ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Τα αποτελεσματα των αντιπαλων του Θρυλου στο Champions League (videos)

Τα αποτελεσματα των αντιπαλων του Θρυλου στο Champions League (videos)

01/09/2013 

Ισόπαλια ανάμεσα στην Σπόρτιγνκ Λισαβόνας και τη Μπενφίκα

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι της 3η αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος, ανάμεσα στην Σπόρτιγνκ Λισαβόνας και τη Μπενφίκα. Πανέμορφα τα γκολ και των δύο ομάδων.

Ισόπαλες… στις γκολάρες
Από ρυθμό… δεν έλεγε τίποτα, αλλά τα γκολ άξιζαν. Ισόπαλες 1-1 ήρθαν Σπόρτινγκ και Μπενφίκα στο ντέρμπι της Λισαβόνας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος. H ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ προηγήθηκε έπειτα από πανέμορφη ομαδική προσπάθεια, με την μπάλα να καταλήγει στον Φρέντι Μοντέρο, που νίκησε στο 10ο λεπτό τον Αρτούρ.


Όσο πέρναγε η ώρα τα νεύρα αυξάνονταν και μόνο με τον τρόπο που… σκαρφίστηκε ο Λαζάρ Μάρκοβιτς θα μπορούσε να ισοφαρίσει η Μπενφίκα. Στο 65' ο Σέρβος μεσοεπιθετικός πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με ωραίο «τσίμπημα» της μπάλας έδωσε το βαθμό στην αντίπαλο του Ολυμπιακού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Για τους «αετούς» έμεινε εκτός αποστολής ο Λιούμπομιρ Φέισα.


Στην άλλη αναμέτρηση της αγωνιστικής, η Βιτόρια «διέλυσε» εκτός έδρας τη Γκιμαράες, επικρατώντας με σκορ 4-1.

Αναλυτικά η 3η αγωνιστική:

Σάββατο 31/08

Γκιμαράες – Βιτόρια 1-4
(45' Ματίας - 20' Ταβάρες, 55', 59',67' Καρντόσο)

Σπόρτιγνκ Λισαβόνας – Μπενφίκα 1-1
(10' Μοντέρο - 65' Μάρκοβιτς)

Κυριακή 01/09

Αρούκα – Ρίο Άβε (18.00)
Μαρίτιμο – Ολανένσε (18.00)
Μπελενένσες – Νασιονάλ (18.00)
Πάκος Φερέιρα – Πόρτο (19.45)
Ζιλ Βιθέντε – Μπράγκα (22.00)

Δευτέρα 02/09
Εστορίλ – Ακαδέμικα (22.00)

Στις καθυστερήσεις η Παρί! (video)

Έχασε αρκετές ευκαιρίες. Γλίτωσε και σε μερικές στιγμές. Εν τέλει, η Παρί Σεν Ζερμέν με δύο γκολ στις καθυστερήσεις(!) απέφυγε το «κάζο» και επικράτησε 2-0 της Γκινγκάμπ.

Στις καθυστερήσεις η Παρί! (video)
Για 90 λεπτά απλώς έπαιζε (σχεδόν) μονότερμα κι έχανε ευκαιρίες. Τελικά, ο… Θεός ήταν με το μέρος της Παρί Σεν Ζερμέν. Γιατί έστω και στις καθυστερήσεις του αγώνα, σημείωσε δύο τέρματα(!) και επικράτησε 2-0 της νεοφώτιστης, Γκινγκάμπ, η οποία είχε τις ευκαιρίες της για κάτι καλύτερο.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ έδειξε πως παρά τους παικταράδες που διαθέτει, έχει πρόβλημα στο να πετυχαίνει γκολ. Και φάνηκε και στο πρώτο μέρος, όπου είχε δύο δοκάρια με τους Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (2’) και Τιάγκο Σίλβα (36’). Αφού λοιπόν και τα σουτ των Λαβέτσι, Καβάνι δεν βρήκαν στόχο κι αφού οι Παριζιάνοι την… γλίτωσαν δύο φορές, οι ομάδες πήγαν με το 0-0 στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος, το «Παρκ Ντε Πρενς»… κατηφόριζε κι άλλο. Και μέσα σε διάστημα δύο λεπτών (67-69’) οι Καβάνι και «Ίμπρα» σημάδεψαν ελάχιστα άουτ. Και μπορεί οι φίλοι των γηπεδούχων να άρχισαν τις «κατάρες» για τις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας τους, αλλά στη συνέχεια… ανακουφίστηκαν που είδαν τον Σιρίγκου να κρατάει το μηδέν σε τετ-α-τετ με τον Γιαταμπαρέ. Ε, και στο τέλος οι καρδιές επανήλθαν στην θέση τους. Ο Ραμπιό στο 90+1’ έκανε από κοντά την προβολή (κι αφού ο τερματοφύλακας της Γκινγκάμπ είχε αποκρούσει εντυπωσιακά την κεφαλιά του Μάξουελ) και άνοιξε το σκορ, ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς το… πήρε προσωπικά και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Η σύνθεση της Παρί: Σιρίγκου, Τιάγκο Σίλβα, Άλεξ, Μάξουελ, Φαν ντερ Βιλ, Τιάγκο Μότα, Ματουιντί, Παστόρε (64’ Ραμπιό), Λαβέτσι (64’ Λούκας Μόουρα), Καβάνι, Ιμπραΐμοβιτς


Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 31/8
Εβιάν-Λιόν 2-1
(8’, 34’ Μπεριγκό – 49’ Φερί)
Παρί Σεν Ζερμέν-Γκινγκάμπ 2-0
(90+1' Ραμπιό, 90+2' Ιμπραΐμοβιτς)
Μπαστιά-Τουλούζ 2-1
(43’ Κεσέρου, 67’ Ρομαρίκ – 57’ Μπρεθουάιτ)
Λοριάν-Βαλανσιέν 1-0
(14’ Αμπουμπακάρ)
Ρεμς-Ναντ 0-0
Ρεν-Λιλ 0-0
Σοσό-Αζαξιό 0-0

Κυριακή, 1/9
Σεντ Ετιέν-Μπορντό (15:00)
Νις-Μονπελιά (18:00)
Μαρσέιγ-Μονακό (22:00)

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου