ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Αλμπέρτο Μποτία:«Τα πάντα για έναν σπουδαίο Ολυμπιακό»(videos)


Αλμπέρτο Μποτία:«Τα πάντα για έναν σπουδαίο Ολυμπιακό»(videos)

Ο Αλμπέρτο Μποτία μίλησε στο OlympiacosTV κι εμφανίστηκε αποφασισμένος να συμβάλλει τα μέγιστα για έναν ακόμα καλύτερο Ολυμπιακό!
Έτοιμος για «σκληρή» δουλειά προκειμένου να κάνει τον Θρύλο ακόμα μεγαλύτερο εμφανίστηκε ο Αλμπέρτο Μποτία.
Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Ισπανός άσος μίλησε στο OlympiacosTV για τους στόχους του με την ομάδα μας και δήλωσε αποφασισμένος να τη βοηθήσει να φτάσει ακόμα πιο ψηλά!
«Είμαι πολύ χαρούμενος, έρχομαι στην ομάδα με στόχο να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Έχω πολλή όρεξη για δουλειά και θέλω να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ, για να «μεγαλώσει» ακόμα περισσότερο ο σύλλογος», είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη σπουδαία συνεργασία του Ολυμπιακού με τη UNICEF:
«Η συνεργασία του Ολυμπιακού με τη UNICEF είναι μια πολύ ωραία κίνηση με στόχο τη βοήθεια των συνανθρώπων μας. Συμβάλλει στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, βοηθά πραγματικά και πιστεύω ότι είναι κάτι πολύ όμορφο».
Τέλος, δεν παρέλειψε να στείλει και το δικό του μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας μας, δίνοντας υπόσχεση για έναν ακόμα καλύτερο Ολυμπιακό:
«Έρχομαι με μεγάλη όρεξη για δουλειά, προκειμένου να βοηθήσω όσο μπορώ περισσότερο. Είμαι σίγουρος ότι φέτος θα δούμε έναν σπουδαίο Ολυμπιακό κι εγώ θα δώσω το 100% για να βοηθήσω την ομάδα».
Δείτε τις δηλώσεις του Αλμπέρτο Μποτία στο OlympiacosTV


Το who is who του Μποτία
 http://alexwebradiotv.blogspot.gr/2014/07/picsvideos.html


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου