ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

H αποστολή για Κρήτη

H αποστολή για Κρήτη

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού, για το ματς (24/9, 19:30, NOVA) πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη. Εκτός αποστολής οι Φέισα, Φετφατζίδης, Μανιάτης και Γέστε.
Χωρίς απρόπτα, έλαβε χώρα, η τελευταία προπόνηση των πρωταθλητών, ενόψει της αναμέτρησης με το συγκρότημα του Νίκου Καραγεωργίου.
Ο Λιούμπομιρ Φέισα, έλαβε μέρος κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας, ωστόσο αποκλείστηκε από την αποστολή, καθώς αγωνιστικά δεν είναι 100% έτοιμος και ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον θέλει για το ματς με την Άρσεναλ.

Στην Αθήνα επίσης θα μείνουν οι τραυματίες Μανιάτης, Γέστε και Φετφατζίδης, οι οποίοι ανεβάζουν στροφές και σύντομα θα τεθούν στην διάθεση του προπονητή τους.

Στον αντίποδα, για την Κρήτη θα ταξιδέψουν οι: Φράνκο Κοστάνσο, Μπαλάς Μέγερι, Βασίλης Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Όλοφ Μέλμπεργκ, Ιβάν Μαρκάνο, Χοσέ Χολέμπας, Τάσος Παπάζογλου, Πάμπλο Ορμπάιθ, Αριέλ Ιμπαγάσα, Φρανθίσκο Χαβίτο, Φρανσουά Μοδέστο, Τζαμέλ Αμπντούν, Ζαν Μακούν, Νταβίδ Φουστέρ, Ραφίκ Τζεμπούρ, Μάρκο Πάντελιτς και Κέβιν Μιραλάς.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:


"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον Εργοτέλη (Σάββατο 24/9, 19:30 Παγκρήτιο στάδιο) με την προπόνηση που έγινε σήμερα στις 09:00 στο Ρέντη.

Κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας συμμετείχε ο Φέισα, ενώ οι Μανιάτης, Γέστε, Φετφατζίδης, των οποίων η κατάσταση βελτιώνεται συνεχώς, συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Παπάζογλου, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Χαβίτο, Μοδέστο, Αμπντούν, Μακούν, Φουστέρ, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Δασκαλάκης, Ποτουρίδης, Γκρμπιτς, Φέισα, Βαλεριάνος, Φετφατζίδης, Μανιάτης, Γέστε, θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν αύριο στις 09:00".
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου