ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Αποφασισμένοι οι «ερυθρόλευκοι» με Αγγελόπουλο στο ΟΑΚΑ

Αποφασισμένοι οι «ερυθρόλευκοι» με Αγγελόπουλο στο ΟΑΚΑ

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον τρίτο τελικό της Πέμπτης (29/5, 19:45). Έτοιμοι και αποφασισμένοι οι Πειραιώτες για το break στο ΟΑΚΑ. Με Αγγελόπουλο στο ΟΑΚΑ. Τι είπαν Μπαρτζώκας-Ντάνστον για το ματς.
Με εξαίρεση το γνωστό πρόβλημα με τον τραυματισμό του Βασίλη Καββαδά (διάστρεμμα), ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον τρίτο τελικό των playoffs της Basket League χωρίς προβλήματα. Τζάμπολ την Πέμπτη (29/5) το βράδυ (19:45, NEΡΙΤ).

Στον Ολυμπιακό έμειναν ικανοποιημένοι από την εξαιρετική αγωνιστική εικόνα της ομάδας στο ΣΕΦ και επιθυμούν να έχουν ανάλογη απόδοση και στο ΟΑΚΑ, επιβάλλοντας τον δικό τους ρυθμό στην αναμέτρηση, πηγαίνοντας το ματς σε γρήγορο τέμπο, αλλά και σε υψηλό σκορ. Δηλαδή στα μέτρα τους.

Όλα αυτά είναι πράγματα που δεν έχουν καταφέρει φέτος να τα παρουσιάσουν στο ΟΑΚΑ (καθώς ο Παναθηναϊκός τους ρίχνει στο δικό του αργό τέμπο) και ξέρουν πως αν καταφέρουν όλα αυτά τα θετικά τους στοιχεία να τα παρουσιάσουν στην έδρα του "τριφυλλιού" τότε θα έχουν κάνει ένα μεγάλο βήμα ώστε να πάρουν τη νίκη.

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο έδωσαν έμφαση και στο ψυχολογικό κομμάτι. Σκοπός τους η ομάδα να εμφανιστεί αποφασισμένη και γεμάτη αυτοπεποίθηση στο ΟΑΚΑ, από το πρώτο λεπτό λεπτό της αναμέτρησης, πραγματοποιώντας δυνατό ξεκίνημα, καθώς σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να βρεθούν στην θέση του κυνηγού στο σκορ από την πρώτη περίοδο, όπως συνέβη στον πρώτο τελικό (19-6 το πρώτο δεκάλεπτο).

Φυσικά, λόγος έγινε και για το πως θα πρέπει να διαχειριστούν το κρίσιμο τελευταίο δίλεπτο του αγώνα, καθώς φέτος όλα τα "αιώνια" ντέρμπι στο ΟΑΚΑ έχουν κριθεί στις λεπτομέρειες. Αυτό που ζητά το προπονητικό-τιμ είναι σωστή διαχείριση, καλές επιλογές και ώριμες αποφάσεις.

Οι Πειραιώτες έχουν καλή ψυχολογία, έχουν εμπιστοσύνη στις δυνατότητες τους και αυτό που επισημαίνουν είναι πως αν παίξουν στο ΟΑΚΑ το μπάσκετ που ξέρουν και μπορούν τότε θα καταφέρουν να κάνουν το πολυπόθητο break στο γήπεδο των πρασίνων, ώστε στον τέταρτο τελικό στο ΣΕΦ να έχουν την ευκαιρία να κατακτήσουν το φετινό πρωτάθλημα. Οι ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι για το "διπλό". Περισσότερα στην πράξη.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναμένεται να χρησιμοποιήσει την ίδια δωδεκάδα που χρησιμοποίησε στους πρώτους δύο τελικούς: Πέτγουεϊ, Σερμαντίνι, Ντάνστον, Σπανούλης, Περπέρογλου, Παπαπέτρου, Σλούκας, Κόλινς, Σίμονς, Λοτζέσκι, Πρίντεζης, Μάντζαρης.

Μπαρτζώκας: "Μία εκτός έδρας νίκη"

Από την πλευρά του ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, αναφέρει για την αναμέτρηση: "Μετά τα δύο παιχνίδια δεν έχει διαφοροποιηθεί κάτι σε σχέση με την αρχή της σειράς των τελικών. Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να έχει το πλεονέκτημα έδρας και εμείς αναλύοντας τι κάνουμε καλά και τι όχι μέχρι τώρα στη σειρά πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά με στόχο να κάνουμε μια νίκη εκτός έδρας".

Ντάνστον: "Στο ΟΑΚΑ όπως στο ΣΕΦ"

Και ο Μπράιαντ Ντάνστον λέει από την πλευρά του: "Θα πρέπει να κάνουμε στο ΟΑΚΑ το ίδιο παιχνίδι που κάναμε και στην έδρα μας. Ακριβώς το ίδιο. Θα πρέπει να μπούμε στο παρκέ και να είμαστε αποφασιστικοί στην επίθεση και επιθετικοί στην άμυνα μας. Θα πρέπει να τους βγάλουμε από τον τρόπο παιχνιδιού τους με τη δική μας άμυνα, να μην τους επιτρέψουμε να κυκλοφορήσουν τη μπάλα και να είμαστε εμείς αυτοί που με την άμυνα μας θα τους δημιουργήσουμε προβλήματα στον τρόπο παιχνιδιού τους".

Με Αγγελόπουλο στο ΟΑΚΑ

Ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Αγγελόπουλος, θα ηγηθεί της αποστολής των ερυθρόλευκων στο ΟΑΚΑ, για τον τρίτο τελικό της Α1 μπάσκετ με τον Παναθηναϊκό (29/5, 18:45). Το ίδιο είχε γίνει και στο πρώτο παιχνίδι της σειράς.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου