ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Ανέβαλε την επίσκεψη στη FIFA o Βόλος

Ανέβαλε την επίσκεψη στη FIFA o Βόλος

22/9/2011
Ανέβαλε την επίσκεψη στη FIFA o Βόλος
Την προγραμματισμένη συνάντηση του νομικού εκπροσώπου του στη FIFA ανέβαλε το ΔΣ της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, όπως ανακοινώθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ αναφέρει πως αυτή της η πρωτοβουλία έγινε «αντικείμενο καπηλείας από ορισμένους και βήμα εκτόξευσης χυδαιοτήτων», ενώ τονίζει πως «ουδείς είναι σε θέση να αμφισβητήσει τη λεβεντιά του ΔΣ». «Οι μάχες δίνονται με αρχές και λεβεντιά», είχε δηλώσει ο Μπέος νωρίτερα.

Η ανακοίνωση: «Το διορισθέν από το Μονoμελές Πρωτοδικείο Βόλου Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, ανέβαλε την προγραμματισμένη συνάντηση του νομικού εκπροσώπου της στην FIFA, η οποία έγινε αντικείμενο καπηλείας από ορισμένους και βήμα εκτόξευσης χυδαιοτήτων. Ουδείς είναι σε θέση να αμφισβητήσει τη φιλοπατρία, τις ηθικές αρχές και τη λεβεντιά του Δ.Σ., ακόμη και τώρα που δέχεται διαρκώς άδικες επιθέσεις με ύπουλα χτυπήματα και ανεπίτρεπτες ποικιλόμορφες παρεμβάσεις, γεγονός πανελληνίως γνωστό. Απλά θεωρεί καθήκον απέναντι στην πόλη, να προασπίσει τα δίκαια της ομάδας, στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας της, υπερασπιζόμενο το βάναυσα πληττόμενο αυτοδιοίκητο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου».

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου