ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Στα πεναλτυ η Γιουναιτεντ,νικη η Ρομα (videos)

Στα πεναλτυ η Γιουναιτεντ,νικη η Ρομα (videos)

30/07/2014

Τότι
Η Ρόμα νίκησε με 1-0 την Ρεάλ Μαδρίτης και ελπίζει σε πρόκριση για το ICC 2014. Με ροζ εμφανίσεις αγωνίστηκε η "βασίλισσα". Στα πέναλτι κέρδισε η Γιουνάιτεντ την Ίντερ (VIDEOS).
Αυτή τη φορά μπορεί να μην είχαμε πολλά γκολ, όμως το θέαμα και τα απρόοπτα δεν έλειψαν από το International Champions Cup 2014, στο οποίο συμμετέχει και ο Ολυμπιακός. Δυο παιχνίδια, λοιπόν, είχαμε τα ξημερώματα της Τετάρτης, ένα εκ των οποίων κρίθηκε στα πέναλτι.
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ίντερ δεν κατάφεραν να σκοράρουν στην κανονική διάρκεια, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να οδηγηθεί στη διαδικασία των πέναλτι (στο τουρνουά δεν έχουμε παράταση).
Εκεί και οι πέντε παίκτες της Γιουνάιτεντ ήταν εύστοχοι, σε αντίθεση με τον Αντρεόλι της Ίντερ που έχασε το δικό του. Έτσι οι Άγγλοι πήραν δυο πόντους (κάθε νίκη στα πέναλτι είναι δυο πόντοι, ενώ ο ηττημένος στα πέναλτι παίρνει έναν).

Οι άντρες με τα ροζ
Δεν τα πήγαν και τόσο καλά... Ο Φραντσέσκο Τότι γέρασε, αλλά παραμένει ποιοτικός, οπότε με μία κοντινή προβολή, μετά από γέμισμα από τα δεξιά, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το τελικό Ρεάλ Μαδρίτης - Ρόμα 0-1.
Στο παιχνίδι είχαμε διάφορα "τρελά" με τον κόσμο να κάνει... ντου και το ματς να διακόπτεται προσωρινά.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ίντερ: 0-0 (5-3 στα πέναλτι)
Ρεάλ Μαδρίτης - Ρόμα 0-1 (Τότι 58')
Η βαθμολογία των δυο ομίλων

Τα γκολ και η διαδικασία των πέναλτι








ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου