ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Ο Ρανιέρι θέλει… επίθεση

Ο Ρανιέρι θέλει… επίθεση

30/07/2014
 
 Μια Εθνική ομάδα που θα παίζει περισσότερο επιθετικό και κάθετο ποδόσφαιρο θέλει να παρουσιάσει ο Κλαούντιο Ρανιέρι όπως δηλώνει στη Gazzetta dello Sport.

Ο Ρανιέρι θέλει… επίθεση
Μια περισσότερο επιθετική Εθνική Ελλάδος θέλει να παρουσιάσει στον αγωνιστικό χώρο ως προπονητής της ο Κλαούντιο Ρανιέρι.

Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο Ιταλός προπονητής σε συνέντευξή που παραχώρησε την Gazzetta dello Sport. Ωστόσο ο Ρανιέρι επισημαίνει πως… «είναι αδύνατον όλα να γίνουν αμέσως».

Ακολουθεί ένα μέρος από τη συνέντευξή του Κλαούντιο Ρανιέρι στην Gazzetta Dello Sport»:


Για τις διαπραγματεύσεις που είχε με την ΕΠΟ και αν βιάστηκε να αποδεχθεί να αναλάβει μια Εθνική ομάδα:
«Η Ελλάδα επικοινώνησε μαζί μου πριν από το Μουντιάλ, επειδή το συμβόλαιο του Φερνάντο Σάντος τελείωνε και είχα δώσει τον λόγο μου. Οτιδήποτε έγινε μετά την Βραζιλία δεν με αφορά. Είχα προτάσεις από 3 συλλόγους, αλλά ο πρόεδρος, Γιώργος Σαρρής ήρθε στην Ρώμη και με κατέκτησε με το πρότζεκτ του»

Για το πόσο σημαντική είναι η Εθνική για τους Έλληνες:
«Υπάρχει δυνατό πατριωτικό συναίσθημα. Αγαπούν την σημαία. Οι πόλεις "νέκρωναν" για την Εθνική ομάδα στην διάρκεια του Μουντιάλ, οι παίκτες τα δίνουν όλα . Ήταν άτυχοι στο παρελθόν (γενικά όχι μόνο στο Μουντιάλ της Βραζιλίας)»

Για την Εθνική και συγκεκριμένα για τον Γιώργο Σαμαρά:

«Υπάρχουν εξαιρετικές μονάδες και ένα συμπαγές σύνολο. Έχω μιλήσει με τον Τοροσίδη και Σαμαρά, ο οποίος για εμάς είναι πάρα πολύ σημαντικός, αλλά βρίσκεται χωρίς ομάδα, γιατί το συμβόλαιο του με την Σέλτικ έληξε»

Για το αν είναι στόχος η πρόκριση στο Euro 2016:
«Σίγουρα. Χρειάζονται ξεκάθαρες ιδέες και άμεση αφομοίωση τους. Έχω μελετήσει πολύ, αλλά υπάρχει λίγος χρόνος. Συγκεντρωνόμαστε 1η Σεπτεμβρίου και στις 7 παίζουμε με την Ρουμανία στην Αθήνα κεκλισμένων των θυρών, λόγω μιας ποινής που της επιβλήθηκε στα πλέι-οφ. Δεν είναι εύκολο ξεκίνημα»

Για το αν θέλει να δώσει μια πιο επιθετική φιλοσοφία σε σχέση με το 4-5-1 που έπαιζε η Ελλάδα:
«Θα το προσπαθήσω. Στην Ελλάδα είναι συνηθισμένοι να παίζουν κλειστά και να περιμένουν για να αντεπιτεθούν. Εμένα μου αρέσει το κάθετο ποδόσφαιρο και η ταχύτητα, αλλά είναι αδύνατον όλα να γίνουν αμέσως. Μετά την Ρουμανία και Φινλανδία τον Οκτώβριο, θα έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα»

Για το αν θα ζει μεταξύ Ελλάδας και Μόντε Κάρλο:

«Θα ταξιδεύω το Σαββατοκύριακο για το πρωτάθλημα και μεσοβδόμαδα για τα Κύπελλα Ευρώπης. Θα το κάνω μαζί με το τιμ μου (οι τρεις βοηθοί του ο Πελιτσάρο, ο Μπενέτι, ο Ατσαλίν)»

Για την αποχώρηση του από την Μονακό:

«Ζήτησα τρεις τέσσερις παίκτες, για να εξελιχθούμε ως ομάδα, αλλά ο πρόεδρος είχε διαφορετική άποψη»


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου