ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Ο Ολυμπιακός τίμησε τον Μάρκο Πάντελιτς

Ο Ολυμπιακός τίμησε τον Μάρκο Πάντελιτς

11/11/2013
Λίγο πριν την σέντρα της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης", η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης τίμησαν τον Μάρκο Πάντελιτς για την τριετή προσφορά του στον σύλλογο. Δείτε βίντεο με την βράβευση και το αφιέρωμα του Olympiacos FC TV στον Σέρβο φορ.

Ιδιαίτερες ήταν οι στιγμές που προηγήθηκαν της σέντρας του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή (10/11) το βράδυ, στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, τίμησε μπροστά στις κατάμεστες εξέδρες τον Μάρκο Πάντελιτς, για την τριετή προσφορά του φορώντας τα ερυθρόλευκα.
Λίγα λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης παρέδωσε στον Σέρβο φορ τιμητική πλακέτα, ευχαριστώντας τον για όσα πέτυχε με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Στα μάτριξ του γηπέδου έπαιξε ένα βίντεο με γκολ του Μάρκο Πάντελιτς και ο κόσμος στις εξέδρες τραγουδούσε ρυθμικά το όνομα του.

"Είναι ένα σημαντικό βράδυ για εμένα. Ευχαριστώ θερμά τον κόσμο για όσα έχει κάνει για εμένα. Έχουμε όλοι ένα όνειρο για αυτή την ομάδα. Φυσικά θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, που με στήριξε, τον κύριο Βρέντζο, τη Διοίκηση του Ολυμπιακού", είπε μεταξύ άλλων ο Μάρκο Πάντελιτς, μιλώντας στην κάμερα του Olympiacos TV.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου