ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στην ήττα της ομάδας με 76-61 από την Μπιλμπάο για την 1η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Χάινς και "Γκέτσε" οι κορυφαίοι για τον Θρύλο, γρήγορα φάουλ για Πρίντεζη και Παπανικολάου, κακοί οι Άντιτς και Χάουαρντ.
Ο Ολυμπιακός δεν έπιασε καλή απόδοση και γνώρισε την ήττα με 76-61 από την Μπιλμπάο των Φώτη Κατσικάρη και Γιώργο Βασιλειάδη για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας. Δείτε την κριτική του "Κόκκινου Πλανήτη" για κάθε ένα "ερυθρόλευκο" ξεχωριστά.
Χάινς: Ο Αμερικανός ήταν ο ένας από τους δύο καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού στο ματς. Πέτυχε 14 πόντους με 6/8 δίποντα, αλλά ήταν κακός στις βολές με 2/6. Κατέβαζε μπάλα, έπαιρνε ριμπάουντ (4), έδινε ασίστ (3) και γενικότερα, όποτε έμπαινε στο παρκέ ο Ολυμπιακός ανέβαινε.

Άντιτς: Κακός ο Σκοπιανός στο ευρωπαϊκό του ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Με πολλά προβλήματα απέναντι στον Μπάνιτς και αργός στην βοήθεια, κάτι που οι Ισπανοί το εκμεταλλεύτηκαν 100%. Επιθετικά τραγικός έχοντας 1/4 δίποντα και 0/4 τρίποντα, ο Πέρο σίγουρα θα θέλει να ξεχάσει γρήγορα αυτό το ματς.

Σπανούλης: Μπήκε φουριόζος, δεν ήταν κακός αλλά δεν έδωσε αυτό το κάτι παραπάνω που περιμένει ο Ολυμπιακός από αυτόν. Ήταν εύστοχος (2/4 δ., 1/1 τρ. 2/2 β.) και έκανε 3 κλεψίματα, αλλά και 3 αβίαστα λάθη. Μπορεί και καλύτερα.

Χάουαρντ: Όταν σε 15' αγώνα έχεις 2 πόντους από βολές (με 0/1 δ. και 0/3 τρ.) και τίποτα άλλο (0 ριμπάουντ, 0 ασίστ, 0 μπλοκ, 0 κλεψίματα, ακόμα και 0 λάθη) τότε είναι σαν να μην έπαιξες ποτέ στο παιχνίδι. Αόρατος ο Αμερικανός...

Παπαδόπουλος: Ήταν άστοχος. Όποτε έμπαινε τον "ένιωθε" η άμυνα των Ισπανών, αλλά στην τελική προσπάθεια ήταν πολύ κακός και τέλειωσε με 2/7 σουτ. Στα θετικά οι 3 ασίστ, στα αρνητικά η κακη άμυνα στον Ντ' ορ Φίσερ.

Γκετσεβίτσιους: Μαζί με τον Χάινς, ο καλύτερος. Ήταν "ζεστός" και πέτυχε 15 πόντους σε 25' με πολύ καλά ποσοστά (4/4 δ., 2/4 τρ.). Ίσως έμεινε παραπάνω από όσο έπρεπε στον πάγκο στο γ' δεκάλεπτο, ενώ μάλλον το συνεχές μπες- βγες τον επηρέασε.

Πρίντεζης: Μπήκε καλά, χρεώθηκε όμως γρήγορα με φάουλ. Βγήκε, ξαναμπήκε καλά, αλλά η "τραβηγμένη" τεχνική ποινή που του χρέωσαν οι διαιτητές του χάλασε όλη την εμφάνιση. Ο Ολυμπιακός πλησίαζε και έδωσε μια κλωτσιά και έχυσε την καρδάρα με το γάλα ο Έλληνας φόργουορντ. Κακή αντίδραση.

Παπανικολάου: Πρέπει κάτι να κάνει με τα φάουλ. Ο Κώστας βγάζει φοερή ενέργεια στο γήπεδο, αλλά κάνει πολύ εύκολα το φάουλ. Τρία γρήγορα φάουλ τον έβγαλαν εκτός παιχνιδιού για μεγάλο διάστημα και ο Ολυμπιακός τον "έχασε". Επίσης πρέπει να δουλέψει στο σουτ...

Μάντζαρης: Αρκετά καλός για πρωτοεμφανιζόμενος. Ξεκίνησε στην βασική πεντάδα και ανταποκρίθηκε καλά στην άμυνα, πιέζοντας σε όλο το γήπεδο και κάνοντας δύο κλεψίματα, αλλά στην επίθεση ήταν πολύ κακός. Κακό στατιστικό οι μηδέν ασίστ για πλέι μέικερ. Θέλει μυϊκά κιλά.

Κατσίβελης: Στην επίθεση έδινε ηρεμία, ενώ δεν δίστασε να πάρει τα σουτ που έπρεπε σκοράροντας 4 πόντους. Στην άμυνα ήταν καλός και έκανε δύο κλεψίματα. Πολύ καλός ο νεαρός, ίσως ο καλύτερος από τους "πιτσιρικάδες". Και αυτός πρέπει να βάλει μυϊκό όγκο στο κορμί του.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου