ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Οι αναμενομενες δηλωσεις μετα την νεα...φαπα-τι εγραψαν τα...βαζελοmedia

Οι αναμενομενες δηλωσεις μετα την νεα...φαπα-τι εγραψαν τα...βαζελοmedia

01/09/2013

E..οταν γραφεις πρωτομηνιατικα για την νεα φαπα που εισεπραξε ο Εθνικος μας καρπαζοεισπρακτορας απο την Βασιλισσα του Βορρα την Βεοια...ειναι σιγουρο πως ο μηνας θα κυλησει ομορφα...
Ετσι λοιπον που λετε , ο βαζελας εισεπραξε και νεα φαπα αλλα το θεμα δεν ειναι αν το γκολ της Βεροιας ειναι οφσαιντ που σημερα γραφουν ολα τα δικα τους ιστολογια για καθαρη αλλοιωση αποτελεσματος αλλα οτι  ο Παναθηναικος ειναι μια ομαδα χωρις συνολο με απειρους ποδοσφαιριστες που για μενα δεν φταινε αυτοι αλλα η ανυπαρκτη διοικηση του Αλασκουζου, που ευτυχως για αυτον εχει να λεει σημερα και να διασκεδαζει τις εντυπωσεις για οφσαιντ κλπ...
Το γεγονος οτι δεν υπηρχε στο γηπεδο στην μεγαλυτερη διαρκεια του αγωνα και οτι δεν μπορει να βαλει και δευτερο γκολ και να κλεισει το παιχνιδι αλλα ουτε και να το γυρισει μετα την ισοφαριση της Βεροιας δεν το συζητανε ουτε η διοικηση του ουτε οι εντεταλμενοι δημοσιογραφοι του...τι τους νοιαζει? μηπως ειναι και παναθηναικοι? απλα το μαρουλι να πεφτει...παρτε το χαμπαρι κανεις δεν νοιαζεται για εσας..απλα ακολουθειτε τον δρομο που ανοιξατε μονοι σας..ας προσεχατε...ερχονται και τα χειροτερα...οπως ηρθαν και για το χανουμακι..θα το δειτε...και μια απντηση θα σας δωσω γιατι σημερα θα μας ζαλισετε για το οφσαιντ...ΔΕΝ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE... λογω χρεων...τιποτε αλλο λοιπον...μοκο και φατε την τουλουμπα...

Ας δουμε λοιπον τι εγινε και τι γραφουν σημερα οι εντεταλμενοι να γελασουμε ....
Για δεύτερο σερί παιχνίδι ο Παναθηναϊκός παρουσίασε προβληματική εικόνα και έμεινε στο 1-1 με την Βέροια στη Λεωφόρο για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Αμπεΐντ και Μοχάμεντ τα γκολ του αγώνα.

Παναθηναικος-Βεροια 1-1

ΠΑΟ...we have a problem
Μετά την κάκιστη εικόνα και την βαριά ήττα από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ο Παναθηναϊκός έβγαλε και στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου τα προβλήματά του και έμεινε στο 1-1 με την Βέροια για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Αμπεΐντ πέτυχε το γκολ των «πράσινων» στο 44ο λεπτό (κι ενώ δύο λεπτά νωρίτερα ο Μπεργκ είχε δοκάρι), με τον Mοχάμεντ στο 54’ να ισοφαρίζει, σε μια φάση που ξεκίνησε από οφσάιντ…

Οι γηπεδούχοι, αν και για πρώτη φορά φέτος είχαν τον Μάρκους Μπεργκ στην κορυφή της επίθεσης από το ξεκίνημα του αγώνα, αναλώθηκαν σε ένα παράλληλο παιχνίδι, δείχνοντας μεγάλη αδυναμία στο να περάσουν κάθετα την μπάλα στον Σουηδό.

Η Βέροια το εκμεταλλεύτηκε, κράτησε το 1-1 μέχρι το φινάλε και μάλιστα έχασε σημαντικές ευκαιρίες να πάρει ακόμα και τη νίκη (δοκάρι 61΄). Με την ισοπαλία αυτή πάντως έμεινε αήττητη μετά από τρεις αγωνιστικές.

Το ματς:

Ο Παναθηναϊκός βρήκε απέναντί του μια ομάδα που ήταν αποφασισμένη να περιμένει, οχυρωμένη πολύ σωστά και με διπλό αμυντικό «τείχος» και που θα επιχειρούσε να απειλήσει μόνο με γρήγορες αντεπιθέσεις. Οι «πράσινοι» τα βρήκαν σκούρα στην προσπάθεια να διασπάσουν την άμυνα της Βέροιας, προσπαθούσαν κυρίως από αριστερά, ωστόσο, η πρώτη καλή στιγμή ήρθε από την απέναντι πλευρά με τον Μπεργκ να σουτάρει στην κίνηση από σέντρα του Μαρινάκη στο 10ο λεπτό.

Από τον άξονα, ήταν… σχεδόν ακατόρθωτο για τους παίκτες του Αναστασίου να βρουν διαδρόμους και γι’ αυτό οι πτέρυγες μονοπώλησαν τον τρόπο ανάπτυξης του Παναθηναϊκού. Στο 42ο λεπτό, ο Μπεργκ είδε τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι από την κεφαλιά που έκανε έπειτα από κόρνερ του Μπαιράμι και στο 44’, ο Αμπεΐντ άνοιξε το σκορ. Από πολύ ωραία μπαλιά του Τριανταφυλλόπουλου, ο νεαρός χαφ πέρασε δύο αντιπάλους από αριστερά, έβαλε την κόντρα στον Αναστασόπουλο που έκανε την έξοδο και έγραψε το 1-0!

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να αιφνιδιάσει με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά αντ’ αυτού, αιφνιδιάστηκε από τη Βέροια και την… τύχη. Ο Αμπεΐντ δοκίμασε το πόδι του από πλάγια θέση στο 47’ και οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με γκολ και ισοφάριση. Στο 54’, από γέμισμα στην περιοχή του Καπίνο, ο Κουτρουμπής προσπάθησε να απομακρύνει, η μπάλα χτύπησε στον Μπεργκ, ο Μπεν – που στην αρχή της φάσης ήταν οφσάιντ – ευνοήθηκε και νίκησε τον Καπίνο για το 1-1! Η εξέλιξη αυτή φάνηκε να ταράζει τους «πράσινους» που για λίγα λεπτά έδειξαν να έχουν χάσει τη συγκέντρωση και την ψυχραιμία τους, αλλά

Όση τύχη δεν είχαν στη φάση του γκολ, όμως, είχαν στην τεράστια ευκαιρία της Βέροιας στο 61’. Ο Μπεν έφυγε μόνος του στο μισό γήπεδο του Παναθηναϊκού, απέναντι από τον Καπίνο προσπάθησε να τον περάσει, ο πορτιέρο του «τριφυλλιού» του έβαλε την κόντρα, η μπάλα χτύπησε ξανά στον Μπεν και σταμάτησε στο δοκάρι! Ο Γιάννης Αναστασίου φρέσκαρε την επίθεση του «τριφυλλιού» με τον Καρέλη, στον οποίο όμως ο Μπεργκ δεν έδωσε ποτέ τη μπάλα στο 78’, κάνοντας το σουτ μόνος του για φύγει η μπάλα άουτ.. Όσο περνούσαν τα λεπτά, γινόταν όλο και πιο δύσκολο για τον Παναθηναϊκό να βρει σωστό τρόπο για να πετύχει ακόμα ένα γκολ και το ματς ολοκληρώθηκε με το ισόπαλο 1-1.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Παναθηναϊκός: Καπίνο, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Μπεργκ, Ζέκα, Μπαϊράμι (76’ Καρέλης), Μαρινάκης, Αμπεΐντ (79’ Χουχούμης), Νάνο, Ντίνας (90’ Αποστολόπουλος)

Βέροια: Αναστασόπουλος, Πέρεθ, Μπάρμπας, Καλτσάς (70’ Τραπ), Οστόιτς, Μρντάκοβιτς, Μπαργκάν (41’ Σεγκούντο), Άλβες, Αμαραντίδης, Μοχάμεντ, Γεωργιάδης (84’ Αποστολόπουλος)

Μου αρεσε που τιμήθηκε ο «νίντζα»...

Αφου δεν ντρεπεστε να  τιματε τον καταστροφεα ποδοσφαιστων τον ανθρωπο που δεν επαιζε ποδοσφαιρο αλλα ...καρατε...και ο οποιος ειχε και το ασυλο της πρασινης παραγκας και που θαπρεπε να τον ειχαν αποβαλει απο το Ελληνικο ποδοσφαιρο λογω επικινδυνοτητας....καλα να παθετε...και αποτι φανηκε σας εφερε και γουρι...αντε..να τον φερετε και στο...Κυπελλο Ελλαδος...
 Ιδου...
Όπως είχε γίνει γνωστό, ο Γιάννης Καλλιτζάκης πριν τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Βέροια τιμήθηκε για την πολυετή προσφορά του στους «πράσινους».

Τιμήθηκε ο «νίντζα»
Πριν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Βέροια ο Γιάννης Καλλιτζάκης τιμήθηκε για την δεκαετή προσφορά του στο τριφύλλι.
Λίγα λεπτά προτού ξεκίνησε η αναμέτρηση των δύο ομάδων, ο Δημήτρης Σαραβάκος έδωσε την πλακέτα στον πρώην συμπαίκτη του και φυσικά ο «νίντζα» γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο του συλλόγου που έδωσε το «παρών» στην Λεωφόρο.

Δηλωσεις Αναστασίου γεματες πικρα: «Πικρό αποτέλεσμα για εμάς»

Πικρό αποτέλεσμα χαρακτήρισε την ισοπαλία με την Βέροια ο Γιάννης Αναστασίου, καθώς ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να πάρει τη νίκη, αλλά δεν τα κατάφερε τελικά.

Αναστασίου: «Πικρό αποτέλεσμα για εμάς»
Η ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τη Βέροια άφησε μία πικρή γεύση στον Γιάννη Αναστασίου, καθώς είδε τους παίκτες του να προσπαθούν, αλλά να μην καταφέρνουν τελικά να πάρουν τη νίκη.

Ο τεχνικός των «πράσινων» τόνισε ότι η διακοπή θα κάνει καλό στην ομάδα, ώστε να δουλέψει πάνω σε αρκετά θέματα, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τίποτα για την διαιτησία.

«Ξεκινήσαμε καλά, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα στο πρώτο μέρος από την Βέροια. Πετύχαμε ένα γκολ είχαμε ένα δοκάρι και θα μπορούσαμε να σημειώσουμε και άλλο τέρμα.
Στο δεύτερο μέρος η συμπεριφορά μας σαν ομάδα ήταν και πάλι καλή. Είχαμε μόνο μια άτυχη στιγμή στο γκολ που δεχτήκαμε όχι από οργανωμένη επίθεση. Ήταν ένα στημένο, κάναμε ένα λάθος και από κοντά δεχτήκαμε το γκολ. (ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ...ΟΦΣΑΙΝΤ)
Εν συνεχεία κάναμε κάναμε ένα ακόμα λάθος, ατομικό από τον Νάνο που θα μπορούσε να μας στοιχίσει το παιχνίδι. Στη συγκεκριμένη φάση αξίζουν συγχαρητήρια στον Μαρινάκη ο οποίος κυνήγησε την φάση μέχρι τέλους και έδιωξε την μπάλα. Η ομάδα όμως και μετά το γκολ αντέδρασε πολύ καλά από τα πλάγια, φέραμε την μπάλα και προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες.
Σταθήκαμε άτυχοι, δεν σταθήκαμε, όπως θέλετε μπορείτε να το πείτε καθώς οι παίκτες μας δεν σημείωσαν κάποιο γκολ. Είναι πικρό αποτέλεσμα για μας καθώς κάναμε καλή προσπάθεια και δεν αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα.
Τώρα έχουμε και την διακοπή η οποία θα μας βοηθήσει. Προσπαθούμε να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό, έχουμε αρκετά προβλήματα από την αρχή και το καλό είναι ότι δεν υπάρχει άτομο αλλά ομάδα. Θεωρώ πως όσα παιδιά παίξανε σήμερα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό
», ήταν αρχικά τα λόγια του Αναστασίου.

Για την εικόνα των παικτών: «Είχαμε μια ατονία να σουτάρουμε από τον άξονα. Σαν σκέψη βγήκαμε από τα άκρα, εκεί μας έδωσε χώρο η Βέροια και αυτόν εκμεταλλευτήκαμε. Βέβαια μέσα στην περιοχή χρειάζεσαι μεγαλύτερη αποφασιστικότητα που δεν την είχαμε ούτε σήμερα, ούτε στο ματς με τον Πανιώνιο».

Για τη θέση που υπολογίζει τον Πράνιτς: «Καταρχήν δεν τον αποκτήσαμε. Είναι ένας παίκτης που η φυσική του θέση είναι αριστερό χαφ και αριστερό μπακ. Όχι αριστερό εξτρέμ. Η θέση του είναι αριστερός χαφ φυσικός».

Για την επιλογή του Αποστολόπουλου αντί του Ατζαγκούν: «Ο Ατζαγκούν ήρθε πιο πολύ για να εγκλιματιστεί. Πρέπει να μπει στην φιλοσοφία μας χρειάζεται χρόνο ακόμα. Πιστεύω ότι εκείνη την ώρα ήταν καλύτερο να μπει ο Αποστολόπουλος που ξέρει καλύτερα το παιχνίδι μας και που θα μπορούσε να σκοράρει πιο εύκολα».

Η...ΠΡΑΣΙΝΗ εγραψε...

«Καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος»

Για καθαρή αλλοίωση του αποτελέσματος έκαναν λόγο κύκλοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά την ισοπαλία με την Βέροια, σχολιάζοντας το γκολ της «βασίλισσας του βορρά» που προήλθε από θέση οφ σάιντ.

«Καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος»
Δεν άφησαν ασχολίαστη τη διαιτησία του Χρήστου Μήτσιου στον Παναθηναϊκό. Μέσω κύκλων, η «πράσινη» ΠΑΕ εξέφρασε τα έντονα παράπονά της για τις εν γένει αποφάσεις του διαιτητή στο ματς με την Βέροια και φυσικά εστίασαν στο γκολ που πέτυχε η «βασίλισσα του βορρά», το οποίο προήλθε από θέση οφ σάιντ.

«Έγινε ξεκάθαρη αλλοίωση του αποτελέσματος. Πέρα από τα πολλά ανάποδα σφυρίγματα κυρίως στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, είδαν όλοι ότι το γκολ που ισοφάρισε η Βέροια ήταν καθαρό οφσάιντ και αυτό συνιστά αλλοίωση», σχολίαζαν μεταξύ άλλων στην ΠΑΕ, μετά το τέλος του αγώνα στην Λεωφόρο.

 ΤΩΡΑ...ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΦΑΠΕΣ  ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ...ΕΝΙΣΧΥΣΗ...ΕΤΣΙ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ-ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΘΑΡΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Προβλημάτισε για το… ποιοτικό του επίπεδο ο Παναθηναϊκός στο 1-1 με τη Βέροια. Στους Πράνιτς και Ατζαγκούν ποντάρουν οι «πράσινοι» για ένα βελτιωμένο πρόσωπο μετά τη διακοπή. Τελειώνει του Φιγκερόα.

Καλύτερος, αλλά… πόσο;
Μία ακόμη βαθμολογική απώλεια είχε ο Παναθηναϊκός, που μένοντας στο 1-1 με τη Βέροια στη Λεωφόρο περιορίστηκε στη συγκομιδή τεσσάρων βαθμών μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές και οδεύει στη διακοπή του πρωταθλήματος με πολλή τροφή για σκέψη.

Κι αυτό έχει να κάνει με την ποιοτική στάθμη της ομάδας, που αποδεικνύεται πως είναι χαμηλή. Και το ερώτημα που προκύπτει είναι πόσο καλύτερη εικόνα μπορεί να παρουσιάσει η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου όταν γίνουν «ομάδα» οι πολλοί νέοι παίκτες που έχουν έρθει… Πόσο μεγάλα, δηλαδή, είναι τα περιθώρια βελτίωσης του φετινού Παναθηναϊκού και πού μπορούν να τον οδηγήσουν.

Γιατί ασφαλώς ο φετινός Παναθηναϊκός έχει πολλά καινούρια πρόσωπα, αλλά και λιγοστούς παίκτες με ποδοσφαιρικές παραστάσεις και ασφαλώς η μείωση του μπάτζετ είναι μια καλή δικαιολογία, ωστόσο οι απαιτήσεις που δημιουργεί το βάρος της φανέλας είναι μεγάλες.

Είναι η ελπίδα τους

Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Παναθηναϊκού δεν εστιάζεται στην έλλειψη συνοχής ή εμπειρίας, αλλά στην έλλειψη ποιότητας. Αυτή μπορούν να ανεβάσουν, ενδεχομένως και κατακόρυφα, δύο παίκτες που ακόμη δεν έχουν εμφανιστεί με τα πράσινα. Παρά μόνο με αυτά της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και της Νιγηρίας…

Ο λόγος για τον Ντάνιελ Πράνιτς και τον Αμπντούλ Ατζαγκούν αντίστοιχα. Ο Κροάτης μέσος είναι από χθες στην Αθήνα, παρακολούθησε το ματς με τη Βέροια δίπλα από τον Γιάννη Αλαφούζο και σήμερα αφού υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει για ένα χρόνο ως δανεικός. Η αξία του είναι δεδομένη, εμπειρία διαθέτει, αλλά θα χρειαστεί χρόνο γιατί προπονείτο τόσο καιρό μόνος. Ο Νιγηριανός μεσοεπιθετικός, από την άλλη, έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία, αλλά χρειάζεται χρόνο προσαρμογής στα νέα ποδοσφαιρικά δεδομένα. Το θετικό για αμφότερους είναι πως η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει την ευκαιρία να «μπουν» στην ομάδα σε περίοδο χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Κλείνει και ο Φιγκερόα

Τη Δευτέρα, τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου, αναμένεται να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον Λουτσιάνο Φιγκερόα. Η επιστροφή του Αργεντινού φορ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Στην Λεωφόρο ο Πράνιτς

«Άρωμα» Λεωφόρου πήρε… με την μία ο Ντάνιελ Πράνιτς, αφού ο Κροάτης άσος πηγε στην...Λεωφορο να παρακολουθησει τον...μεγαλυτερο συλογο στην Ελλαδα οπως του ειπαν να δηλωσει...αραγε το πιστευει ακομα?

Στην Λεωφόρο ο Πράνιτς
Τον Γιαννακη κοιταξτε βλεμα...ολο σκερτσο...σαν να λεει αντε φωτογραφηστε με με το νεο μεγαλο αποκτημα που σας εφερα βρε....ενταξει μπορει να ειναι ανετοιμο το παιδι αλλα...θα στρωσει...υπομονη βαζελακια μου..μολις μεινετε στους -12 παλι θα ειναι ετοιμος...

ΠΟΣΑ ΘΑ ΦΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ? ΣΧΟΛΙΑΖΑΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ...
Μονοι σας τα γραφετε...ετσι?

Τα βαζελο media ? TΟ ΒΙΟΛΙ....ΒΙΟΛΑΚΙ...

Διαβάστε πως διαχειρίστηκαν το θέμα τα παναθηναϊκά sites:
Leoforos.gr
Του έκλεψαν τη νίκη
Ο Παναθηναϊκός είχε ένα τσουβάλι ευκαιρίες με την Βέροια, αλλά έχασε τη νίκη (1-1) από ένα γκολ οφσάιντ.


Prasinanea.gr
Έργο Μήτσιου και Βέρρη
Ένας καλός Παναθηναϊκός στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με την Βέροια βρήκε μπροστά του τον Μήτσιο και τον Βέρρη και αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 παίζοντας στο μεγαλύτερο διάστημα κόντρα σε 14. Καθαρό οφσάιντ το γκολ της ισοφάρισης από πλευράς Βέροιας.



 Τωρα ο απλος και δυστυχης βαζελος οπαδος τι να πιστεψει και ποιον? αυτους που λενε οτι ο Ολυμπιακος  θα τους κανει κλισμα στην Λεωφορο? οτι η διοικηση τους θελει κλωτσιες γιατι τωρα εβαλε τους εντεταλμενους να γραψουν για ενισχυση? οτι παλι η κοκκινη παραγκα τους αλλοιωσε το αποτελεσμα? Παντως για τα χαλια τους δεν γραφουν τιποτε...

Ενα να ξερετε, οσα γραφουμε για τα χαλια σας τα οποια τα δημιουργησατε μονοι σας με την πολιτικη που ακολουθειτε εδω και εναν αιωνα, με την πουστια και την βρωμια να στριβει πρωτη την γωνια...ολα αυτα σας εφεραν εδω...δεν τα γραφουμε λοιπον απο κακια..ειλικρινα...εμμεις θελουμε εναν παναθηναικο για αντιπαλο δυνατο με γηπεδο ασφαλες και συγχρονο με καλη και τιμια διοικηση και καλους ποδοσφαιριστες για να βλεπουμε και θεαμα...γιατι μεχρι τωρα στα μεταξυ μας παιχνιδια αλλα και στα υπολοιπα δικα σας, καθομαστε να σας δουμε για να δουμε ΜΑΠΕΤ ΣΟΟΥ..εχετε καντησει αηδια πλεον...και οχι τιποτε αλλο το χειροτερο κακο ειναι οτι εχετε εγκλωβιστει στα βαζελο media  σας που γραφουν παπαριες και προσπαθουν να δικαιολογησουν τα δικαιολογημενα χαλια σας....
Τι αλλο να σας πω? ενταξει στην αρχη γελασαμε μεχρις δακρυων...ολα αυτα τα χρονια με τις φαπες που τρωτε απο δω και απο κει με τους Τσακες και τους Αραβες και ολα αυτα...αλλα πλεον φτασαμε να σας λυπομαστε...εισαστε πια για κλαματα και οχι για γελια....

Αντε γεια και ποιος ξερει που θα φτασετε...


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου