ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Εκτός προπόνησης ο Σλούκας

Εκτός προπόνησης ο Σλούκας

Ο Σλούκας έμεινε εκτός προπόνησης και την Τρίτη (12/11), καθώς συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στην κνήμη και η συμμετοχή του κόντρα στη Ζιελόνα Γκόρα χαρακτηρίζεται αμφίβολη.
O  Κώστας Σλούκας συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στην δεξιά κνήμη και η συμμετοχή του στο ματς της Παρασκευής (15/11, 19:00) κόντρα στην Ζιελόνα Γκόρα χαρακτηρίζεται αμφίβολη.
Αυτό επιβεβαιώθηκε και στην πράξη, καθώς ο 23χρονος γκαρντ δεν προπονήθηκε μαζί με την ομάδα και την Τρίτη (12/11), αφού συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις στην δεξιά κνήμη, τραυματισμός που του βγήκε κυρίως λόγω κούρασης. Ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θα δοκιμάζει να προπονηθεί μαζί με την ομάδα την Τετάρτη (13/11). Η προπόνηση ήταν σε χαλαρούς ρυθμούς, μία μέρα μετά από τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ, οπότε ο γιατρός της ομάδας έκρινε σωστό να μην λάβει μέρος στο πρόγραμμα μαζί με τους συμπαίκτες του ώστε να προστατευθεί.

Αν πάντως χάσει τόσο την προπόνηση της Τετάρτης, όσο και της Πέμπτης, θεωρείται δεδομένο πως θα μείνει εκτός αποστολής από το ματς κόντρα στην Ζιελόνα Γκόρα.

Θέλει προσοχή ο συγκεκριμένος τραυματισμός, καθώς η γρήγορη επάνοδο του στην αγωνιστική δράση έχει ρίσκο, καθώς σε ενδεχόμενο υποτροπής η "ζημιά" θα είναι μεγάλη. Ο παίκτης πάντως έχει και μία ευκαιρία να ξεκουραστεί ενόψει της συνέχειας, καθώς ας μην ξεχνάμε πως παίζει σερί από το καλοκαίρι, έχοντας λάβει μέρος και στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου