ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Ετοιμάζει (μικρο)αλλαγές ο Βαλβέρδε

Ετοιμάζει (μικρο)αλλαγές ο Βαλβέρδε

21/10/2011
Ετοιμάζει (μικρο)αλλαγές ο Βαλβέρδε 
Στο κυριακάτικο (23/10, 18:15) παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη στρέφουν στον Ολυμπιακό το ενδιαφέρον τους. Η ψυχολογία των Πειραιωτών βρίσκεται στα ύψη μετά τη νίκη επί της Ντόρτμουντ και οι ποδοσφαιριστές του Ερνέστο Βαλβέρδε θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις κόντρα στους «κυανέρυθρους». Ο Ισπανός τεχνικός ενδέχεται να κάνει κάποιες αλλαγές, έχοντας στο μυαλό του πως το παιχνίδι με τους Νεοσμυρνιώτες έχει τις δικές του δυσκολίες.

Ο 47χρονος προπονητής δεν υπολογίζει τους τραυματίες Τοροσίδη, Φουστέρ και Γέστε, ενώ ο Μοντέστο είναι τιμωρημένος και δεν μπορεί να αγωνιστεί. Τη θέση του τελευταίου αναμένεται να καλύψει ο Μανιάτης, ο οποίος έπαιξε ως αλλαγή στο παιχνίδι της Τετάρτης και έδειξε πως δεν αντιμετωπίζει πλέον κανένα πρόβλημα.

Φανέλα βασικού κέρδισε ο Μακούν, ο οποίος ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού κόντρα στην Ντόρτμουντ. Όσον αφορά τον Φέισα, δείχνει σε καλύτερη κατάσταση όμως ο Βαλβέρδε δεν θέλει να ρισκάρει με τη συμμετοχή του ενδεχόμενη υποτροπή.

Μία επιλογή για τον Ισπανό προπονητή είναι ο Μόνχε, ο οποίος έχει αρκετές πιθανότητες να αγωνιστεί ως αριστερός εξτρέμ απέναντι στους «κυανέρυθρους». Άλλωστε, ο Ιμπαγάσα έχει φτάσει τα 35 και δεν μπορεί να αγωνίζεται Σάββατο-Τετάρτη-Κυριακή. Οπότε ο Βαλβέρδε είναι πιθανό να τον ξεκουράσει ενόψει της δύσκολης συνέχειας που έχει ο Ολυμπιακός σε Ελλάδα και Ευρώπη.

  Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να αποκτήσει και επίσημα την ελληνική υπηκοότητα ο Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος αναμένεται να κληθεί στην Εθνική Ελλάδας από τον Φερνάντο Σάντος για το φιλικό με τη Ρωσία στις 11 Νοεμβρίου.

  Ο Μακούν θα είναι αύριο στις 12:00 στο Red Store στο Καραϊσκάκη, όπου θα υπογράψει αυτόγραφα στους μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας μας.

  Θετική εντύπωση έκανα στους σκάουτερ που βρέθηκαν στο Καραϊσκάκη ο Μιραλάς, ο Τζεμπούρ και ο Μοντέστο. Στα επίσημα του φαληρικού γηπέδου ήταν άνθρωποι της Γαλατασαράι, της Λιλ, της Παρί Σεν Ζερμέν, της Ντιναμό Μόσχας και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου