ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Ανεβάζουν στροφές Τόρο - Φέισα

Ανεβάζουν στροφές Τόρο - Φέισα

Να αφήσουν πίσω τους, την μεγάλη νίκη επί της Ντόρτμουντ και να επικεντρωθού το ματς με τον Πανιώνιο θέλουν στον Ολυμπιακό. Έντονο ατομικό οι Τοροσίδης και Φέισα.
Επιστροφή στις προπονήσεις για την ομάδα του Πειραιά, μετά το ρεπό που τους είχε χορηγήσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε.
Οι ερυθρόλευκοι πλέον στρέφουν την προσοχή τους, στην Κυριακάτικη συνάντηση πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Πρόκειται για ένα ματς που θα γίνει δίχως την παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού, αλλά και των τραυματισμένων Βασίλη Τοροσίδη, Λιούμπομιρ Φέισα. Νταβίδ Φουστέρ και Φρανθίσκο Γέστε. Επίσης, απών θα είναι και ο τιμωρημένος Φρανσουά Μοδέστο, με τον Γιάννη Μανιάτη να είναι ο παίκτης που θα τον αντικαταστήσει στο αρχικό σχήμα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους δύο πρώτους, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ακολούθησαν έντονο ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο, δείγμα του ότι ανεβάζουν στροφές. Από την πλευρά του, ο Φουστέρ και σήμερα έμεινε στο σπίτι του, ενώ ο Γέστε συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:


"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 10:30, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής (23/10, 18:15) με τον Πανιώνιο, ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Οι Τοροσίδης και Φέισα ακολούθησαν έντονο ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο, ενώ ο Γέστε συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Ο Φουστέρ παρέμεινε στο σπίτι του κατόπιν εντολής του γιατρού και την επόμενη εβδομάδα θα επανεκτιμηθεί η πορεία αποκατάστασης του τραυματισμού του.

Οι ερυθρόλευκοι θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο, με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:00 στο Ρέντη".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου