ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Oι δηλωσεις μετα την αναμετρηση (video)


Oι δηλωσεις μετα την αναμετρηση (video)

30/05/2014

"Με τον κόσμο μας για τον τίτλο"

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι τόνισαν πως οι φίλοι του Ολυμπιακού πρέπει να ασχοληθούν μόνο με την ομάδα τους και να την σπρώξουν στον τίτλο, χαρακτήρισαν ιστορική την νίκη στο ΟΑΚΑ και τοποθετήθηκαν σχετικά με το θέμα που δημιουργήθηκε πριν το τζάμπολ.
Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι βρέθηκαν δίπλα στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού, στον τρίτο τελικό του ΟΑΚΑ και πανηγύρισαν την μεγάλη νίκη των ερυθρολεύκων με το τελικό 64-69.



Μοίρασαν συγχαρητήρια στους πρωταγωνιστές, ωστόσο κράτησαν χαμηλούς τόνους και ζήτησαναπό τον κόσμο του Ολυμπιακού να ασχοληθεί μόνο με την δική του ομάδα την Κυριακή στο ΣΕΦ. Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος χαρακτήρισε άψογη πλην ελαχίστων εξαιρέσεων την συμπεριφορά των φίλων του Παναθηναϊκού, ενώ αμφότεροι στάθηκαν στο θέμα που δημιουργήθηκε με τις διαπιστεύσεις πριν το τζάμπολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ:


"Πρόκειται για μια ιστορική νίκη. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και σε όλα τα μέλη της αποστολής. Κάποτε έπρεπε να κερδίζαμε και εδώ μέσα.

Έγινε τώρα και πάμε για το πρωτάθλημα. Εμείς είχαμε διαπίστευση να κάτσουμε. Ο λόγος ήταν για τα άλλα μέλη της αποστολής.

Σε όλους τους τελικούς υπάρχει περιθώριο για 35 άτομα. Τα 22 πρώτη φορά το ακούω. Ο διαιτητής μας είπε πως αν δεν βγει ο Παναθηναϊκός θα μηδενιστεί.

Εμείς όμως επειδή δεν θέλαμε να συμβεί αυτό, βγάλαμε κάποια άτομα από τον πάγκο μας ώστε να γίνει κανονικά το ματς, δείχνοντας καλή θέληση. Είναι ξεχωριστό να βλέπεις τα ματς από τον πάγκο. Σα να παίζεις και εσύ.

Θέλω από τον κόσμο μας να έχει σωστή συμπεριφορά την Κυριακή και να μας βοηθήσει να πάρουμε το πρωτάθλημα. Να ασχοληθεί μόνο με την ομάδα μας.

Η συμπεριφορά του κόσμου του Παναθηναϊκού ήταν άψογη με εξαίρεση κάποια συνθήματα".

Σε βίντεο οι δηλώσεις των Αγγελόπουλων:


Sport24: Αγγελόπουλοι στο ΟΑΚΑ για το break από sport24tv

Μπαρτζώκας: «Ο Ολυμπιακός δεν φοβήθηκε ποτέ…»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού με εξαίρεση τα χαμένα ριμπάουντ δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Μπαρτζώκας: «Ο Ολυμπιακός δεν φοβήθηκε ποτέ…»
Ο Ολυμπιακός έπαιξε συγκεντρωμένα και με χαρακτήρα στο ΟΑΚΑ, όπως δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού.

«Νομίζω ότι ελέγξαμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκειά του. Αν εξαιρέσουμε το ξεκίνημα ήμασταν πάντα μπροστά στο σκορ. Κάναμε ένα πολύ καλό αμυντικό παιχνίδι κι επιθετικά κάναμε αυτό που έπρεπε βάσει των δυνατοτήτων μας και τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός μάς πίεσε στο τέλος, αλλά είχαμε τον τρόπο να κερδίσουμε. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, με εξαίρεση τα χαμένα ριμπάουντ, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι έμπειρη ομάδα και δεν τα παρατά. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο μας και δεν πρέπει να μας ξεγελά το 2-1. Πρέπει να δουλέψουμε στο τακτικό και το ψυχολογικό κομμάτι. Κανείς από τη δική μας ομάδα δεν υποτιμά τον Παναθηναϊκό και την ποιότητα των παικτών του. Η προσέγγισή μας θα είναι με σεβασμό στον αντίπαλο. Δεν νιώθουμε άτρωτοι στο ΣΕΦ. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδό μας θα μας βοηθήσει σίγουρα, αλλά δεν θα κρίνουν το ματς οι 10-15 χιλιάδες κόσμου, αλλά οι παίκτες», τόνισε.

Ερωτηθείς αν φοβήθηκε στο τέλος, απάντησε: «Όταν κάνεις αυτή τη δουλειά δεν μπορείς να έχεις φόβο. Ο Παναθηναϊκός είχε χτίσει μια αυτοκρατορία με μεγάλες ομάδες και για διαφόρους λόγους εδώ πέρα ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να κερδίσει. Σήμερα δεν φοβηθήκαμε ποτέ, ούτε κανείς από τον πάγκο μας ούτε από τους παίκτες. Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει την τελευταία τριετία ότι δεν φοβάται».

Όσο για τις αργές επιθέσεις της ομάδας του και την προσπάθεια υπεράσπισης της διαφοράς, όπως και για τη χρησιμοποίηση του Κόλινς, είπε: «Εμείς δεν επιτεθήκαμε, κρατούσαμε πολύ την μπάλα. Για τον Κόλινς θέλαμε ένα μεγαλύτερο κορμί για τα ριμπάουντ κι όταν πηγαίνει η μπάλα στη ρακέτα».

Σλούκας: «Δεν νιώθω πρωταθλητής»

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Κώστας Σλούκας μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, στον τέταρτο τελικό της Α1. «Να μπούμε δυναμικά για να κερδίσουμε» είπε για το επόμενο ματς.

Σλούκας: «Δεν νιώθω πρωταθλητής»
Συγκρατημένα αισιόδοξος ενόψει του τέταρτου τελικού φάνηκε ο Κώστας Σλούκας στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ.

Ο γκαρντ των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως μπορεί η ομάδα του να πήρε το προβάδισμα, όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα, υπογραμμίζοντας τη δύναμη που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός στο τέταρτο παιχνίδι.

«Στην 5η μας επίσκεψη στο ΟΑΚΑ καταφέραμε και κάναμε μια νίκη, κάλλιο αργά παρά ποτέ. Στο ΟΑΚΑ είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις. Βρεθήκαμε στο +16, αλλά 3-4 λεπτά ήταν αρκετά για να θολώσουμε και να δώσουμε την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να μας κερδίσει. Τέλος καλό όλα καλά, αλλά δεν νιώθω πρωταθλητής, δεν νιώθω τίποτα, έχουμε ακόμη ένα ματς στο γήπεδό μας, στο οποίο πρέπει να μπούμε δυναμικά, όπως στο δεύτερο ματς, για να κερδίσουμε».

Πρίντεζης: «Δεν κάναμε τίποτα περισσότερο απ’ το 2-1»

Ήπιων τόνων εμφανίστηκε ο Γιώργος Πρίντεζης μετά το μπρέικ επί του Παναθηναϊκού που ζήτησε συγκέντρωση την Κυριακή για να κατακτήσει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός.

Πρίντεζης: «Δεν κάναμε τίποτα περισσότερο απ’ το 2-1»

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο Γιώργος Πρίντεζης μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού. Ο φόργουορντ των ερυθρολεύκων... δεν πετάει στα σύννεφα, αναφέρθηκε στον πραγματικό εαυτό που έβγαλε η ομάδα του στα τελευταία δύο παιχνίδια και ζήτησε συγκέντρωση για να έρθει η κούπα την Κυριακή στο ΣΕΦ.

«Κάναμε μια πολύ μεγάλη νίκη, αλλά γενικότερα δεν θέλω να πω πολλά ακόμη. Για να μετρήσει η νίκη πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι την Κυριακή. Ο Παναθηναϊκός παραμένει μια πολύ καλή ομάδα και δεν πρέπει να δείξουμε τα κενά διαστήματα του ΟΑΚΑ, γιατί είναι λάθη που κρίνουν τους τίτλους. Ήμασταν πολύ πιο αποφασιστικοί αυτή τη φορά. Δεν κάναμε τίποτα περισσότερο από το 2-1. Στο τέλος πήγαμε να χάσουμε ένα παιχνίδι που το ελέγχαμε, αλλά ίσως σήμερα να βρήκαμε ρυθμό μετά το ματς στο ΣΕΦ, τα ποσοστά μας ήταν λίγο πιο… ανθρώπινα, βάλαμε μεγάλα σουτ, παίξαμε καλή άμυνα και δεν είχαμε τόσα κενά διαστήματα. Θεωρώ ότι ο τρόπος που αρχίσαμε τους τελικούς μάς πείσμωσε, γιατί δεν ήταν η πραγματική μας εικόνα. Από εκεί και πέρα το δεύτερο ματς ήταν πολύ σημαντικό για μας, γιατί βγάλαμε πολλά κομμάτια της δουλειάς μας όλη τη χρονιά», ήταν σχετικά τα λόγια του Πρίντεζη.

Λοτζέσκι: «Αξίζουμε το πρωτάθλημα»

Άλλο ένα παιχνίδι με απόδοση σαν την σημερινή πρέπει να δώσει ο Ολυμπιακός στους τελικούς κόντρα στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να κατακτήσει τον τίτλο σύμφωνα με τον Ματ Λοτζέσκι.

Λοτζέσκι: «Αξίζουμε το πρωτάθλημα»
Στην ενέργεια που είχε ο Ολυμπιακός στον τρίτο τελικό με τον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Ματ Λοτζέσκι, τονίζοντας πως πρέπει να δείξει την αντίστοιχη και στο επόμενο ματς στο ΣΕΦ.

Ο φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε στα κλειδιά του σημερινού ματς υπογραμμίζοντας:

«Απ’ την αρχή του παιχνιδιού ήμασταν συγκεντρωμένοι. Είχαμε ενέργεια, βγάλαμε ελεύθερα σουτ και κρατήσαμε την άμυνα. Περιμέναμε ο Παναθηναϊκός να αντιδράσει στη συνέχεια. Ακολουθήσαμε όμως τις οδηγίες του προπονητή μας και φτάσαμε να πάρουμε μια σπουδαία νίκη».

Όσον αφορά το τέταρτο παιχνίδι της σειράς στο ΣΕΦ σχολίασε: «Εμείς και ο λαός του Ολυμπιακού το αξίζουμε. Πρέπει να δώσουμε άλλο ένα παιχνίδι με την ίδια ενέργεια. Να κρατήσουμε τον ίδιο ρυθμό με σήμερα, την άμυνα και την επίθεση στα ίδια επίπεδα προκειμένου να παραμείνουμε στο στόχο μας», ενώ για την παρουσία του κόσμου στο κρίσιμο παιχνίδι τόνισε:
«Ο κόσμος μας, μας δίνει ενέργεια και η υποστήριξή του θα είναι πολύ σημαντική στο επόμενο παιχνίδι».

Μάντζαρης: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Χαρούμενος για το break της έδρας και παράλληλα προσγειωμένος ενόψει της συνέχειας των τελικών εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μάντζαρης μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ.

Μάντζαρης: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει»
Τίποτα δεν κρίθηκε στη σειρά των τελικών, όπως τόνισε ο Βαγγέλης Μάντζαρης, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο γκαρντ των «ερυθρόλευκων» στάθηκε στις λύσεις που είχε η ομάδα του Μπαρτζώκα τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση και κατάφερε να σπάσει την έδρα των «πράσινων».

Αναλυτικά:


«Μεγάλη νίκη, είχε 25 σερί αγώνες ο Παναθηναϊκός και δεν ήταν εύκολο να κερδίσουμε εδώ. Πήγαμε να αυτοκτονήσουμε, αλλά αυτό που μετράει είναι η νίκη. Δεν πανηγυρίζουμε όμως, γιατί τίποτα δεν έχει τελειώσει», ήταν αρχικά τα λόγια του παίκτη των Πειραιωτών.

Για το κλειδί της νίκης: «Ο πλουραρισμός, η άμυνα, οι σωστές επιθέσεις. Βγάλαμε σωστά σουτ και δεν αφήσαμε περιθώρια στον Παναθηναϊκό να επιβάλει το ρυθμό του. Δείξαμε χαρακτήρα στο τέλος».

Στη συνέχεια ο διεθνής γκαρντ δήλωσε: «Όταν έχεις να κερδίσεις εδώ 25 ματς και έχεις την πίεση να κερδίσεις, υπάρχει άγχος. Δείξαμε όμως χαρακτήρα όταν πλησίασαν και πήραμε το παιχνίδι».

«Αν είναι τόσο άστοχος ο Παναθηναϊκός είναι η άμυνα. Και εμείς κάναμε καλές επιλογές. Τα βάλαμε σήμερα και κερδίσαμε» 

Αλβέρτης: "Απ' όλους περιμένω το κάτι παραπάνω"

Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού τουλάχιστον για τα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα, παραδέχτηκε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης ο οποίος τόνισε πως ο Παναθηναϊκός οφείλει να παρουσιαστεί πανέτοιμος στο ΣΕΦ
Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το παιχνίδι, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης τόνισε ότι η ομάδα του έχει δύο μέρες πλέον για να προετοιμαστεί για τον 4ο τελικό του ΣΕΦ και να ξαναφέρει πίσω στο ΟΑΚΑ την σειρά.




"Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα για 30 λεπτά. Αργήσαμε πολύ να μπούμε στο πνεύμα του παιχνιδιού. Στο δ' δεκάλεπτο παίξαμε με ποιότητα. Τα παιχνίδια ξεκινάνε πολύ πριν το τζάμπολ, με την ατομική και την ομαδική προετοιμασία", σχολίασε ο προπονητής του Παναθηναϊκού και συνέχισε: "Αυτό που θα κάνουμε και πρέπει να κάνουμε είναι να πάμε να παλέψουμε στο ΣΕΦ και να φέρουμε τη σειρά ξανά στο ΟΑΚΑ. Έχουμε δύο μέρες να προετοιμαστούμε και να παρουσιαστούμε έτοιμοι".

Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ κακά ποσοστά και στους τρεις τελικούς έξω από τα 6.75μ. και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης σχολίασε ότι πρέπει: "Να νιώσουμε λίγο πιο ελεύθεροι. Στα τρία παιχνίδια έξω από τα 6.75μ. έχουμε πολύ κακά ποσοστά. Πρέπει να βάλουμε κάποια από τα συνηθισμένα σουτ που βάζουμε", ενώ συμπλήρωσε: "Περιμένω από όλους κάτι παραπάνω. Και ειδικά από παιδιά που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να παίξουν σε τέτοια παιχνίδια. Πράγματα που μπορούν, όχι κάτι εξεζητημένο. Τόσα χρόνια σ' αυτή την πίεση ζούμε. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει άπειρος παίκτης. Πρέπει να μάθεις να ζεις και να αντεπεξέρχεσαι υπό αυτές τις συνθήκες".

Σε ερώτηση για την κακή ψυχολογία μετά την εντός έδρας ήττα και την ήττα με 25 πόντους στο ΣΕΦ σχολίασε: "Είναι θέμα δουλειάς του μυαλού και αυτοσυγκέντρωσης. Οφείλεις να αντιδράσεις και να πας να παίξεις στο ΣΕΦ όσο πιο έτοιμος γίνεται".

Από την πλευρά του, ο Μάικ Μπράμος σχολίασε: "Ο Ολυμπιακός πήρε μία διαφορά 15 πόντων. Προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να παίξουμε με ενέργεια στον 4ο τελικό και να παλέψουμε".



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου