ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

O Oλυμπιακος απο σημερα μεγαλωνει ακομη περισσοτερο...

 O Oλυμπιακος απο σημερα μεγαλωνει ακομη περισσοτερο...

05/09/2013

 

Ετσι ειναι φιλες και φιλοι, ο πολυπλυθεστερος σε αθλητικα τμηματα συλογος στον πλανητη απο σημερα γινεται ακομη μεγαλυτερος.

Ο ερασιτεχνης Ολυμπιακος απο σημερα θα λειτουργει τα τμηματα τάε-κβο-ντο και κικ-μπόξινγκκαι οι αθλητες του θα αντιπροσωπευουν τον συλογο αλλα και την Ελλαδα στις Ευρωπαικες και οχι μονο διοργανωσεις για νεες κατακτησεις και νεες διακρισεις, προβαλοντας ακομη περισσοτερο τον αθλητισμο της χωρας αλλα και το Ολυμπιακο μεγαλειο.

Αξιζουν συγχαρητηρια στα παιδια της Θυρας 7 που ανελαβαν στην πιο κρισιμη στιγμη της ιστοριας του τον ερασιτεχνη Ολυμπιακο και οταν λεμε παιδια της Θυρας 7 εννοουμε τον νυν προεδρο Μιχαλη Κουντουρη τον Αλεκο Αδαμαντοπουλο και αλλα παιδια απο το Διοικητικο συμβουλιο του ερασιτεχνη.Βαζοντας μπροστα το κεφαλι τους που λενε απο την αγαπη τους για τον Ολυμπιακο οχι μονο με τις συνδρομες των συνδεσμων Ελλαδος και εξωτερικου αλλα και των απλων φιλαθλων του Ολυμπιακου με τις δωρεες του και την συνεχομενη οικονομικη στηριξη του προεδρου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Βαγγελη Μαρινακη οχι μονο καταφεραν να ξεχρεωσουν τον ερασιτεχνη απο πολλα χρεη αλλα και να τον μεγαλωσουν ακομη περισσοτερο σε αθλητικα τμηματα, και ας μην ξεχναμε τους τιτλους που κατεκτησε συνεχομενα τα τελευταια χρονια ο ερασιτεχνης Ολυμπιακος και τις συνεχεις διακρισεις αλλα και τις μεγαλες μεταγραφες σε ολα τα τμηματα του.

Και τωρα με το εγχειρημα αυτο της ενισχυσης με την Καρτα Φιλαθλου του Ολυμπιακου ο ερασιτεχνης γινεται αυτονομος και ερχεται ακομη πιο πολυ στα χερια του λαου του.Γιαυτο οταν λεμε οτι ολοι πρεπει να κατεχουν την καρτα Ολυμπιακης συνειδησης και ενισχυσης του ερασιτεχνη να μην βρισκουν προφασεις γελοιες για να μην την παρουν.Ειναι τιμη και καμαρι να συνεισφερεις για την μεγαλη σου αγαπη...αν ειναι βεβαια η μεγαλη σου αγαπη και δεν εισαι πουθενας και οπαδος του face book και του πληκτρολογιου...

Εγω αυτο που εχω να πω ειναι το εξης...

Συγχαρητηρια στην διοικηση και το Δ.Σ του ερασιτεχνη Ολυμπιακου, στην Θυρα 7 στους συνδεσμους Ελλαδος και εξωτερικου για την συνεισφορα τους , στον Προεδρο του Ολυμπιακου Βαγγελη Μαρινακη για οσα εχει κανει και η ερυθρολευκη ζωη συνεχιζεται και ολοι απο κοινου πρεπει να συνεχισουμε να αφησουμε εναν Ολυμπιακο ακομη καλυτερο στις επομενες γενεες οπαδων που θα ερθουν, ειναι υποχρεωση μας και τιμη μας.

ΘΡΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...σημαινει..ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ..

Ιδου και το ρεπορταζ με την ανακοινωση του Ερασιτεχνη για τα νεα αθλητικα τμηματα

Το τάε-κβο-ντο και το κικ-μπόξινγκ στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό

05/09/2013
 Ανάμεσα στα αθλήματα τα οποία και θα καλλιεργεί από σήμερα ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός είναι το τάε-κβο-ντο και το κικ-μπόξινγκ κάτι που έκανε γνωστό με σχετική ανακοίνωση.

Το τάε-κβο-ντο και το κικ-μπόξινγκ στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό
Ανάμεσα στα αθλήματα τα οποία και θα καλλιεργεί από σήμερα ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός είναι το τάε-κβο-ντο και το κικ-μπόξινγκ κάτι που έκανε γνωστό με σχετική ανακοίνωση.

Μάλιστα, σε αυτή οι ερυθρόλευκοι ευχαριστούν τον Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς με πρωτοβουλία του λύθηκε το τεράστιο πρόβλημα των εγκαταστάσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ο κορυφαίος Ελληνικός πολυαθλητικός οργανισμός και ένας από τους μεγαλύτερους στην Ευρώπη, εντάσσει και καλωσορίζει στην ερυθρόλευκη οικογένεια το ΤάεΚβοΝτο.

Ως ολυμπιακό άθλημα έχει χαρίσει σπουδαίες επιτυχίες στον Ελληνικό αθλητισμό και ανακοινώνουμε ότι επικεφαλής του τμήματος ΤάεΚβοΝτο του Ολυμπιακού τίθεται ο Χρυσός Ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ, Μιχάλης Μουρούτσος ο οποίος συνεχίζει να είναι ένας από τους σπουδαιότερους, παγκοσμίως, πρεσβευτές του αθλήματος.

Για τη συνεισφορά του στο ΤαεΚβοΝτο, όντας και ο μοναδικός Χρυσός Ευρωπαίος Ολυμπιονίκης για 12 συνεχή έτη (2000- 2012), η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία του έκανε τη μέγιστη τιμή και τον διόρισε ως αθλητή, επίτιμο μέλος του Συμβουλίου της.

Η συνέπεια με την οποία, ο Μιχάλης Μουρούτσος υπηρετεί το άθλημα από το 1987 έχοντας επίσης, κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες το 2000, το χάλκινο μετάλλιο στην Πανεπιστημίαδα το 2005, το χάλκινο μετάλλιο στους Παγκόσμιους Στρατιωτικούς το 2006 και η αγάπη του για τον Ολυμπιακό αποτελούν εχέγγυα πως σύντομα ο Σύνδεσμός μας, θα πρωταγωνιστεί και σε αυτό το σπορ με αθλητές και αθλήτριες προερχόμενους από τη δική μας ακαδημία ΤάεΚβοΝτο.

Ταυτόχρονα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε στους φιλάθλους μας ότι με πρωτοβουλία του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη λύθηκε το χρόνιο πρόβλημα της έλλειψης εγκαταστάσεων που αντιμετώπιζαν τα αθλήματα σάλας.

Συγκεκριμένα, το νεοσύστατο ΤάεΚβοΝτο, το ιστορικό τμήμα Πυγμαχίας καθώς και το Κικ Μπόξινγκ, που επίσης εντάσσεται στα αθλήματα που καλλιεργεί ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., θα στεγαστούν στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», σε αίθουσα 800 τετραγωνικών μέτρων, η οποία βρίσκεται στην εμπορική στοά του γηπέδου κάτω από τις Θύρες 18, 19 και 20.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημοσίως για ακόμη μία φορά τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για την αδιάκοπη συμπαράσταση και την ποικιλότροπη αρωγή του στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό.

Στο τμήμα πυγμαχίας επικεφαλής προπονητής παραμένει ο κ. Λευτέρης Λειβάδης (πρώην ομοσπονδιακός προπονητής για 17 χρόνια) ο οποίος θα συνεχίσει το έργο του, που παρά την έλλειψη κατάλληλων εγκαταστάσεων, μόνο επιτυχημένο κρίνεται.

Επικεφαλής της προπονητικής ομάδας του κίκ μπόξινγκ αναλαμβάνει η κ. Νατάσα Ποντίκα, προπονήτρια και αθλήτρια με πολλές διακρίσεις.

Καλούμε τους γονείς που επιθυμούν τα παιδιά τους να γνωρίσουν και να μάθουν τα μυστικά των τριών αυτών αθλημάτων στον Ολυμπιακό να επικοινωνήσουν για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στη γραμματεία του Ερασιτέχνη στα τηλ. 2104190902-4 και στο  6943626252 .

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου