ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014

"Καίει" τον Δ. Γιαννακόπουλο το φύλλο αγώνα

"Καίει" τον Δ. Γιαννακόπουλο το φύλλο αγώνα

30/05/2014
 
Στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι γράφτηκαν δύο παρατηρήσεις, αλλά και υβριστικά συνθήματα των οπαδών του Παναθηναϊκού. Παράλληλα, αναφέρεται ότι ο πρόεδρος της ομάδας, πέταξε χαρτονομίσματα στον β' διαιτητή.

Οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι έγραψαν δύο παρατηρήσεις, όπως και υβριστικά συνθήματα των οπαδών του Παναθηναϊκού. Δεν παρέλειψαν, πάντως να κάνουν αναφορά και στις προτροπές από τα μεγάφωνα να σταματήσουν.
Οι διαιτητές έγραψαν και την είσοδο ορισμένων οπαδών του "τριφυλλιού" στο τέλος του αγώνα, οι οποίοι είπαν: "Είσαι π...να και θα σε γ...με". Επίσης, το φύλλο αγώνα είναι επιβαρυντικό και για τον Δ. Γιαννακόπουλο, καθώς αναφέρει πώς ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός πέταξε χαρτονομίσματα στον β' διαιτητή.
"Στο Δ” δεκάλεπτο και κατά την εκτέλεση ελευθέρων βολών στο καλάθι του Παναθηναϊκού, ο πρόεδρος της ομάδας πλησίασε την τελική γραμμή και πέταξε προς τον β” διαιτητή τρία χαρτονομίσματα των 50 ευρώ. Ταυτόχρονα έβρισε τον α” διαιτητή "πουλημένο και αλήτη".
Στο τέλος του αγώνα κάποιοι οπαδοί του Παναθηναϊκού εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και εξύβρισαν τον α” διαιτητή με τις εκφράσεις "είσαι π...να και θα σε γ....με παλιόπ....α". Συνεπικουρούμενοι από τον πρόεδρο της ομάδας".
Το φύλλο αγώνα δεν υπεγράφη από τον Παναθηναϊκό.

Δείτε το φύλλο αγώνα:

 

Οι διαιτητές διεκρίνισαν πώς ήταν ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:


 

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου