ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Μαρινάκης: «Ασύγκριτο το μεγαλείο του Ολυμπιακού μας»

Μαρινάκης: «Ασύγκριτο το μεγαλείο του Ολυμπιακού μας»

25/05/2014
 
 Τα κορίτσια πόλο του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος -μετά και το Len Trophy- συγχαίρει η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Μαρινάκης: «Ασύγκριτο το μεγαλείο του Ολυμπιακού μας»
«Γιορτάζει» όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού. Τα κορίτσια του τμήματος πόλο κατέκτησαν το πέμπτο πρωτάθλημα στην ιστορία του συλλόγου και τόσο η ΠΑΕ όσο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης προσωπικά έστειλαν τα συγχαρητήρια τους για τον… βαμμένο κόκκινο τίτλο!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:


Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συγχαίρει την ομάδα πόλο Γυναικών του συλλόγου μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μέσα στο Λαιμό, επί της Βουλιαγμένης! Οι «ερυθρόλευκες» του Χάρη Παυλίδη, μετά τη θρυλική κατάκτηση του Len Trophy, έφεραν έναν ακόμη τίτλο στην αγκαλιά του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ο οποίος συνεχίζει να μας κάνει όλους υπερήφανους!

Η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Τα θερμά μου συγχαρητήρια στα κορίτσια του πόλο που έκαναν για μια ακόμα φορά την οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας να πανηγυρίσει έναν σπουδαίο τίτλο.

Τα κατορθώματα του Ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, που σάρωσε τους τίτλους σε όλα τα σπορ τη σεζόν που τελειώνει, αναδεικνύουν το ασύγκριτο μεγαλείο του συλλόγου μας.

Συγχαρητήρια σε όλους.

Ζήτω ο Ολυμπιακός!»



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου