ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Το προγραμμα των μαχων του Ερασιτεχνη Ολυμπιακου

Το προγραμμα των μαχων του Ερασιτεχνη Ολυμπιακου

12/11/2013

Αρχή με Γιουγκ ο Ολυμπιακός…

Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στον Α’ όμιλο του Champions League πόλο ανδρών. Πρώτη αντίπαλος των «ερυθρολεύκων» η Γιουγκ στο Ντουμπρόβνικ στις 20 Νοεμβρίου.

Αρχή με Γιουγκ ο Ολυμπιακός…
Μετά την πρόκριση της Προ Ρέκο και της Πριμόριε Ριέκα, που μπήκαν στον Α’ όμιλο του Champions League πόλο ανδρών, όπου συμμετέχει ο Ολυμπιακός, οριστικοποιήθηκε και το πρόγραμμα.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκινούν την προσπάθειά τους στις 20 του μήνα από το Ντουμπρόβνικ της Κροατίας, όπου θα αντιμετωπίσουν την Γιουγκ και την ολοκληρώνουν στον Πειραιά στις 3 Μαΐου 2014 απέναντι στην ίδια αντίπαλο.

Αναλυτικά:

1η Αγωνιστική (20/11/2013): Ντουμπρόβνικ (Κροατία): Γιουγκ-Ολυμπιακός

2η Αγωνιστική (4/12/2013): Γένοβα (Ιταλία): Προ Ρέκο-Ολυμπιακός

3η Αγωνιστική (18/12/2013): Πειραιάς (Ελλάδα): Ολυμπιακός-Πριμόριε Ριέκα

4η Αγωνιστική (8/1/2014): Έγκερ (Ουγγαρία): Έγκερ-Ολυμπιακός

5η Αγωνιστική (29/1/2014): Πειραιάς (Ελλάδα): Ολυμπιακός-Μπαρτσελονέτα

6η Αγωνιστική (22/2/2014): Βαρκελώνη (Ισπανία): Μπαρτσελονέτα-Ολυμπιακός

7η Αγωνιστική (15/3/2014): Πειραιάς (Ελλάδα): Ολυμπιακός-Έγκερ

8η Αγωνιστική (26/3/2014): Ριέκα (Κροατία): Πριμόριε Ριέκα-Ολυμπιακός

9η Αγωνιστική (9/4/2014): Πειραιάς (Ελλάδα): Ολυμπιακός-Προ Ρέκο

10η Αγωνιστική (3/5/2014): Πειραιάς (Ελλάδα): Ολυμπιακός-Γιουγκ


** Στην τελική φάση (Final 6) η οποία θα φιλοξενηθεί στη Βαρκελώνη 29-31/5/2014 έχει προκριθεί από τον Α’ όμιλο η "οικοδέσποινα" Μπαρτσελονέτα. Οι άλλες πέντε ομάδες θα διεκδικήσουν δυο εισιτήρια.

«Ολυμπιακός είμαστε, θα δώσουμε το 100%»

Στην πρώτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Γιούγκ Ντουμπρόβνικ για το Τσάμπιονς Λιγκ στο πόλο αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο sport-fm.gr ο Νίκος Δεληγιάννης.

«Ολυμπιακός είμαστε, θα δώσουμε το 100%»
Για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα του Ολυμπιακού στην Κροατία απέναντι στη περυσινή φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ Γιούγκ Ντουμπρόβνικ μίλησε στο sport-fm.gr ο τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων» Νίκος Δεληγιάννης.

«Πρόκειται για τον δυσκολότερο όμιλο που έχουμε πέσει τα τελευταία χρόνια. Όλες οι ομάδες ανήκουν στην πρώτη γραμμή της Ευρώπης. Ξεκινάμε απέναντι στη Γιούγκ, σε μια παραδοσιακά δυνατή έδρα και απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα που βρέθηκε στον τελικό της διοργάνωσης την περυσινή χρονιά. Μπορεί να έχουν χάσει τρεις κορυφαίους παίκτες, αλλά διαθέτουν ποιότητα για να φτάσουν ψηλά. Το έργο μας δεν θα είναι εύκολο», είπε -αρχικά- ο 36χρονος τερματοφύλακας και συνέχισε:

«Κάθε παιχνίδι θα το βλέπουμε σαν τελικό. Σκοπός μας είναι να συγκεντρώσουμε τους απαραίτητους βαθμούς, ώστε να προκριθούμε στην τελική φάση, πράγμα που με μια πρώτη ανάγνωση δείχνει ιδιαίτερο δύσκολο».

Τέλος, ο Νίκος Δεληγιάννης αναφέρθηκε στις ικανότητες που έχει ο φετινός Ολυμπιακός, αλλά και στο πόσο βοήθησαν τους «Πειραιώτες» τα φιλικά παιχνίδια απέναντι στη σερβική, Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς:

«Ο Ολυμπιακός διαθέτει έναν καλό κορμό με εννέα διεθνείς παίκτες, έχει κάνει ποιοτικές προσθήκες και πιστεύουμε πως αν κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, έχουμε πιθανότητες. Όσον αφορά τα παιχνίδια με τη Ραντνίτσκι έχω να πω πως οι φιλικοί αγώνες δεν συγκρίνονται με τους επίσημους. Παρόλα αυτά, τα συμπεράσματα που βγάλαμε «έδειξαν» ότι βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση από πλευράς ρυθμού. Μένει να δούμε αν θα έχουμε διάρκεια στο ρυθμό μας και καθαρό μυαλό στα δύσκολα από πλευράς τακτικής».

«Μπορεί το νταμπλ ο Ολυμπιακός»

Για το ερχόμενο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, αλλά και για την πίστη της ότι οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να κατακτήσουν ξανά το νταμπλ, μίλησε στο sport-fm.gr η Μανωλίνα Κωνσταντίνου.

«Μπορεί το νταμπλ ο Ολυμπιακός»

Η 20χρονη ακραία των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε στο αήττητο των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών στην Α1 γυναικών, τονίζοντας πως μεγάλο «όπλο» είναι η ψύχραιμη αντιμετώπιση όταν έρχονται τα… δύσκολα.

Συνέντευξη στην Εύα Ζαχαριουδάκη

«Έχουμε ανακτήσει πολύ καλό ρυθμό. Έχουμε βρει τη συνοχή μας σαν ομάδα μέσα στο γήπεδο και κυρίως στα δύσκολα βρίσκουμε τρόπους να επικρατήσουμε του αντιπάλου. Έχει πολύ μεγάλη σημασία ότι έχουμε ψυχολογία στους κρίσιμους πόντους. Βέβαια, μετράει και το ότι προηγούμαστε στο σκορ απ’ την αρχή κι αυτό περιορίζει τον αντίπαλο στο να κάνει το παιχνίδι του».

Η Κύπρια αθλήτρια του Ολυμπιακού, αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα με τα χρώματα του Παναθηναϊκού την περίοδο 2011-12, ενώ ένα χρόνο αργότερα πήρε τη μεταγραφή της στους «ερυθρόλευκους».

Η αναμέτρηση της ερχόμενης αγωνιστικής λοιπόν, στην Λεωφόρο έχει ιδιαίτερη σημασία γι’ αυτήν, αλλά και για την ομάδα της, αφού ο Ολυμπιακός στην προσπάθειά του να διατηρήσει το αήττητο για πέμπτη συνεχόμενη αγωνιστική, βρίσκει στο δρόμο του τον «αιώνιο» αντίπαλο.

inner

«Ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι πάντα ιδιαίτερο. Έχει τον κόσμο στο πλευρό του κι αυτό είναι μεγάλο όπλο. Ευελπιστούμε να πάμε καλά. Με τον ρυθμό που έχουμε αναπτύξει πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Όσον αφορά την πρόβλεψή της για την συνέχεια του πρωταθλήματος η νεαρή ακραία ανέφερε: «Είναι νωρίς ακόμα για να κρίνουμε κάτι τέτοιο. Το φετινό πρωτάθλημα θα κριθεί στην ψυχολογία, όπως και πέρυσι. Αυτό αποτέλεσε βασικό παράγοντα στο να κατακτήσουμε τελικά το πρωτάθλημα.

Πρωταθλητής φέτος θα είναι αυτός που θα καταφέρει να παραμείνει πραγματική ομάδα και να κρατήσει το ρυθμό του σε κάθε ματς μέχρι το τέλος
», ενώ δεν έκρυψε και την αισιοδοξία της, ότι η ομάδα που θα πανηγυρίσει στο τέλος θα είναι ο Ολυμπιακός: «Πιστεύω πολύ στην ομάδα μου. Εάν συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό όπως μέχρι τώρα, μπορούμε να κατακτήσουμε το νταμπλ και φέτος».

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου