ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Δεληγιάννης: "Από μας εξαρτάται"

Δεληγιάννης: "Από μας εξαρτάται"

Για την πρεμιέρα (Σάββατο, 18:00, NS4) στην Ευρωλίγκα με την Βουλιαγμένη στο Εθνικό κλειστό κολυμβητήριο Πειραιά μίλησε ο Νίκος Δεληγιάννης.
Σε γαλανόλευκο φόντο ξεκινά η εφετινή ευρωπαϊκή περιπέτεια του Ολυμπιακού καθώς η 1η αγωνιστική της Ευρωλίγκα περιλαμβάνει το ελληνικό ντέρμπι με τον Ν.Ο. Βουλιαγμένης.
Οι δύο ομάδες που διασταύρωσαν τα ξίφη τους στους περσινούς τελικούς της Α1 ανδρών, με θριαμβευτές τους ερυθρόλευκους, θα αναμετρηθούν αύριο στις 18:00 (Novasports 4) στο Εθνικό κλειστό κολυμβητήριο Πειραιά στην πρεμιέρα του Α΄ Ομίλου της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

"Θέλουμε να κάνουμε ποδαρικό στην Ευρωλίγκα με το δεξί. Η νίκη είναι σημαντική, βαθμολογικά και ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας", τόνισε αρχικά ο Νίκος Δεληγιάννης στο "olympiacos.org" και συμπλήρωσε: "Αντιμετωπίζουμε τη Βουλιαγμένη. Μία ομάδα από την Ελλάδα που τη γνωρίζουμε και μας γνωρίζει καλά. Για εμάς είναι το 1ο δύσκολο τεστ σε αντίθεση με τους αντιπάλους μας που έχουν δώσει ήδη δυνατό παιχνίδι. Ωστόσο, σε μεγάλο βαθμό είμαστε έτοιμοι για τις ανάγκες του αγώνα".

Σε ερώτηση για το που θα κριθεί το παιχνίδι ο γκολκίπερ της ομάδας, είπε: "Το παιχνίδι θα κριθεί από τη δική μας απόδοση και ειδικά από το πώς θα μπούμε στην αναμέτρηση. Αν ξεκινήσουμε δυνατά πιστεύω ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα. Γενικότερα, έχουμε προετοιμαστεί σωστά και κλειδιά για την επιτυχία θα είναι η αυτοσυγκέντρωση στο δικό μας παιχνίδι και η προσήλωση στο στόχο μας που είναι η νίκη".

Ο Νίκος Δεληγιάννης κάνει ιδιαίτερη αναφορά και στον …όγδοο παίκτη του Ολυμπιακού: "Πάντα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια το κολυμβητήριο είχε μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Πλέον το ζούμε και στους, θεωρητικά εύκολους, αγώνες της Α1. Είμαι σίγουρος ότι το Σάββατο η εξέδρα θα είναι κατάμεστη από τους φιλάθλους μας οι οποίοι είναι συνεχώς στο πλευρό μας".

* Η L.E.N. όρισε διαιτητές τους τον Γερμανό Ούλριχ Σπίγκελ και τον Μαυροβούνιο Μάριο Μπρούλιαν.

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου