ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

3-1 η Παρί Σεν-Ζερμέν την Νις -Νικη θρίλερ η Μπενφίκα(video)

3-1 η Παρί Σεν-Ζερμέν την Νις -Νικη θρίλερ η Μπενφίκα(video)

Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς η Παρί Σεν-Ζερμέν νίκησε 3-1 την Νις εντός έδρας, για την 13η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος και η Μπενφικα νικησε την Σπορινγκ του Ζαρντιμ στην παράταση με 4-3 και πέρασε στους "16" του κυπέλλου.

Οι πρωτευουσιάνοι παραμένουν λοιπόν στην κορυφή και άφησαν 5 βαθμούς πίσω τους την Μονακό (έμεινε στο 1-1 στο "Λουί Ντε" με την Εβιάν), αλλά και την Λιλ που ένα ματς λιγότερα (σ.σ. παίζει εκτός με την Γκινγκάμπ).

Ο "Ίμπρα" έφτασε τα 8 γκολ στο πρωτάθλημα και έχει ένα λιγότερο από Έντινσον Καβάνι και Ρανταμέλ Φαλκάο Γκαρσία, ενώ συνολικά έχει σκοράρει στα 7 από τα 8 τελευταία ματς του (ένα με Σουηδία).

ΠΑΡΙ ΣΖ: Σίριγκου, Φαν ντερ Βιλ, Αλέξ, Τιάγκο Σίλβα, Μαξουέλ, Τιάγκο Μότα, Ραμπιό, Ματουιντί, Παστόρε (75' Λούκας Μόουρα), Καβάνι (79' Μενέζ), Ιμπραχίμοβιτς.

ΝΙΣ: Βερονέζ, Πιελ, Πεϊτσίνοβιτς, Μποντμέρ (28' Κεβίν Γκομίς), Κολοντζιετσάκ, Ντιγκάρ, Μεντί (59' Αμαβί), Τραορέ, Εϊσερίκ, Μπρουλς (77' Μπράινς), Τσβίτανιτς.



Νικη θρίλερ η Μπενφίκα

Η Μπενφίκα επικράτησε στην παράταση με 4-3 της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας στο "Εστάντιο ντα Λουζ" και πέρασε στους "16" του κυπέλλου Πορτογαλίας. Χατ-τρικ ο Καρντόσο. (video)
Η Μπενφίκα με γκολ του Λουιζάο στην παράταση από τραγικό λάθος του Ρουί Πατρίσιο, νίκησε 4-3 την Σπόρτινγκ στο "Εστάντιο ντα Λουζ" και πέρασε στους "16" του κυπέλλου. Οι "αετοί" προηγήθηκαν 3-1 με το χατ-τρικ του Όσκαρ Καρντόσο, αλλά η ομάδα του Ζαρντίμ ισοφάρισε στο 92', χωρίς όμως να φτάσει στην ολική ανατροπή.

Σε ένα συγκλονιστικό ματς στο "Εστάντιο ντα Λουζ", η Μπενφίκα προηγήθηκε με 3-1 στο ημίχρονο με χατ-τρικ του Όσκαρ Καρντόσο.

Η Σπόρτινγκ στην επανάληψη δεν κατέθεσε τα όπλα και αφού μείωσε στο 62' με τον Μαουρίσιο, κατάφερε να οδηγήσει το παιχνίδι στην παράταση μετά την ισοφάριση σε 3-3 χάρη σε τέρμα του Σλιμανί στο 92'!

Η ομάδα του Ζαρντίμ δεν κατάφερε στον έξτρα χρόνο να κάνει την ολική ανατροπή, με τον Λουιζάο στο 97' να πετυχαίνει το 4ο γκολ της Μπενφίκα, ενώ η Σπόρτινγκ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ρόχο.

Το γκολ του Λουιζάο ήταν... ιδιαίτερο, καθώς ο Βραζιλιάνος μετά από κόρνερ κατάφερε να πιάσει κεφαλιά πεσμένος στο έδαφος, η μπάλα πήγε στην αγκαλιά του Ρουί Πατρίσιο, όμως του έφυγε και κύλησε όσο έπρεπε για να περάσει την γραμμή και να γίνει το 4-3!



Σκόρερς: 12', 42' και 45' Όσκαρ Καρντόσο, 97' Λουιζάο / 37' Ντιέγκο Καπέλ, 62' Μαουρίσιο, 92' Σλιμανί

ΜΠΕΝΦΙΚΑ (Ζόρζε Ζεζούς): Αρτούρ, Αντρέ Αλμέιδα, Λουιζάο, Γκαράι, Σίλβιο, Μάτιτς, Ρούμπεν Αμορίμ (70' Καβαλέιρο), Ένσο Πέρες (97' Λίμα), Μάρκοβιτς (90' Αντρέ Γκόμες), Γκαϊτάν, Όσκαρ Καρντόσο.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Ρουί Πατρίσιο, Ιβάν Πίρις, Μαουρίσιο, Ρόχο, Ζέφερσον, Ουίλιαμ Καρβάλιο, Αντρέ Μαρτίνς (70' Σλιμανί), Αντριέν Σίλβα, Ντιέγκο Καπέλ, Ουίλσον Εντουάρντο (60' Καρίγιο), Φρέντι Μοντέρο.

*κόκκινη 114' Ρόχο


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου