ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

«Κοιτάει Ζόνας ο Ολυμπιακός»

«Κοιτάει Ζόνας ο Ολυμπιακός»

31/07/2014
 
 Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται ο Ζόνας της Βαλένθια, σύμφωνα με όσα υποστήριζαν χθες το βράδυ στην Ισπανία.

«Κοιτάει ο Ζόνας ο Ολυμπιακός»!
Σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό φαίνεται πως είναι η υπόθεση του Ρομπίνιο, αλλά από την Ισπανία προέκυπτε η πληροφορία πως οι Πειραιώτες εξετάζουν την περίπτωση ενός ακόμη Βραζιλιάνου επιθετικού.

Ο λόγος για τον Ζόνας, ο οποίος έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Βαλένθια και οι Πειραιώτες έχουν κινηθεί για την απόκτησή του. Ο 30χρονος παίκτης πήγε στο προπονητικό κέντρο των «νυχτερίδων», όπου υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, παρότι δεν υπολογίζεται από τον Νούνο Σάντο.


Ο διεθνής άσος ψάχνει την επόμενη ομάδα του και έτσι οι Ισπανοί βάζουν στο «κόλπο» τους πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι – όπως αναφέρει η SportDay – φέρονται να έχουν ρωτήσει ήδη τη Βαλένθια για τον Ζόνας.

Ο ισπανικός σύλλογος αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ, αλλά αυτό μπορεί να «πέσει», και το κασέ του παίκτη φτάνει το 1,5 εκατ. ευρώ, χρήματα που μπορούν να προσφέρουν οι «ερυθρόλευκοι».




ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου