ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Ισπανός παντρεύτηκε με φανέλα του Ολυμπιακού

Ισπανός παντρεύτηκε με φανέλα του Ολυμπιακού

 
29/05/2014
 
 Ένας φίλος του Ολυμπιακού από την Ισπανία παντρεύτηκε φορώντας τη φανέλα της ομάδας μπάσκετ.

Ισπανός παντρεύτηκε με φανέλα του Ολυμπιακού (pic)
Ο Ολυμπιακός έχει φίλους σχεδόν σε όλο τον κόσμο. Κι όχι μόνο Έλληνες, αλλά και ξένους.

Προ λίγων μηνών μία Ισπανίδα τηλεφώνησε στα γραφεία της ΚΑΕ ζητώντας να αγοράσει μια φανέλα του αρχηγού Βασίλη Σπανούλη για να την κάνει δώρο για το γάμο τους στον μελλοντικό τη σύζυγο, ο οποίος είναι φανατικός υποστηρικτής των «ερυθρόλευκων».

Η φανέλα έφτασε στην Ισπανίδα με τις υπογραφές των παικτών της ομάδας και ο Αλμπέρτο Πέρεθ Ρέγες τη φόρεσε στη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης.

Πώς ξεκίνησε η αγάπη του για τον Ολυμπιακό; Τον Ιανουάριο του 2000 είχε παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα με την Κάχα Σαν Φερνάντο στη Σεβίλλη, όπου οι «ερυθρόλευκοι» είχαν νικήσει με 66-65. Μάλιστα είχε εντυπωσιαστεί από την απόδοση των Τζέιμς «Χόλιγουντ» Ρόμπινσον και Ντράγκαν Τάρλατς, από τους οποίους πήρε αυτόγραφα.

Το 2008 παρακολούθησε τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ουνικάχα στη Μάλαγα. «Κάθε φορά που παρακολουθώ αγώνα της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού είναι πολύ ιδιαίτερη στιγμή για μένα αφού βλέπω μια πολύ ξεχωριστή ευρωπαϊκή ομάδα. Μια ομάδα με πολύ δυνατό χαρακτήρα και την επιτομή της ομαδικής δουλειάς και προσπάθειας», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ.



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου