ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Με κόσμο κόντρα στον ΠΑΟ

Με κόσμο κόντρα στον ΠΑΟ

Το κατηγορητήριο του Ανδρέα Φάκου, για τα μικρής έκτασης επεισόδια έξω από το Παγκρήτιο πριν από τον αγώνα με τον Εργοτέλη, έπεσε και ο Ολυμπιακός αθωώθηκε πανηγυρικά, κάτι που σημαίνει ότι θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό με τον 12ο παίκτη στο πλευρό του. Διαβάστε την απολογία του Θρύλου, όπου βάζει στη θέση του τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.
Ο δ' αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Γιάννης Μώραλης, κατέθεσε ως μάρτυρας στην εκδίκαση της δίωξης της ομάδας για τα επεισόδια πριν από το ματς με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο και εξέφρασε την έκπληξη της διοίκησης της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ.
Ο παράγοντας του Ολυμπιακού υποστήριξε:

"Για εμάς είναι έκπληξη αυτή η δίωξη. Εμείς δεν είχαμε πάρει καν εισιτήρια για το παιχνίδι. Ό,τι αναφέρεται στο κατηγορητήριο, έγινε πριν καν φτάσει η αποστολή του Ολυμπιακού στο γήπεδο. Εμείς τα μάθαμε μετά την αστυνομία. Ό,τι συνέβη, συνέβη έξω από το γήπεδο.

Είναι υπερβολική η δίωξη και φτάνει στα όρια του παραλογισμού. Κάθε αγωνιστική στο Καραϊσκάκη κάποιοι προσπαθούν να μπουν βιαίως και απωθούνται βιαίως από την αστυνομία. Εμείς τι πρέπει να κάνουμε γι' αυτό; Με αυτή τη λογική θα είμαστε κάθε Κυριακή κατηγορούμενοι".

Από την πλευρά του, ο νομικός σύμβουλος του Ολυμπιακού, Γιάννης Βούλτσης, έβαλε στη θέση του τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Ανδρέα Φάκο, για τις συνεχείς κλήσεις της ομάδας:

"Ο θεσμός του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα ξέφυγε από τον σκοπό του, προσβάλλοντας το κύρος του ποδοσφαίρου. Με την κακή εφαρμογή των κανονισμών θα αθωωθούμε και μετά θα λένε πως ευνοηθήκαμε για να παίξει η ομάδα με κόσμο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό".

Ο Ολυμπιακός αθωώθηκε βάσει του άρθρου 14, το οποίο αναφέρει ότι ομάδα που δεν έχει πάρει εισιτήρια δεν φέρει ευθύνη για τυχόν επεισόδια.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου