ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Υπεγραψε ο Εντινγκά (δηλωσεις)-ηρθε ο Γιαταμπαρε-ανεξαρτητη υπποθεση Τραορε απο του Φετφα-η αποστολη του Θρυλου.(video)

Υπεγραψε ο Εντινγκά (δηλωσεις)-ηρθε ο Γιαταμπαρε-ανεξαρτητη υπποθεση Τραορε απο του Φετφα-η αποστολη του Θρυλου.(video)

01/09/2013

Στα «ερυθρόλευκα» ο Εντινγκά

Παίκτης του Ολυμπιακού με κάθε επισημότητα είναι πλέον ο Ντελβίν Εντινγκά. «Έτοιμος για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό», είπε ο Κονγκολέζος αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του.

Στα «ερυθρόλευκα» ο Εντινγκά
Τη φανέλα του Ολυμπιακού θα φοράει και επίσημα ο Ντελβίν Εντιγκά. Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε το απόγευμα του Σαββάτου τη συμφωνία με την πλευρά του Κονγκολέζου.

Οι Πειραιώτες έχουν συμφωνήσει με την Μονακό για οψιόν αγοράς του παίκτη για το επόμενο καλοκαίρι, η οποία αγγίζει τα 3 εκατ. ευρώ. Ο Εντινγκά αποτελεί προσωπική επιλογή του Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος έχει εκφράσει την πίστη ότι είναι αυτό που έλειπε από τη μεσαία γραμμή της ομάδας.

Στις πρώτες του δηλώσεις με τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστεί στον Ολυμπιακό και πως είναι απόλυτα έτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για τη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ντελβίν Εντινγκά».

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Κονγκολέζος ποδοσφαιριστής δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον Ολυμπιακό, είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για τον σύλλογο και τους φιλάθλους μας!»

Δειτε βιντεο με τις πρωτες του δηλωσεις...
 

Σημερα ανακοινωνεται ο Γιαταμπαρέ

Ο Σαμπού Γιαταμπαρέ βρίσκεται στη χώρα μας από το απόγευμα του Σαββάτου (31/8) και η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό μπαίνει στην τελική της ευθεία.
Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου (31/8) ο Σαμπού Γιαταμπαρέ, ο οποίος αναμένεται την Κυριακή (1/9) να ανακοινωθεί επίσημα από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ.
Ο κεντρικός μέσος από το Μάλι αναμένεται να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, να πάρει μια "γεύση" από το νέο του περιβάλλον, και πιθανότατα την Κυριακή (1/9) να ανακοινωθεί η απόκτησή του από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Να σημειωθεί πως την Παρασκευή (30/8) η Μπαστιά ανακοίνωσε την παραχώρηση του Σαμπού Γιαταμπαρέ στον Ολυμπιακό έναντι του ποσού των 2.200.000 ευρώ.

Η υπόθεση του Τραορέ μπορεί να προχωρήσει ανεξάρτητα από αυτή του Φετφατζίδη

Αγωνία μέχρι τέλους της μεταγραφικής περιόδου στον Ολυμπιακό. Ανοιχτό το ενδεχόμενο πώλησης του Φετφατζίδη εφόσον επιστρέψει η Τζένοα. Πώς συνδέεται με… Τραορέ. Τι γίνεται με Χολέμπας.

Τα… θρίλερ του Θρύλου
Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται τη Δευτέρα και ο Ολυμπιακός δεν θα… ησυχάσει προτού εκπνεύσει. Φαίνεται πως υπάρχουν αρκετά ανοικτά μέτωπα, που αφορούν σε μεταγραφές αλλά και πιθανές πωλήσεις.

Πώς συνδέονται Φετφατζίδης και Τραορέ;

Πρόταση 4 εκατ. ευρώ για τον Γιάννη Φετφατζίδη έκανε στον Ολυμπιακό η Τζένοα, ενώ φέρεται να πρόσθεσε στο «πακέτο» 20% ως ποσοστό μεταπώλησης, αλλά και τον Μπακαγέ Τραορέ. Λέγεται πως οι Ιταλοί είχαν συμφωνήσει με τη Μίλαν για να πάρουν τον μέσο από το Μάλι για να τον δώσουν στον Ολυμπιακό, που απλώς θα κάλυπτε το συμβόλαιό του.

Οι Πειραιώτες δεν δείχνουν διατεθειμένοι να δώσουν τον «Φέτφα» με 4 εκατ. ευρώ, αλλά δεν αποκλείεται να το κάνουν εφόσον ο σύλλογος της Γένοβας αυξήσει την προσφορά του. Ίσως, δε, το γεγονός ότι ο Μίτσελ συμπεριέλαβε τον παίκτη στην αποστολή για τη Λιβαδειά, αλλά αυτή αριθμεί 20 παίκτες, να σημαίνει κάτι…

Η υπόθεση του Τραορέ μπορεί να προχωρήσει ανεξάρτητα από αυτή του Φετφατζίδη. Ο Ολυμπιακός τις προηγούμενες μέρες είχε βρεθεί μία ανάσα από τον 28χρονο άσο και δεν αποκλείεται αυτός να είναι η 18η μεταγραφή της ομάδας, προσφέροντας μία ακόμη καλή επιλογή για το χώρο του κέντρου.

Επιστρέφει για Χολέμπας;

Ο Χοσέ Χολέμπας συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Ολυμπιακού για τη σημερινή αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, αλλά ίσως είναι το τελευταίο του παιχνίδι με την ομάδα. Κι αυτό γιατί φημολογείται έντονα πως η Μπεσίκτας, που ακόμη δεν έχει αποκτήσει άλλον αριστερό μπακ, θα επανέλθει με νέα πρόταση για την απόκτησή του.

Πάντως ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να… ξεπουλήσει κανέναν παίκτη και θα τον δώσει μόνο εφόσον έρθει καλή προσφορά. Σημειωτέον πως απορρίφθηκαν μεγάλες προτάσεις για τέσσερις παίκτες, Σιόβα, Μανωλά, Μήτρογλου και Μασάντο, από ρωσικές και τουρκικές ομάδες.

Ανοιχτές είναι οι υποθέσεις των Τζεμπούρ, Κοντρέρας και Κάρολ, που έχουν συμβόλαιο αλλά είναι εκτός πλάνων, ενώ υπάρχει πάντα η πιθανότητα να δοθεί δανεικός ο Ντε Βινσέντι.

Οι Νεοι εδειξαν τον δρομο με το επιβλητικό πέρασμα από τη Λιβαδειά

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού διέλυσε τον Λεβαδειακό με το εντυπωσιακό 6-2, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος. Τρία γκολ ο Βέργος, δύο ο Γκίνο και ένα ο Σιώπης.
Τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στο Πρωτάθλημα της Super League U20 πέτυχε ο Ολυμπιακός, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 6-2 του Λεβαδειακού στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Βοιωτίας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.
Τρία γκολ σημείωσε ο Νίκος Βέργος (8', 33', 92'), δύο ο Κλόντιαν Γκίνο (49', 72') και ένα ο Δημήτρης Σιώπης (88'). Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Τόπι (30'), Σπάρος (86').

Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν τους 6 βαθμούς έπειτα από 2 αγωνιστικές, καθώς εκκρεμεί ο αγώνας της πρεμιέρας με την Καλλονή.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Στρέζος, Βούρος, Τούφας (61' Βατουσιάδης), Ρουγκάλας, Σωτηράκος, Παπασάββας, Γιάνκοβιτς (75' Σαλιάκας), Βουτσιώτης, Βέργος, Γκίνο, Πασαλίδης (59' Σιώπης).

Λεβαδειακός - Ολυμπιακός 21:30 μμ

Σήμερα, Κυριακή 01/09 στις 21:30 (NovaSports 1), η ομάδα μας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό, για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.Ο Ολυμπιακος θελει να αυξησει την βαθμολογικη διαφορα και να παραμεινει στην κορυφη, μετα το νεο δωρο των πρασινων...

Οι συνθεσεις

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Πρζιρόφσκι, Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Νικολακάκης, Γεωργίου, Μανόλο, Σανγκουινέτι, Μάγκας, Σκέμπης, Μαχαίρας, Λαμπρόπουλος, Πετράζι, Ροτζέριο, Ορτέγκα, Γιάντσης, Βασιλείου, Κονέ και Μπούστο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Χολέβας, Κάμπελ, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Ολαϊτάν, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας και Βάις.

Αλλαγη στην αποστολη για τον Θρυλο-Εξω ο Ντομίνγκες , μέσα ο Χολέμπας, Ιμπαγάσα

Ο Τσόρι Ντομίνγκες έμεινε εκτός αποστολής για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό λόγω κόπωσης. Αρχικά, είχε μείνει εκτός αποστολής ο Χολέμπας, αλλά στη συνέχεια το όνομά του συμπεριλήφθηκε στην 20άδα του Μίτσελ. Για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν βρίσκεται σε αποστολή επίσημου ματς ο Αριέλ Ιμπαγάσα.
Τελευταία προπόνηση για τον Ολυμπιακό, το πρωί του Σαββάτου (31/8), πριν από το ματς της 3ης αγωνιστικής της Super League με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.
Το βάρος έπεσε πολύ στην τακτική, με τους παίκτες να κάνουν δίτερμα και να δουλεύουν τις στημένες φάσεις, με εκτελέσεις κόρνερ και φάουλ.

Εκτός έμεινε ο Ντομίνγκες, λόγω κόπωσης στον προσαγωγό δεξιά, ενώ οι Παπαδόπουλος και Τόρες συνέχισαν τα ειδικά προγράμματά τους. Για πρώτη φορά βρίσκεται σε αποστολή τη φετινή σεζόν ο Ιμπαγάσα.

Αναλυτικά η αποστολή για το ματς στη Λιβαδειά: Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Χολέμπας, Κάμπελ, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Ολαϊτάν, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις.

ALEX WEB RADIO/TV

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου