ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Super League: Ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική (videos)

Super League: Ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική (videos)

02/09/2013


Με δυο αγώνες σε Περιστέρι και Ηράκλειο, ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της τρίτης  αγωτουπρωταθλήματος τη Δευτέρα. Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Άρη (19:15), με στόχο την πρώτη νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Περιστερίου προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τον Πλατανιά, καθώς επίσης και από την εκτός έδρας νίκη 2-0 επί της Άλκμααρ για τα play off του Europa League. Από την άλλη πλευρά, οι «κίτρινοι» προέρχονται από την εντός έδρας ήττα 2-0 από την Καλλονή.

Στις 21:30, ο ΟΦΗ υποδέχεται στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» τον Πλατανιά στο πρώτο εφετινό ντέρμπι της Κρήτης. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα 2-0 από τη Βέροια και αναζητούν την πρώτη τους νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά, οι Χανιώτες προέρχονται από την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι μεταδόσεις των καναλιών Novasports:

Σάββατο, 31 Αυγούστου 2013

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 0-0 
 Η Ξάνθη ήταν καλυτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα όμως ο Εργοτέλης κράτησε το "μηδέν" στην άμυνα και παραμένει αήττητος στο πρωτάθλημα. Από ένα δοκάρι οι δύο ομάδες.
 

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-0 

 Με ένα όμορφο γκολ του Λεοζίνιο η ΑΕΛ Καλλονής πέτυχε την δεύτερη νίκη της στην Super League με 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική. Δοκάρι ο Μανούσος για τους τυπικά γηπεδούχους. Λίγα πράγματα από τον ΠΑΣ Γιάννινα
 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ 1-1 

Πρώτη απώλεια βαθμών στη Λεωφόρο για τον Παναθηναϊκό, που έμεινε στο 1-1 με τη Βέροια. Αήττητη παραμένει η ομάδα της Ημαθίας, που ισοφάρισε στο 54' με τον Μπεν το γκολ του Αμπεΐντ από το 44ο λεπτό.
 

Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ 2-0 

 Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης ο οποίος επικράτησε με 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης για την 3η αγωνιστική. Δεληζήσης (αυτ.) και Μπαράλες τα γκολ της ομάδας της Αρκαδίας.


 Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 4-1 

 Με τον Στοχ σε μεγάλα κέφια (πέτυχε δύο γκολ), ο ΠΑΟΚ νίκησε με το εντυπωσιακό 4-1 τον Πανιώνιο στην Τούμπα. Τα υπόλοιπα γκολ πέτυχαν οι Σαλπιγγίδης, Κίτσιου, ενώ για τον Πανιώνιο μείωσε ο Αραβίδης με πέναλτι.
 

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-1 

 Με τον Χρήστο Τζάνη σε ρόλο δημιουργού και εκτελεστή, ο Πανθρακικός επικράτησε 2-1 του Παναιτωλικού στην Κομοτηνή και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στη φετινή Super League
 

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-5 

 Με τον Φουστέρ να δημιουργεί, τον Μήτρογλου να πετυχαίνει χατ τρικ σε 20 λεπτά και τους Σαβιόλα, Βάις να πετυχαίνουν τα άλλα δύο γκολ, ο Ολυμπιακός πέρασε σαν σίφουνας από τη Λιβαδειά, επικρατώντας με 5-0. Τρία στα τρία οι Πειραιώτες, που παραμένουν για 23ο εκτός έδρας ματς αήττητοι. "Μίλησαν" πάλι οι αλλαγές του Μίτσελ
 

Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - ΑΡΗΣ 19:15 - NS2

Ο.Φ.Η. - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 21:30 - NS1

Δειτε τους τιτλους των αθλητικων ειδησεων σε ενα βιντεο 


Δειτε την ανασκοπηση του σημερινου αθλητικου Τυπου σε ενα βιντεο 

 

Ο έλεγχος των διαιτητών

 02/09/2013
Τη διαιτησία που είχαμε στην 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας ανέλυσε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6: «Πήρε φωτιά το Κορδελιό», σχολίασε χαρακτηριστικά τις αποφάσεις στο ΠΑΟΚ-Πανιώνιος.

Ο έλεγχος των διαιτητών
«Πήρε φωτιά το Κορδελιό», με τις αποφάσεις του Δελφάκη στο ΠΑΟΚ-Πανιώνιος τόνισε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Βαρούχας, σχολιάζοντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 τη διαιτησία της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. «Δεν βρήκε φάση», είπε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Αθηνών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Βαρούχας στην εκπομπή «Πνίξτε τον Φουνταριστό» και τους Γιώργο Θαναηλάκη και Μηνά Τσαμόπουλο

Skoda Ξάνθη-Εργοτέλης
Διαιτητές: Αναστάσιος Κάκος, Λάζαρος Δημητριάδης, Νικόλαος Καραϊσαρίδης
4ος Διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης

«Πολύ καλή διαιτησία του Κάκου που δείχνει πως έχει να προσφέρει ακόμα πολλά στην ελληνική διαιτησία. Σωστός ο Κάκος στις αποφάσεις του».

Καλλονή-ΠΑΣ Γιάννινα
Διαιτητές: Στέφανος Μαντάκης, Ιωάννης Σίπκας, Ιωάννης Καραγκιζόπουλος
4ος Διαιτητής: Συμεών Κοσικίδης

«Η Καλλονή ζητά ένα πέναλντι αλλά το χέρι είναι ακούσιο και σωστά ο ρέφερι δεν το έδωσε, ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις του».

Παναθηναϊκός-Βέροια
Διαιτητές: Χρήστος Μήτσιος, Δημήτριος Τάτσης, Δημήτριος Βερρής
4ος Διαιτητής: Γεώργιος Φουκάκης

«Ο Μήτσιος μπορεί να κάνει μερικά λάθη γενικά αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση το λάθος ήταν του βοηθού. Όμως πρέπει να παραδεχτούμε πως ήταν ιδιαίτερα δύσκολη φάση. Στην εκτέλεση του φάουλ όντως τρεις παίκτες της Βέροιας ήταν οφ σάιντ. Η μπάλα πηγαίνει προς διεκδίκηση. Σύμφωνα με τον κανονισμό και τη νέα τροποποίηση είναι οφ σάιντ. Οι δύο παίκτες είναι σαν να μην συμμετέχουν όμως ο τρίτος που συμμετέχει στη φάση δεν αφήνει τον αμυντικός να παίξει τη μπάλα».

Αστέρας Τρίπολης-Απόλλων Σμύρνης
Διαιτητές: Γεράσιμος Ντίτσος, Κωνσταντίνος Ποντίκης, Δημήτριος Ζυγούρης
4ος Διαιτητής: Γεώργιος Μπλάνας

«Πολύ καλή διαιτησία του Ντίτσου. Ο δεύτερος βοηθός έδωσε ένα λάθος οφ σάιντ ενώ ο πρώτος είχε μια πολύ σωστή απόφαση και έτσι μπήκε και το γκολ».

ΠΑΟΚ-Πανιώνιος
Διαιτητές: Ιωάννης Δελφάκης, Ηλίας Αλεξέας, Τρύφων Πετρόπουλος
4ος Διαιτητής: Ευάγγελος Κιοτζένης

«Ο Δελφάκης δεν βρήκε φάση. Στο πρώτο γκολ, ο Αθανασιάδης έκανε φάουλ και στην εξέλιξη μπαίνει γκολ. Σε μια ανατροπή του Σαλπιγγίδη αντί να δώσει κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Πανιωνίου έδωσε κίτρινη . Γενικά πολύ κακή διαιτησία. Δίνει πέναλτι στον Σαλπιγγίδη αλλά η μπάλα χτυπά στο πόδι του και στο πέναλτι που δίνει στον Στοχ ήταν η «μοναδική» σωστή απόφαση. Πήρε φωτιά το Κορδελιό στο συγκεκριμένο παιχνίδι».

Πανθρακικός-Παναιτωλικός
Διαιτητές: Απόστολος Αμπάρκιολης, Λεωνίδας Βασιλειάδης, Βασίλειος Καραβασίλης
4ος Διαιτητής: Χρήστος Γκράνας

«Πολύ καλός και έβγαλε με άνεση το ματς».

Λεβαδειακός-Ολυμπιακός
Διαιτητές: Ιωάννης Τοπούζης, Σπυρίδων Γουργιώτης, Ιορδάνης Δημητριάδης
4ος Διαιτητής: Φώτιος Φωτιάδης

«Πολύ σωστός και τον βοήθησε το αποτέλεσμα να έχει εύκολο βράδυ».



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου