ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Μαρινάκης: «Υπέρβαση στο έργο μας»

Μαρινάκης: «Υπέρβαση στο έργο μας»

29/05/2014
 
Σύνθημα για σκληρή δουλειά έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη δεξίωση που παρέθεσε για τη νίκη του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» στις εκλογές για το Δήμο Πειραιά.

Μαρινάκης: «Υπέρβαση στο έργο μας»
Ο στόχος επετεύχθη, αλλά η αποστολή μόλις αρχίζει. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρέθεσε δεξίωση στο V’ammos, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» και έστειλε το μήνυμα για σκληρή δουλειά στο δήμο Πειραιά για να γίνουν πράξη οι δεσμεύσεις που έλαβε ο ίδιος και ο νέος δήμαρχος, Γιάννης Μώραλης.


Στην ομιλία του ανέφερε: «Ήθελα να σας καλωσορίσω και να σας ευχαριστήσω όλους. Εσάς που προσπαθήσατε πάρα πολύ. Ήταν ένας αγώνας δρόμου, ένας αγώνας μέσα σε πολύ λίγες ημέρες και χρειάστηκε ο καθένας από εμάς να κάνει την υπέρβασή του. Και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, γιατί όπως είχα πει και το βράδυ της νίκης, εμείς είμαστε εδώ για να ενώσουμε. Και δεν υπάρχουν εξαιρέσεις! Όταν περπάτησα εδώ απόψε, είδα φίλους πολλούς. Αλλά και άλλους ανθρώπους, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής μας εκστρατείας ήταν… απέναντι. Δεν έχει σημασία! Εμείς τους αγκαλιάζουμε όλους! Για το καλό του Πειραιά.

Και πιστεύω ότι τα επόμενα χρόνια, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Και θα προσπαθήσουμε όλα αυτά που είπαμε να υλοποιηθούν το συντομότερο δυνατόν. Επίσης, δεχθήκαμε πολλή λάσπη. Λάσπη για την οποία μπορώ να σας πω ότι με ενόχλησε, αλλά δεν με έπληξε πραγματικά. Γιατί στο τέλος της ημέρας, ο καθένας από εμάς κάνει την αυτοκριτική του. Και ξέρει πολύ καλά τι έχει κάνει άσχημα και τι έχει κάνει καλά. Μπορώ να σας πω ότι η συνείδησή μου κάθε βράδυ ήταν καθαρή. Και μπορώ να σας πω ότι, όταν βλέπεις ανθρώπους να ρίχνουν λάσπη, βρίσκεις δύναμη να προχωρήσεις και με έργα, όχι λόγια, να προχωρήσεις μπροστά. Και αυτό είναι που μετράει στο τέλος της ημέρας.

Θέλω να σας πω ότι όλοι μας, σε αυτή την προσπάθεια, πρέπει να βάλουμε το προσωπικό μας συμφέρον κάτω από το συνολικό συμφέρον του Πειραιά! Και είναι κάτι το οποίο χρειαζόμαστε. Θα προσπαθήσουμε και να φέρουμε την ανάπτυξη, αλλά και οι άνθρωποι που δουλεύουν στον Δήμο, που δουλεύουν για όλους εμάς, θα πρέπει να δουλέψουν! Αυτό, δηλαδή, που έχουμε συνηθίσει στο Ελληνικό Δημόσιο, είδατε που μας έχει φτάσει. Αυτό λοιπόν που πρέπει να κάνουμε, όσο και αν φανεί δυσάρεστο, είναι πραγματικό! Πρέπει να το δουλεύουμε το οκτάωρό μας! Και πρέπει να ρίξουμε και άλλη μία ώρα, για τον Πειραιά! Γιατί αλλιώς, θα μείνουμε και εμείς στα λόγια.

Ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους! Δώσαμε έναν τίμιο αγώνα. Κάναμε την υπέρβασή μας και αυτό που μένει τώρα είναι να κάνουμε την υπέρβαση και στο έργο μας
».

Από την πλευρά του, ο νέος δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, είπε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους και όλες, που είστε σήμερα εδώ κοντά μας. Δώσαμε μία μάχη δύσκολη. Μία μάχη 40 ημερών και θέλω να σας ευχαριστήσω όλους. Και τους υποψήφιους δημοτικούς και διαμερισματικούς συμβούλους, και τους συνεργάτες και τους εθελοντές και όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια των 40 ημερών. Την Κυριακή είχαμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Είχαμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για τον Πειραιά! Αυτό σίγουρα μας ικανοποιεί, όμως μόνο για μια-δυο ημέρες. Οι πανηγυρισμοί, η ικανοποίηση, η χαρά, πρέπει να διαρκέσουν ακόμη για μία-δυο μέρες μόνο! Έχουμε δύσκολο έργο μπροστά μας! Δύσκολο δρόμο. Έχουμε πολλή δουλειά! Δεν αλλάζει ο Πειραιάς με τη δουλειά, ενός, δύο, πέντε ή δέκα ανθρώπων, αλλά όσοι συμμετείχαμε σε αυτή την προσπάθεια, πρέπει να συστρατευτούμε για το καλό του Πειραιά! Πάντα έλεγα, όλες αυτές τις ημέρες, ότι θέλει κοινή προσπάθεια! Πολιτών, εθελοντών, τον Φορέων, τον αντιπάλων μας ακόμα! Όλοι είναι χρήσιμοι για αυτή τη μάχη. Οι στόχοι δεν πιάνονται μέσα σε λίγες ημέρες. Θέλει δουλειά μηνών, ετών. Είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε! Αλλά πρέπει να είμαστε όλοι μαζί! Αυτές οι 40 μέρες ήταν μικρές, μπροστά στον αγώνα που έχουμε μπροστά μας για τα επόμενα πέντε χρόνια! Είναι δύσκολη προσπάθεια αυτή που κάνουμε! Θέλουμε οι πολίτες να δουν, από την πρώτη ημέρα που θα αναλάβουμε, να δουν μια αλλαγή στην καθημερινότητά τους. Για αυτό έχουμε αρχίσει να δουλεύουμε από χθες! Όπως προείπα, όμως, χρειάζεται να είμαστε πλήρως συστρατευμένοι. Σας ευχαριστώ όλους θερμά»!

Οι καλεσμένοι, στη συνέχεια, διασκέδασαν μέσα στα τραγούδια του Μανώλη Κονταρού, ο οποίος τραγούδησε μερικά αγαπημένα άσματα.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου