ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Μόνχε: "Είμαι έτοιμος να παίξω"

Μόνχε: "Είμαι έτοιμος να παίξω"

Αποφασισμένος να αρπάξει την ευκαιρία από τα... μαλλιά είναι ο Βισέντε Μόνχε, ο οποίος μίλησε για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.
Ο Αργεντινός, ο οποίος δεν αποκλείεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών, την Κυριακή στη "Νέα Σμύρνη", παραχώρησε δηλώσεις στην τηλεόραση της "Nova".
"Πάνω απ’ όλα θέλω να πω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Παράλληλα, το παιχνίδι με τον Πανιώνιο θα είναι πολύ δύσκολο.

Όταν παίζουμε εκτός έδρας, όλα τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα φέτος, αλλά θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε", είπε αρχικά ο Μόνχε και συμπλήρωσε: "Είμαστε σε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Αλλά η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει και να παίξει καλά".

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Ολυμπιακό, είπε: "Όταν είσαι καινούριος παίκτης και δεν έχεις κάνει προετοιμασία, πάντα ψάχνεις τη θέση σου στην ομάδα. Ψάχνεις να βρεις τον τρόπο δουλειάς στην ομάδα και προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματά μας.

Ήρθα στην ομάδα με χαρά και μεγάλη όρεξη. Θέλω να μείνω στην ομάδα και για αυτό το λόγο δουλεύω. Είμαι έτοιμος και αν μου το ζητήσει ο προπονητής θα παίξω".

 www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου