ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Αυτές είναι οι Ομάδες «Α» και «Β»

Αυτές είναι οι Ομάδες «Α» και «Β»

22/10/2011 Το μεγάλο ερώτημα του ελληνικού ποδοσφαίρου απαντήθηκε! Η Δόξα Δράμας και ο Λεβαδειακός είναι η «Ομάδα Α» και η «Ομάδα Β», αντίστοιχα, όπως αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας που συνεδρίασε σήμερα.

Αυτές οι δύο ομάδες πρόκειται να καλύψουν τα κενά που έχουν δημιουργηθεί στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας μετά από τη μη χορήγηση πιστοποιητικού σε Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Όπως αποφασίσθηκε οι Δόξα Δράμας και Λεβαδειακός θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα από την 10η αγωνιστική στις 19 Νοεμβρίου. Μέχρι τότε εκτιμάται ότι θα έχει αποφανθεί το Διοικητικό Εφετείο για τις εφέσεις του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας, αλλά και να τελεσιδικήσουν οι προσφυγές που αναμένεται να καταθέσουν οι Λάρισα και Πανσεραϊκός.

Όσον αφορά τη σχετική ψηφοφορία, εφτά ήταν οι ομάδες ψήφισαν υπέρ των Λεβαδειακού και Δόξας (Ολυμπιακός, Εργοτέλης, Κέρκυρα, Παναιτωλικός, Πανιώνιος, ΠΑΣ, ΟΦΗ). Αντίθετα, δύο ομάδες, οι ΑΕΚ και Άρης, ψήφισαν τις δύο θέσεις στο πρωτάθλημα να τις καλύψουν οι Λάρισα και Πανσερραϊκός. Τέλος δύο ομάδες, Παναθηναϊκός και Ατρόμητος ψήφισαν "λευκό".


Κατά την έξοδό του από το Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας, ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Απόστολος Παπουτσάκης, αφού μίλησε για την ψηφοφορία και το πως κατανεμήθηκαν οι ψήφοι, σχολίασε: «Ο Λεβαδειακός και η Δόξα Δράμας θα είναι έτοιμες να παίξουν την 10η αγωνιστική, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 και 20 Νοεμβρίου κι αυτό γιατί θα περιμένουμε διότι υπάρχουν κάποια νομικά θέματα που πρέπει να τελειώσουν».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου