ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Eκρηξη σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού στο Παγκράτι

Eκρηξη σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού στο Παγκράτι

05/09/2013

Σε λιγο καιρο θα πετανε τις βομβες στους συνδεσμους του Ολυμπιακου με αεροπλανα βομβαρδιστικα η ελικοπτερα...και βεβαια εννοειται οτι δεν τρεχει τιποτα...οι αντικειμενικοι δημοσιογραφοι δεν στηνουν ουτε εκπομπες ουτε οι φυλαδες γραφουν τιποτε.

 

Μολις βεβαια υπαρξει αντιδραση αγανακτησης απο τους οπαδους του Ολυμπιακου θα γινουν ολα αυτα αυτοματα...θα κοινητοποιηθει ολο το αφαν γκατε των εντεταλμενων δημοσιοκαφρων και θα γραφουν ...να ποιοι ειναι οι οπαδοι του Ολυμπιακου και τετοια...το πιο λυπηρο ειναι οτι ακομα και οι δικοι μας οι ερυθρολευκοι δημοσιογραφοι δεν αγγιζουν το θεμα και δεν το θιγουν οπως θαπρεπε...μηπως θαπρεπε η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  να λειτουργει αλλιως σε τετοιους δημοσιογραφους ερυθρολευκους και μη?Το θεμα ειναι οτι η βια φερνει βια...και ξεκιναει απο τους χαμενους ποαντα που προσπαθουν να αποδειξουν οτι δεν ειναι ελεφαντες και φυσικα την ανικανοτητα και την ανυπαρξια των διοικησεων τους, και προκαλωντας μεσα απο τα δημοσιευματα τους  αλλα και ενεργοποιωντας τους στρατους τους φτανουμε σε αυτα τα φαινομενα...που στην τελικη κανενα αποτελεσμα δεν εφεραν στους χαμενους...ουτε Πρωταθλημα πηραν ουτε τιποτε...και ουτε προκειται να παρουν...Οι τιτλοι κερδιζονται με μεταγραφες και σχεδιο και οχι με βομβες και...σφυριχτρες αλλα και δημοσιευματα και τιτιβισματα για παραγκες προσπαθωντας να καλυψουν την ανικανοτητα τους...

Καταντησε αηδια πια το θεμα...

Και βεβαια δεν ειναι η πρωτη φορα που συμβαινει αυτο σε συνδεσμο του Ολυμπιακου αλλα και παλι ειχε την ιδια αντιμετωπιση απο τον Τυπο γενικοτερα...

Eμπρηστική επίθεση σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού

Εμπρηστική επίθεση σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού Εμπρηστικό μηχανισμό τοποθέτησαν άγνωστοι έξω από τα γραφεία του συνδέσμου φιλάθλων του Ολυμπιακού στην Τρίπολη, στην οδό Ελευθερίού Βενιζέλου, έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες της αστυνομίας που εντόπισαν και  εξουδετέρωσαν το μηχανισμό προτού εκραγεί.
Συγκεκριμένα, η αστυνομία, εντόπισε ένα δοχείο με εύφλεκτο υλικό, ένα γκαζάκι, μια κροτίδα και ένα φυτίλι, δεμένα με χαρτοταινία.
Ο χώρος ελέγχθηκε από πυροτεχνουργό και στη συνέχεια ο μηχανισμός παρελήφθη από το τμήμα εξουδετέρωσης εμπρηστικών μηχανισμών, για εργαστηριακή εξέταση.
Ιδου τι βρηκαμε απο ρεποταζ για την επιθεση αυτη...δυο σειρουλες...υλικες ζημιες κανεις τραυματιας...ολα καλα...αν υπαρξει αντιδραση βεβαια θα γραψουν για τοιυς κακους οπαδους του Ολυμπιακου και θα ενεργοποιηθει ολος ο βρωμερος μηχανισμος λασπης και κατασυκοφαντησης...

Eκρηξη σε σύνδεσμο του Ολυμπιακού στο Παγκράτι

Έκρηξη σημειώθηκε κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (5/9) σε σύνδεσμο φιλάθλων του Ολυμπιακού στο Παγκράτι, στη συμβολή των οδών Εκφαντίδου και Υμηττού.
Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές σε τζαμαρίες και σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Το θετικό είναι πως εκείνη την ώρα δεν υπήρχε κόσμος κοντά στο σημείο και ευτυχώς δεν προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου