ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

«Ερυθρόλευκος» ο Άντιτς (video)

«Ερυθρόλευκος» ο Άντιτς (video)

23/9/2011
Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Πέρο Άντιτς. Οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν σε οριστική συμφωνία με τον Σκοπιανό πάουερ φόργουορντ και απομένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες ώστε να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτηση του από την ΚΑΕ.

Ο 29χρονος άσος, που πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με την ΠΓΔΜ στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, θα αγωνίζεται για λογαριασμό των Πειραιωτών για τα προσεχή δύο χρόνια, με τον Ολυμπιακό να έχει το δικαίωμα της λύσης συμβολαίου το επόμενο καλοκαίρι με μια μικρή αποζημίωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο οικονομικό κομμάτι οι δύο πλευρές κατέληξαν σε ένα ποσό κοντά στα 500.000 δολάρια (360.000 ευρώ) το χρόνο.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει και τα δημοσιεύματα από τα Σκόπια που κυκλοφόρησαν νωρίτερα την Παρασκευή, ενώ με την κίνηση αυτή πραγματοποιήθηκε το θέλημα του Ντούσαν Ίβκοβιτς για την απόκτηση του παίκτη, με τον οποίο η ομάδα έκλεισε τις θέσεις των ψηλών.

Ο Άντιτς, ο οποίος αγωνίζεται τόσο στη θέση «4» όσο και στη θέση «5» έχει ύψος 2.10 μέτρα και στο Ευρωμπάσκετ στη Λιθουανίας είχε μέσο όρο 11,6 πόντους και 8,5 ριμπάουντ.  

O Πέρο Άντις κόντρα στην Ισπανία
 
 


www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου