ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Stelios καλεσμένος στη ΝΕΤ για Άρσεναλ-Ολυμπιακός

Ο Stelios καλεσμένος στη ΝΕΤ για Άρσεναλ-Ολυμπιακός

23/9/2011
Ο Stelios καλεσμένος στη ΝΕΤ για Άρσεναλ-Ολυμπιακός
Στην εκπομπή, «Champions NET» της ΝΕΤ που θα προβληθεί την ερχόμενη Τετάρτη και θα έχει σαν σημείο αναφοράς την μετάδοση του αγώνα, Άρσεναλ-Ολυμπιακού, καλεσμένος θα είναι ο Στέλιος Γιαννακόπουλος.

Αντιδρούν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ

Η εκπρόσωπος εργαζομένων ραδιοφώνου της ΕΡΤ, Βασιλεία Ζερβού έστειλε επιστολή, με την οποία ενημέρωσε τους συναδέλφους της στην δημόσια ραδιοτηλεόραση για τις εξελίξεις στο θέμα της εργασιακής εφεδρείας, ενώ τους επισήμανε πως δεν τους καλύπτει η ένταξη της εκπομπής των εργαζομένων στην ΕΡΤ στο 3THREENET της ερχόμενης Πέμπτης. Η επιστολή αναφέρει:

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι χθες (22/9) η έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ αποφάσισε να στείλει επιστολή στο Υπουργείο Οικονομικών, για το θέμα της εφεδρείας η οποία περιλαμβάνει αριθμητικά 150 άτομα που ήδη έχουν καταθέσει αίτηση για συνταξιοδότηση και όχι ονομαστικά. Επίσης αναφέρουν ότι στο αμέσως επόμενο διάστημα θα καταθέσουν περίπου άλλοι 150 την αίτηση τους. Άρα ισχύει αυτό που μας διαβεβαίωσαν προφορικά ότι θα έκαναν όταν συναντήσαμε το ΔΣ την περασμένη Τρίτη.

Ζήτησαν επίσης περισσότερες διευκρινήσεις σχετικά με την εγκύκλιο και σημείωσαν ότι η ΕΡΤ δεν έχει υπεράριθμους αλλά αντίθετα ο αριθμός που θα συνταξιοδοτηθεί θα πρέπει να αντικατασταθεί προκειμένου να βγαίνουν οι βάρδιες.

Επίσης θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μιλάω με κάποιους δικηγόρους που είναι γνώστες στα διοικητικά, ο ένας μάλιστα έχει αναλάβει το ΑΠΕ, όπου τους έχω ζητήσει να μελετήσουν το καταστατικό της ΕΡΤ και να μας ενημερώσουν για όποιες νόμιμες διαδικασίες θα μπορούσαμε να κάνουμε σε περίπτωση που χρειαστεί.
Είναι σκόπιμο να σας ενημερώσω ακόμη ότι , η Διοίκηση αποφάσισε- στο αίτημα της Συνέλευσης μας την περασμένη εβδομάδα για μια έκτακτη εκπομπή τηλεοπτική που να πραγματοποιηθεί μέχρι την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου με θέμα την ΕΡΤ και τις εξελίξεις σ’ αυτήν , της οποίας την επιμέλεια να έχουν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ και η ΠΟΣΠΕΡΤ,- να γίνει αλλά μέσα στα πλαίσια της εκπομπής 3TRHEEΝΕΤ την ερχόμενη Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου την οποία παρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι Κωνσταντίνος Ζούλας, Χρήστος Μαχαίρας και Γιάννης Πολίτης και με την συμπαραγωγή του Μετεκπαιδευτικού τμήματος του Πολυτεχνείου σε θέματα Δημοσιογραφίας και Τεχνολογίας.

Η απάντηση που έδωσε η επιτροπή αγώνα που έχει εκλεγεί από την Συνέλευση μας, στον κ. Μπίτση ήταν ότι το αίτημά μας δεν είχε αυτή την μορφή ούτε την συγκεκριμένη λογική, αρά και δεν μας καλύπτει.

Τέλος θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι θα κάνουμε Συνέλευση πρωινή ώρα την επόμενη εβδομάδα, μετά από παράκληση συναδέλφων που δεν μπορούν να παραβρίσκονται το απόγευμα σ αυτές.
Έτσι ορίστηκε ημέρα Συνέλευσης η Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 12.30 στο στούντιο Ε του Ραδιομεγάρου.

Η εκπρόσωπος των δημοσιογραφων του Ραδιοφωνου ΕΡΤ Βασιλεια Ζερβου»


Μεταδόσεις, περιγραφές και εκπομπές στην Σούπερ Λίγκα

To Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας αρχίζει με το παιχνίδι Κέρκυρα – Πανιώνιος στις 17.15 από το Novasports 2 σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου και του Γιώργου Βασιλείου.

Στις 19.30, ο Εργοτέλης υποδέχεται τον Ολυμπιακό σε ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί σε High Definition από το Νovasports HD & Novasports 1, σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ του Γιάννη Τσαΐνη και του Νίκου Γαβαλά.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, η εκπομπή “SuperGoal” από το Novasports 2 με τον Δημήτρη Παπανικολάου παρουσιάζει όλη την αθλητική επικαιρότητα της ημέρας σε Ελλάδα και Ευρώπη, ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις από τα γήπεδα αλλά και τα τελευταία νέα των ομάδων που αγωνίζονται την Κυριακή.

Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, η αγωνιστική δράση αρχίζει στις 16.00 με τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος από το Novasports 2, σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Βασίλη Κωνσταντόπουλου και του Αποστόλη Λάμπου.

Στις 18.15, Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα από το Novasports 2 σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και ρεπορτάζ του Γιώργου Μαρκόπουλου και του Γιώργου Αργυρόγλου.

Στις 20.30 οι δύο δικέφαλοι του ελληνικού πρωταθλήματος δίνουν το πρώτο ντέρμπι της αγωνιστικής σεζόν. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας, σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ του Κωστή Μπότσαρη και του Μανώλη Βογιατζάκη, ένα παιχνίδι που θα απολαύσετε σε κορυφαία ποιότητα ήχου και εικόνας High Definition από το Novasports HD & Νovasports 1.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα δείτε όλο το ρεπορτάζ από το ντέρμπι, δηλώσεις πρωταγωνιστών και τα πρώτα σχόλια του αγώνα από την εκπομπή “Τotal Superleague”. Ο Αντώνης Πανούτσος και ο Αντώνης Καρπετόπουλος θα συνδεθούν ζωντανά με το γήπεδο της Τούμπας όπου θα μεταφέρουν τις πρώτες αντιδράσεις από το αποτέλεσμα του μεγάλου ντέρμπι.

Στη συνέχεια δείτε αναλυτικά όλη την εικόνα της αγωνιστικής, από την πληρέστερη εκπομπή “Total Superleague” καθώς και τη διεθνή επικαιρότητα σε παραγωγή HD, από το Νovasports 1 & Νovasports HD.

Η Πρέμιερ Λιγκα στη Nova: Μεταδόσεις…

Μάντσεστερ Σίτυ – Έβερτον στις 14.45 σε κορυφαία ποιότητα ήχου και εικόνας Novasports HD & Novasports 1, σε περιγραφή Γιώργου Λιώρη.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League, Άρσεναλ, υποδέχεται τη Μπόλτον στις 17.00 από το Novasports HD & Novasports 1 σε περιγραφή του Δημήτρη Τσακίρη.

Την ίδια ώρα στις, 17.00, η Λίβερπουλ υποδέχεται την Γούλβς, σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου από το Novasports 7.

Στις 17.00, η Τσέλσι αντιμετωπίζει τη Σουόνσι σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη από το Novasports 3.

Στις 19.30 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ , αναμετράται εκτός έδρας με τη Στόουκ, σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου, στο Νovasports 2

Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου παρακολουθήστε τον αγώνα ΚΠΡ – Άστον Βίλα στις 18.00, από το Novasports HD & Novasports 1 σε περιγραφή του Δημήτρη Τσακίρη.

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου