ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Χωρίς Σλούκα-Σίμονς και το ρεκόρ

Χωρίς Σλούκα-Σίμονς και το ρεκόρ

 
Χωρίς του τραυματίες Σλούκα και Σίμονς θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός την Παρασκευή (15/11, 19:00) κόντρα στη Ζιελόνα Γκόρα στο ΣΕΦ, όπου αν κερδίσει σπάει ρεκόρ! Θα δοκιμαστεί στο "5" ο Αγραβάνης. Δείτε βίντεο από την προπόνηση.Το πρωί της Πέμπτης η ομάδα του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα της Παρασκευής (15/11, 19:00) στο ΣΕΦ, για την 5η αγωνιστική της Euroleague, με
τους Πειραιώτες να υποδέχονται στο Φάληρο την "σταχτοπούτα" στην διοργάνωση Ζιελόνα Γκόρα από την Πολωνία. Οι ερυθρόλευκοι εφόσον κερδίσουν θα κάνουν το 5-0
 στις νίκες και θα "σπάσουν" το ρεκόρ καλύτερου ξεκινήματος τους στον θεσμό, ενώ ήδη πορεύονται αήττητοι σε όλες τις διοργανώσεις (Intercontinental Cup, Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Euroleague) με το σερί να τους έχει φτάσει το 12-0.

Οι Σίμονς και Σλούκας εκτός προπόνησης



Οι Πρωταθλητές Ευρώπης θα αγωνιστούν στην αναμέτρηση οριστικά δίχως τους Κώστα Σλούκα και Σέντρικ Σίμονς. Αμφότεροι έμειναν εκτός προπόνησης και δεν έλαβαν μέρος στο πρόγραμμα της ομάδας. Ο Έλληνας γκαρντ αντιμετώπισε τις τελευταίες μέρες ένα πρόβλημα (κάκωση) στην δεξιά κνήμη, Είναι καλύτερα, δεν αισθάνεται πλέον πόνους στο πόδι του, αλλά το ιατρικό-τιμ εκτίμησε πως θα ήταν καλύτερο να προφυλαχθεί από την αναμέτρηση. Όσον αφορά τον Αμερικανό σέντερ, ο τραυματισμός του είναι γνωστός, καθώς ύστερα από την εξάρθρωση ωμοπλάτης που υπέστη θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον έναν μήνα. Και οι δύο πάντως βρέθηκαν στο ΣΕΦ στην πρωινή (12:00) προπόνηση της Πέμπτης (14/11), ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα.
Λόγω της απουσίας του Κώστα Σλούκα, την θέση του θα αναπληρώσει στο ροτέισον τόσο ο Δημήτρης Κατσίβελης, όσο και ο Ματ Λοτζέσκι, καθώς αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής σε ορισμένα σχήματα αγωνιζόμενος (και) στην θέση "2". Όσον αφορά το κενό που αφήνει ο Σέντρικ Σίμονς, είναι δεδομένο πως από εδώ και πέρα (μέχρι την επιστροφή του) θα παίξουν περισσότερο οι Μπράιαντ Ντάνστον και Μίρζα Μπέγκιτς, ενώ στο "5" θα χρησιμοποιηθεί και ο Δημήτρης Αγραβάνης που παρουσιάζει ανοδική πορεία αγωνιστικά, δίνοντας ανάσες στους συμπαίκτες του και περισσότερες λύσεις στην ομάδα.

Ο 19χρονος πάουερ-φόργουορντ δοκιμάστηκε στον ρόλο του σέντερ στην προπόνηση και θα βοηθήσει την ομάδα από το συγκεκριμένο πόστο για όσα λεπτά χρειαστεί κόντρα στη Ζιελόνα Γκόρα. Η θέση δεν του είναι άγνωστη, καθώς έχει παίξει στο κέντρο της ρακέτας στο παρελθόν στην καριέρα του. Αν και εφόσον χρειαστεί, και ανάλογα με την εξέλιξη της αναμέτρησης, υπάρχει (μικρή) πιθανότητα να δοκιμαστεί εκεί και ο Μπρεντ Πέτγουεϊ. Λόγω των απουσιών, οι ερυθρόλευκοι δούλεψαν στο εσωτερικό "διπλό" με ορισμένα διαφορετικά σχήματα σε σχέση με αυτά που έχουν συνηθίσει, ώστε να μπορούν να βγάζουν συνεργασίες σε άμυνα και επίθεση και με τα νέα δεδομένα που παρουσιάστηκαν στο ρόστερ τους.

H δωδεκάδα για το παιχνίδι θα είναι η εξής: Πέτγουεϊ, Λο, Ντάνστον, Σπανούλης, Περπέρογλου, Παπαπέτρου, Λοτζέσκι, Μπέγκιτς, Πρίντεζης, Αγραβάνης, Μάντζαρης, Κατσίβελης.

Εκτός: Σλούκας, Σίμονς, Χριστοδούλου, Μαυροειδής (ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης, λόγω του γνωστού προβλήματος που έχει στο γόνατο του).

Δείτε βίντεο από την προπόνηση στο ΣΕΦ:




ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου