ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Δοκιμές και σκέψεις από Σάντος

Δοκιμές και σκέψεις από Σάντος

15/11/2013
 Ο Φερνάντο Σάντος ξεδίπλωσε στη προπόνηση τις σκέψεις του για την ενδεκάδα της Εθνικής εν όψει Ρουμανίας. Ποιοι είναι σίγουροι και ποιοι κοντράρονται για μία θέση στο βασικό σχήμα.

Δοκιμές και σκέψεις από Σάντος

Τις σκέψεις, αλλά και τα ερωτηματικά που φαίνεται να έχει στο μυαλό του για τον τρόπο που θα παρατάξει την Εθνική την Παρασκευή απέναντι στη Ρουμανία παρουσίασε ο Φερνάντο Σάντος στην προπόνηση της Τετάρτης.

Το πρόγραμμα έγινε στο «Καραϊσκάκη», κράτησε δύο ώρες και αφιερώθηκε στην τακτική, στις στημένες φάσεις και το δίτερμα. Ο Πορτογάλος προπονητής φαίνεται πως έχει καταλήξει στο 4-3-3, αλλά όχι και στα πρόσωπα με τα οποία θα παρατάξει το ελληνικό συγκρότημα στον πρώτο αγώνα μπαράζ για την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ.

Σίγουροι φαίνεται πως είναι ο Καρνέζης στο τέρμα, ο Χολέμπας στο αριστερό και ο Τοροσίδης στο δεξί άκρο της άμυνας, καθώς και ο Παπασταθόπουλος ως ένας από τους δύο στόπερ, ο Κατσουράνης στη μεσαία γραμμή και ο Σαμαράς στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Από εκεί και πέρα, φάνηκε από τις δοκιμές που έγιναν πως ο Σάντος έχει κάποια διλήμματα. Στο κέντρο της άμυνας δοκιμάστηκαν τόσο ο Μανωλάς, όσο και ο Σιόβας. Στο κέντρο, ως δεξιός και αριστερός εσωτερικός μέσος δοκιμάστηκαν αντίστοιχα Τζιόλης και Μανιάτης, αλλά στην πορεία αντικαταστάθηκαν από Καραγκούνη και Ταχτσίδη. Για το δεξί άκρο της επίθεσης ξεκίνησε ο Σαλπιγγίδης, αλλά στην πορεία μπήκε ο Χριστοδουλόπουλος, ενώ στη θέση του σέντερ φορ άρχισε ο Μήτρογλου και τη θέση του πήρε κάποια στιγμή ο Γκέκας.

Η απογευματινή προπόνηση ματαιώθηκε και οι διεθνείς θα τα ξαναπούν την Πέμπτη στις 16:30 στον Άγιο Κοσμά. Δυόμισι ώρες νωρίτερα θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου ο Φερνάντο Σάντος στην αίθουσα Τύπου του «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου