλά πρόλαβε να κάνει ορισμένους γύρους, καταλήγοντας τρίτος στην κατάταξη.

Αντίθετα ο Τζένσον Μπάτον είχε έξοδο στην στροφή 14 και δεν ήταν σε θέση να γυρίσει το μονοθέσιό του στην πίστα. Ως εκ τούτου, το 1:49.751 που είχε κάνει με τη μαλακή γόμα έμεινε ως ο καλύτερός του γύρος, αφήνοντάς τον φυσιολογικά πολύ πίσω στην τελική κατάταξη.
Τον τέταρτο ταχύτερο χρόνο είχε ο Φελίπε Μάσα με Ferrari, ο οποίος έχασε για μόλις πέντε χιλιοστά την τρίτη θέση από τον Χάμιλτον.
Ο Ουέμπερ έμεινε στην πέμπτη θέση, μία μπροστά από τον Μίκαελ Σουμάχερ της Mercedes και δύο από τον Αντριαν Σούτιλ της Force India. Την κορυφαία 10άδα έκλεισαν οι δύο Sauber και ο Μπάτον.
Το μοναδικό σοβαρό περιστατικό ήταν το ατύχημα του Σεμπαστιάν Μπουεμί, ο οποίος είχε μια επαφή στον τοίχο της προτελευταίας στροφής και κατέστρεψε τον εμπρός δεξί τροχό της Toro Rosso του.
Πηγή: www.woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου