ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

"Θρύλε γερά, πρωτάθλημα ξανά!" (pics+video)

"Θρύλε γερά, πρωτάθλημα ξανά!" (pics+video)

 30/05/2014


Περισσότεροι από 150 οπαδοί του Θρύλου περίμεναν λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα την άφιξη της αποστολής των "ερυθρολεύκων" από το ΟΑΚΑ. Ο Ολυμπιακός γύρισε με το μεγάλο διπλό και θέλει μια ακόμα νίκη για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος και στο μπάσκετ!

Και το σύνθημα που φώναξαν περισσότερο από κάθε άλλοι οι οπαδοί του Θρύλου ήταν το "Θρύλε γερά, πρωτάθλημα ξανά". Πλέον απομένουν 40 λεπτά για να γίνει κι αυτό πραγματικότητα.
Οι πρώτοι που κατέβηκαν από το λεωφορείο, όταν αυτό έφτασε στο ΣΕΦ, ήταν οι πρόεδροι της ομάδας. Ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και έγινε χαμός.
Ο κόσμος τους φώναζε: "Έτσι μπράβο γερά, συνεχίστε!", ενώ την αποθέωση -όπως ήταν αναμενόμενο- γνώρισε και ο Βασίλης Σπανούλης. Ο Kill Bill έκανε μεγάλο ματς και "εκτέλεσε" τις βαζέλες στα κρίσιμα σημεία του 3ου τελικού.


Με τους οπαδούς του Θρύλου να ζητούν τόσο από τον V-Span όσο και από τους συμπαίκτες του: "Τα ίδια να τους κάνετε και την Κυριακή. Τελειώστε τους!"
Μάλιστα ξέφρενο ήταν το πανηγύρι και με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ που όταν κατέβηκαν από το πούλμαν, έγινε ένα με τους οπαδούς του Ολυμπιακού και τραγούδησε μαζί τους το γνωστό σύνθημα: "Θρύλε ολέ, σ’ αγαπώ".


Στις κουβέντες που έγινε μετά, για λίγα λεπτά, ο κόσμος του Θρύλου έλεγε προς τους προέδρους της ομάδας " για πάντα στο Λιμάνι Αγγελόπουλοι" και αυτοί απαντούσαν χαμογελώντας.
Και την ώρα που αποχώρησαν από το ΣΕΦ, χειροκρότησαν τους οπαδούς της ομάδας, σχολιάζοντας: "Ευχαριστούμε για την υποδοχή που μας κάνατε".


Δειτε τα video της υποδοχης










ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου