ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

«Ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό»

«Ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό» 

23/9/2011 

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε για μια ακόμα φορά ο Ολυμπιακός, προσφέροντας αθλητικό υλικό στον Ατρόμητο Επισκοπής, που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου.

Η ομάδα της Κρήτης με την παρακάτω ανακοίνωση ευχαρίστησε τους «ερυθρόλευκους» για τη βοήθεια τους…

«Η διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ατρόμητου Επισκοπής ευχαριστούν θερμά την ΠΑΕ Ολυμπιακός Πειραιώς για τη γενναιόδωρη προσφορά της σε αθλητικό υλικό στο σωματείο μας. Μέσα σ' ένα κυκεώνα πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων, που φέρνουν τη χώρα όλο και σε πιο δύσκολη θέση, δεχτήκαμε μια πλούσια δωρεά από τον Πρωταθλητή.

Σε μια φάση, που η Ελλάδα διανύει μία από τις πιο "μαύρες" περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της, πήραμε βαθιά... ανάσα. Η κρίση, εξάλλου, είναι ξεκάθαρο πως έχει χτυπήσει και το χώρο του αθλητισμού, ενώ δεν αποτελεί υπερβολή ότι απειλεί ακόμη και με εξαφάνιση τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Είναι για μας τεράστια τιμή το γεγονός πως η ομάδα, που εκπροσωπεί την πατρίδα μας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, το Τσάμπιονς Λιγκ, που τη φανέλα της έχουν φορέσει μεγάλες προσωπικότητες, ενώ το όνομά της είναι συνδεδεμένο με Πρωταθλήματα και Κύπελλα, ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μας και μας εξυπηρέτησε σημαντικά.

Ο ιστορικός Ατρόμητος αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, ωστόσο ελπίζουμε η χείρα βοηθείας που μας έτεινε ο Ολυμπιακός να μας μεταδώσει μέρος της "ερυθρόλευκης" αύρας και δυναμικής για να μπορέσουμε και' μεις τα επόμενα χρόνια να κοιτάξουμε λίγο ψηλότερα...

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα  τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Πειραιώς, Βαγγέλη Μαρινάκη, και ευχόμαστε πάντα επιτυχίες στον Ερνέστο Βαλβέρδε και τους ποδοσφαιριστές του».
 
www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου