ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Γιαννακόπουλος: «Δεν είμαι Αλαφούζος και Βαρδινογιάννης να με γ…νε» (video)


TΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΜΑΥΡΑ..Τα νεα κατορθωματα του εφευρετη της αλητειας (video)

30/05/2014

Δεν μου φαινεται καθολου παραξενο οσον αφορα την αποδοση του Που να την βρουν την ψυχολογια με αυτον τον ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ που εχουν για Προεδρο...αντε στειλτε τον πουθενα να ξενερωσει γιατι το μυαλο του εχει γινει σαπουνι....

Ιδου τα κατορθωματα του εφερευτη της αλητειας

Γιαννακόπουλος: «Δεν είμαι Αλαφούζος και Βαρδινογιάννης να με γ…νε» (video)

 Μια απίστευτη δήλωση έκανε μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού χρησιμοποίησε μια αδιανόητη ατάκα για να διαμαρτυρηθεί για τη διαιτησία.

Γιαννακόπουλος: «Δεν είμαι Αλαφούζος και Βαρδινογιάννης να με γ…νε» (video)
Εκτός εαυτού μετά το τέλος του τρίτου τελικού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, με δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, τόνισε πως δεν έπρεπε να είχε ξεκινήσει καν το παιχνίδι, λόγω της υπεράριθμης αποστολής του Ολυμπιακού.

Εκείνο που άφησε άναυδους ωστόσο τους εκπροσώπους του Τύπου, αλλά και τους τηλεθεατές ήταν η δήλωσή «εγώ δεν είμαι Αλαφούζος και Βαρδινογιάννης να με γ…νε μέσα».

Αναλυτικά:

«Σήμερα ο αγώνας δεν έπρεπε να έχει ξεκινήσει. Ξεκίνησε εκβιαστικά μ’ ένα δίλημμα που μας έβαλε ο κ. Σχινάς ή να ξεκινήσει ή να μηδενιστούμε. Οι κανονισμοί του ΕΣΑΚΕ είναι σαφείς. 22 άτομα επιτρέπονται από μια φιλοξενούμενη ομάδα στην αποστολή. Σήμερα ήρθαν 29 από τον Ολυμπιακό. Κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε να εναρμονιζόμαστε με τους κανόνες.

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ένσταση και ζητάει την επανάληψη του αγώνα. Στο αγωνιστικό μέρος, σήμερα έγινε ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος. Και αυτό που έχω να πω στον κ. Σχινά, στον κ. Κορομηλά και στον κ. Ψαριανό, είναι ότι εγώ δεν είμαι ούτε Βαρδινογιάννης, ούτε Αλαφούζος για να κάθομαι να δέχομαι να με γ… μες το γήπεδο. Αυτό που έγινε σήμερα θα το βρούνε μπροστά τους».
.

Οι δηλώσεις του Γιαννακόπουλου από MotionCrew

 Δυσαρέσκεια Αλαφούζου για Γιαννακόπουλο
30/05/2014
 
 Ο Γιάννης Αλαφούζος φέρεται δυσαρεστημένος από όσα δήλωσε για τον ίδιο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά τον αγώνα της ομάδας μπάσκετ. Στον «αέρα» η συνεργασία για την ΠΑΕ.

Δυσαρέσκεια Αλαφούζου για Γιαννακόπουλο
Νέα… περιπέτεια άρχισε στις σχέσεις μεταξύ του Γιάννη Αλαφούζου και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Οι χθεσινές δηλώσεις του προέδρου της ΚΑΕ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό για τον πρόεδρο της ΠΑΕ («δεν είμαι Αλαφούζος να με γ...νε») προκάλεσαν τη δυσαρέσκεια του τελευταίου, έστω κι αν έγιναν εν βρασμώ ψυχής.

Μάλιστα προκαλούν ερωτηματικά για το πώς μπορεί πλέον να υπάρξει συνεργασία των δύο πλευρών για το καλό της ΠΑΕ, αφού υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε υποσχεθεί να βοηθήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα, έστω κι αν προ πολλού έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο αγοράς μετοχών. Μπορεί η δήλωσή του να μην αναιρεί πρόθεση οικονομικής βοήθειας, αλλά ασφαλώς οι σχέσεις των δύο πλευρών διαταράχθηκαν και πάλι μετά από μία περίοδο ομαλότητας.

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν αποκλείεται να τοποθετηθεί επί των δηλώσεων του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στη σημερινή του συνέντευξη στη ραδιοφωνική συνέντευξη της «Θύρας 13» (20:00). Δεν αποκλείεται να υπάρξει και επικοινωνία των δύο ανδρών, αλλά για να συμβεί θα πρέπει να το επιδιώξει μια από τις δύο.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου