ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Τέσσερα μετάλλια συνολικά στο Κανόε Καγιάκ

Τέσσερα μετάλλια συνολικά στο Κανόε Καγιάκ

Με δύο χρυσά και δύο χάλκινα μετάλλια στις αποσκευές της επέστρεψε από τα Χανιά η αποστολή του Ολυμπιακού.
Το δελτίο Τύπου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:



"Με τέσσερα μετάλλια (2 χρυσά, 2 χάλκινα) επέστρεψε από τα Χανιά η αποστολή του τμήματος Κανόε Καγιάκ του Ολυμπιακού η οποία συμμετείχε στους Διασσυλογικούς Αγώνες "15οι Κορίσσιοι 2013" που διεξήχθησαν στην λίμνη Κουρνά στα Χανιά.

Ο σύλλογος μας έδωσε το παρών με επτά αθλητές-τριες (συμμετείχαν περισσότεροι από 200 από Ελλάδα και Κύπρο) που προέρχονται από την Ακαδημία μας και όλοι τους έδειξαν πως έχουν ταλέντο και πως το μέλλον τους ανήκει.

Ο Δημήτρης Χατζής στην προαγωνιστική κατηγορία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 200μ στο Μονό Καγιάκ ενώ μαζί με τον Νικόλαο Κάτσιο πήραν και το χρυσό στο Διπλό πάλι στα 200μ.

Στο 3ο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Ευαγγελία Κορμού τόσο στο Μονό Καγιάκ Νεανίδων όσο και Γυναικών!

Ο Χαράλαμπος Μυτιλήνης ήταν 4ος στο Μονό Καγιάκ Παμπαίδων στα 200μ ενώ ο ίδιος αθλητής μαζί με τον Γιώργο Πρινέα ήταν 4οι στο Διπλό Καγιάκ Παίδων. Στην 4η θέση στο Διπλό Καγιάκ Παίδων Αρχάριων κατετάγησαν οι Παντελής Αντωνόπουλος, Νικόλαος Κάτσιος ενώ ο τελευταίος ήταν και 5ος στο Μονό Καγιάκ Παμπαίδων στα 200μ.

Στην 6η θέση στο Μονό Καγιάκ Παμπαίδων (200μ) ήταν ο Γιώργος Πρινέας και στην ίδια θέση αλλά στο Μονό Καγιάκ Παίδων Αρχαρίων τερμάτισε ο Παντελής Αντωνόπουλος. Ο ίδιος αθλητής ήταν 8ος και στο Μαραθώνιο Μονό Καγιάκ Παίδων Αρχαρίων (2000μ) ενώ ο Νικόλαος Κάτσιος ήταν 9ος. Στο Μαραθώνιο Μονό Καγιάκ Παμπαίδων (3000μ) ο Γιώργος Πρινέας ήταν 15ος και ο Χαράλαμπος Μυτιλήνης 16ος. Προπονήτρια της ομάδας μας ήταν η Κατερίνα Παγίδα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού έτυχε σπουδαίας φιλοξενίας από τους ανθρώπους του ΝΟΧ και ο έφορος του τμήματος Τάσος Βουγίδης θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους του αλλά και να συγχαρεί τους αθλητές μας.

"Θέλω να ευχαριστήσω την πρόεδρο του ΝΟΧ κα Μυλωνάκη και τον έφορο του Καγιάκ κ. Καλλιβρετάκη για την φιλοξενία που έτυχε η αποστολή μας στα Χανιά. Θέλω επίσης να συγχαρώ τα παιδιά για την προσπάθεια τους και τις επιτυχίες τους.

Οι αθλητές που προέρχονται από τα "σπλάχνα" του συλλόγου δείχνουν πως μπορεί να σταθούν σε υψηλό επίπεδο και να εκπροσωπήσουν επάξια τον σύλλογο σε μεγάλους αγώνες τα επόμενα χρόνια. Όλα αυτά γίνονται με την συμπαράσταση της διοίκησης μας και θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη της που είναι δίπλα μας σ' ότι και εάν χρειαστούμε".

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου