ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

2014: Χρονιά ορόσημο για τον Ερασιτέχνη

2014: Χρονιά ορόσημο για τον Ερασιτέχνη

Κάθε ρεκόρ... έσπασε τη σεζόν 2013-14 ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός όσο αφορά τους τίτλους στα ομαδικά σπορ. Ο σύλλογος του Πειραιά "καλλιεργεί" για δεκαετίες με επιτυχία το βόλεϊ και το πόλο και αυτή η σεζόν που διανύουμε είναι ορόσημο για την ιστορία του. Ο Ολυμπιακός κατέκτησε 8 κούπες σε βόλεϊ και πόλο σε άνδρες και γυναίκες ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.
Στο βόλεϊ ανδρών κατακτήθηκε το Πρωτάθλημα στην Αλεξανδρούπολη και το Κύπελλο στην Καλαμάτα και στο βόλεϊ γυναικών το Πρωτάθλημα στο Ρέντη και το Κύπελλο στην Πύλο.


Στο πόλο ανδρών ο Ολυμπιακός πήρε το Πρωτάθλημα στον Πειραιά και το Κύπελλο στο Παλαιό Φάληρο, ενώ στο πόλο γυναικών κατέκτησε το Πρωτάθλημα στη Βουλιαγμένη και το Λεν Τρόφι στη Φλωρεντία.


Για πρώτη φορά στην ιστορία ο Ολυμπιακός κατακτά δύο κούπες στο γυναικείο πόλο, αφού εκεί δεν υπάρχει Κύπελλο και έτσι για να υπάρξει… νταμπλ θα πρέπει η ομάδα να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης.

Οι 8 τίτλοι στα ομαδικά είναι το απόλυτο ρεκόρ στην ιστορία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Δεν υπάρχει σύλλογος που να έχει επιδείξει τόσες κούπες μέσα σε μια περίοδο.

Το προηγούμενο ρεκόρ ανήκε πάλι στον Ολυμπιακό, ο οποίος τη σεζόν 2012-13 είχε φτάσει τις 7 κούπες, αφού κατέκτησε 3 στο βόλεϊ ανδρών, 2 στο βόλεϊ γυναικών και 2 στο πόλο ανδρών. Τη σεζόν 2010-11 ο Ολυμπιακός είχε κατακτήσει 6 ενώ την περίοδο 2008-09 πήρε 5.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου