ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Στην φιλική αναμέτρηση με τους Νέους στου Ρέντη εκανε τις δοκιμες του ο Μίτσελ

Στην φιλική αναμέτρηση με τους Νέους στου Ρέντη εκανε τις δοκιμες του ο Μίτσελ

Αντί προπόνησης, οι παίκτες του Ολυμπιακού αντιμετώπισαν σε φιλική αναμέτρηση τους Νέους του συλλόγου στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη το απόγευμα της Πέμπτης (14/11). Δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα έκανε ο Μίτσελ. Τριήμερο ρεπό και επιστροφή στις προπονήσεις την Δευτέρα (18/11).

Την ευκαιρία να τεστάρει την ετοιμότητα ορισμένων παικτών του, να δοκιμάσει σχήματα αλλά και πρόσωπα, είχε το απόγευμα της Πέμπτης (14/11) ο Μίτσελ στο φιλικό που διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη ανάμεσα στην πρώτη ομάδα και τους Νέους του συλλόγου.






Ο Ισπανός τεχνικός ήθελε πρωτίστως να τσεκάρει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται παίκτες όπως Πάουλο Μασάντο και Αριέλ Ιμπαγάσα που προέρχονται από τραυματισμό, αλλά και ο Μιγκέλ Τόρες που γυμνάζεται σε φουλ ρυθμούς μαζί με τους συμπαίκτες του τις τελευταίες περίπου 20 ημέρες.


Μάρκο Στσέποβιτς και Αλεχάντρο Ντομίνγκες πέτυχαν ένα και δύο γκολ αντίστοιχα, για το τελικό 3-0 στο φιλικό, το οποίο διήρκεσε συνολικά 60 λεπτά σε τρία 20λεπτα ημίχρονα.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος της Πέμπτης, οι ερυθρόλευκοι έχουν πλέον τρεις γεμάτες ημέρες ξεκούρασης μπροστά τους, καθώς πήραν ρεπό από τον προπονητή τους.
 
Η επιστροφή τους στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη και τις προπονήσεις είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 18/11.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Αντί προπόνησης το απόγευμα της Πέμπτης, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έκαναν προπονητικό διπλό, αντιμετωπίζοντας την ομάδα Νέων. Ο κ. Μίτσελ και οι συνεργάτες του δοκίμασαν πρόσωπα και σχήματα, όπως συνηθίζεται σε τέτοιου είδους αγώνες και είχε την ευκαιρία να τσεκάρει την ετοιμότητα των Μασάντο, Μιγκέλ Τόρες και Αριέλ Ιμπαγάσα, μεταξύ άλλων.
 
Ένα γκολ πέτυχε για τους μεγάλους ο Σέποβιτς και δύο ο Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ, στο τελικό 3-0. Το ματς διήρκεσε μία ώρα, "σπασμένη" σε τρία 20λεπτά. Δοκάρι για τους Νέους, από κόρνερ, είχε ο Χαλκιάς!
 
Για την πρώτη ομάδα άρχισαν οι Μέγιερι, Τόρες, Παπάζογλου, Αβραάμ, Βατουσιάδης, Εντινγκά, Μασάντο, Ιμπαγάσα, Γιαταμπαρέ, Ντομίνγκεζ και Σέποβιτς, ενώ στο τέρμα κάθισε πιο μετά και ο Χουτεσιώτης.

Για τους Νέους άρχισαν οι Γιαννιώτης, Τούφας, Μπουγιούκος, Μακροστέργιος, Βολονάκης, Λάτσι, Βουτσιώτης, Γιάνκοβιτς, Καναβέτας, Πασαλίδης, Ψυχογιός και αγωνίστηκαν και οι Ηλιάδης, Σάλιακας, Μαργαρίτης, Χαλκιάς, Νασιακόπουλος, Ρεντζής, Ιγνατίδης, Σιώπης, Παπασάββας.

Το πρόγραμμα πλέον περιλαμβάνει τριήμερο ρεπό και οι προπονήσεις θα αρχίσουν ξανά τη Δευτέρα".



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου