ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Σημερα για το τρια στα τρια με τις μπουγατσες

 Σημερα  για το τρια στα τρια με τις μπουγατσες

11/11/2013
Για την 5η αγωνιστική της Basket League, ο αήττητος και Πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο κεκλεισμένων των θυρών ΣΕΦ τον ΠΑΟΚ, το απόγευμα (19:15, ΔΤ) της Δευτέρας (11/11). Ο Μπράιαντ Ντάνστον ευχήθηκε οι Πειραιώτες να κερδίσουν τους Θεσσαλονικείς και στα τρία σπορ.

«Να τους νικήσουμε παντού»
Είναι ελάχιστους μήνες στην Ελλάδα και φυσικά γνωρίζει ελάχιστα πράγματα για τις αντιπαλότητες που υπάρχουν στον αθλητισμό μας. Ο Μπράιαντ Ντάνστον, όμως, πληροφορήθηκε πως τα «μέτωπα» με τον ΠΑΟΚ είναι πολλά και όπως εξήγησε. «Μου είπαν πως αυτό το τριήμερο ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ και στο βόλεϊ, αλλά και στο ποδόσφαιρο εκτός από το μπάσκετ.  Εύχομαι όλες οι αναμετρήσεις να έχουν θετικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό».
Από κει και πέρα, σε ότι αφορά την. μπασκετική αναμέτρηση του ΣΕΦ, ο Αμερικανός σέντερ παρατήρησε τα εξής: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα και θα πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί σε όλο το παιχνίδι. Δεν κοιτάμε πως θα συνεχίσουμε το αήττητο σερί που έχουμε, αλλά μόνο πως θα πάρουμε τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ. Για εμάς όλα θα αρχίσουν από την άμυνα για άλλη μια φορά. Τώρα έχουμε στο μυαλό μας την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, το παιχνίδι απέναντι στη Ζιέλονα Γκόρα θα αρχίσουμε να το σκεφτόμαστε από την Τρίτη το πρωί».

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου