ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Τριπλό πάρτι για τον Σερ Άλεξ

Τριπλό πάρτι για τον Σερ Άλεξ

22/10/2011

Με πανηγυρικό τρόπο θα εορταστούν τα 25α γενέθλια του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τα οποία συμπληρώνονται στις αρχές Νοεμβρίου. Τρία τα πάρτι που θα δοθούν προς τιμήν του Σκωτσέζου τεχνικού, πολλοί οι καλεσμένοι που θα βρεθούν στο «Ολντ Τράφορντ».

Στις 6 Νοεμβρίου συμπληρώνονται τα 25 χρόνια από την στιγμή που ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ανέλαβε τα ηνία των «κόκκινων διαβόλων» και ο σύλλογος αποφάσισε να δώσει πανηγυρικό τόνο στα γενέθλιά του.

Το πρώτο event θα γίνει στις 3 Νοέμβρη, στο Cricket Club του γηπέδου της ομάδας, όπου περισσότερα από 700 άτομα θα βρεθούν για να δειπνήσουν παρέα με τον Σκωτσέζο τεχνικό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στη λίστα καλεσμένων θα βρίσκονται όλοι οι νυν τεχνικοί της Πρέμιερ Λιγκ, πρώην προπονητές, αλλά και αρκετοί ποδοσφαιριστές. Μετά το δείπνο, το …πάρτι θα συνεχιστεί στο κτίριο που στεγάζεται το ίδρυμα του Φέργκιουσον, όπου θα δοθεί δεξίωση.

Η δεύτερη εκδήλωση θα γίνει και πάλι στο «Ολντ Τράφορντ» και θα είναι προς τιμήν των υπαλλήλων της Γιουνάιτεντ. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ζήτησε από τον γιο του Τζέισον, ο οποίος έχει την επίβλεψη των εκδηλώσεων, να παρευρεθούν και τα 500 μέλη που απασχολούνται στο σύλλογο, ώστε να μπορέσει να τους ευχαριστήσει για τις προσπάθειες που έχουν καταβάλλει όλα αυτά τα χρόνια.

Τέλος, τα πάρτι θα κλείσουν με στιλ …οικογενειακό, αφού ο Σκωτσέζος τεχνικός θα γιορτάσει τα 25 χρόνια του στον πάγκο της Γιουνάιτεντ στο πολυτελές ξενοδοχείο Alderley Edge, το οποίο βρίσκεται αρκετά κοντά στο σπίτι του, στο Γουίλμσλοου.

www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου