ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Εκεί που άρχισαν όλα…

Εκεί που άρχισαν όλα…

31/05/2014
 
 Από τη Λισαβόνα, η οποία δημιουργεί ευχάριστες αναμνήσεις, ξεκινά το ταξίδι της Εθνικής Ελλάδας για τη Βραζιλία, καθώς αντιμετωπίζει την Πορτογαλία – στο πρώτο από τα τρία φιλικά εν όψει του Μουντιάλ.

Εκεί που άρχισαν όλα…
Στον τόπο, όπου τα (ποδοσφαιρικά) όνειρα κάθε Έλληνα έγιναν πραγματικότητα, τη Λισαβόνα επιστρέφει η Εθνική Ελλάδας, δέκα χρόνια από την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (21:30, Mega, OTE Sport 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Η «γαλανόλευκη» αντιμετωπίζει εκτός έδρας τους Πορτογάλους, στο πρώτο από τα τρία φιλικά παιχνίδια εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία.

Ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί για τον Φερνάντο Σάντος το πιο δυνατό «τεστ» εν όψει του Μουντιάλ, καθώς η Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο (που είναι τραυματίας και είναι εκτός) είναι από τα φαβορί να φτάσει ψηλά στην ποδοσφαιρική γιορτή του καλοκαιριού.

Μάλιστα, απόψε δίνεται η ευκαιρία – για ακόμη μία φορά – στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να χαλάσει την επέτειο στους Ίβηρες, οι οποίοι γιορτάζουν τα 100 χρόνια από την ίδρυση της Ομοσπονδίας τους!

Το εθνικό στάδιο Λισαβόνας αναμένεται να είναι γεμάτο σήμερα, καθώς 39.000 φίλαθλοι θα θελήσουν να δουν από κοντά την εθνική τους ομάδας κόντρα στην Ελλάδα.

Ο Σάντος αναμένεται να παρατάξει με σύστημα 4-3-3 τη «γαλανόλευκη». Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καρνέζης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – τους Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Μανωλά και Χολέμπας.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Κατσουράνης, με εσωτερικούς μέσους τους Μανιάη και Τζιόλη. Την επιθετική τριάδα θα αποτελέσουν οι Σαμαράς (αριστερά), Σαλπιγγίδης (δεξιά) και στην κορυφή ο Μήτρογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Καπίνο, Βύντρα, Τζαβέλλας, Μόρας, Ταχτσίδης, Καραγκούνης, Σάμαρης, Φετφατζίδης, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος και Γκέκας.

Από την πλευρά του, ο Πάουλο Μπέντο θα χρησιμοποιήσει τους Ρουί Πατρίσιο, Ζοάο Περέιρα, Νέτο, Μπρούνο Άλβες, Κοεντράο, Μουτίνιο, Βελόσο, Μεϊρέλες, Βαρέλα, Νάνι (Ράφα) και Ποστίγκα. Στον πάγκο στον πάγκο είναι οι Μπέτο, Α. Αλμέιδα, Κόστα, Αμορίμ, Καρβάλιο, Έντερ, Ο. Αλμέιδα και Βιεϊρίνια.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου