ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Δυσκολευτηκε η Μέταλιστ (video)

  Δυσκολευτηκε η Μέταλιστ (video)

 3/3/2012

Στο 95' κατάφερε η Μέταλιστ να επικρατήσει της Ομπολον για το ουκρανικό πρωτάθλημα στο Χάρκοβο, πέντε μέρες πριν την πρώτη της αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για το Europa League.
Η ομάδα του Μίρον Μάρκεβιτς πήρε με αρκετή δόση άγχους τη νίκη με 1-0 στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος μετά την χειμερινή διακοπή και πλησίασε τις πρωτοπόρες της βαθμολογίας Ντινάμο Κιέβου και Σαχτάρ Ντόνετσκ στους δύο και ένα βαθμό αντίστοιχα.
Πάντως τόσο η Ντινάμο όσο και η Σαχτάρ έχουν έναν αγώνα λιγότερο.
«Λυτρωτής» για τη Μέταλιστ που ήταν σαφές πως είχε στο νου της το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους», ο αριστερός μπακ, Σεργκέι Πσενίτσνκιχ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, 13 λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς.
Ο Μάρκεβιτς ξεκούρασε ορισμένα από τα βασικά στελέχη του όπως τους αμυντικούς, Πάπα Γκουεγιέ, Βιγιάγκρα, τους μέσους Χοσέ Ερνέστο Σόσα και Εντμάρ και τον Αργεντίνο επιθετικό, Κριστάλδο.
Η σύνθεση της Μέταλιστ: Γκοριάνοφ, Ομπράντοβιτς, Μπερεζόβτσουκ, Τορσιλιέρι, Φινίνιο, Βαλιάεφ (82' Πσενίτσνκιχ), Κλέιτον Ξαβιέρ, Μπλάνκο (64' Σόσα), Ντέβιτς, Τάισον, Μάρλος (46' Κριστάλδο).


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου