ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Και ο Τακουρίδης στον Ολυμπιακό


Και ο Τακουρίδης στον Ολυμπιακό

02/08/2014
 
 Την απόκτηση του Γιάννη Τακουρίδη απ’ τον Φοίνικα Σύρου ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός για τον επόμενο χρόνο. «Μεγάλη τιμή να παίζεις στον Ολυμπιακό» δήλωσε ο 26χρονος κεντρικός.

Και ο Τακουρίδης στον Ολυμπιακό
Παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι για τον επόμενο χρόνο ο Γιάννης Τακουρίδης. Ο 26χρονος κεντρικός συμφώνησε σε όλα με τους «ερυθρόλευκους» και εντάχθηκε στο ρόστερ τους, μετά από μια πολύ καλή σεζόν που είχε με τον Φοίνικα Σύρου.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση του παίκτη η ομάδα του Πειραιά καυτηρίασε την απόφαση για προσθήκη τέταρτου ξένου στα ρόστερ των ομάδων.

Η ανακοίνωση:

«Το ΤΑΑ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Τακουρίδη. Ο διεθνής κεντρικός υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και θα ενισχύει τον Ολυμπιακό την αγωνιστική περίοδο 2014-15. Ο Ολυμπιακός στηρίζει έμπρακτα τους Έλληνες παίκτες και αρνείται να συμμετάσχει στην «κωμωδία» με την υπόθεση του 4ου ξένου η οποία δεν έχει ξεκαθαρίσει ενώ έχουμε εισέλθει στον μήνα Αύγουστο. Ο Γιάννης Τακουρίδης, είναι γεννημένος το 1988, και έχει αγωνιστεί στον Φοίνικα Σύρου, στον Ηρακλή και στον Άρη».

Μετά από την έναρξη της συνεργασίας ο Γιάννης Τακουρίδης σημείωσε: «Είναι μεγάλη τιμή να παίζεις στον Ολυμπιακό. Ο σύλλογος πρωταγωνιστεί σ’ όλα τα αθλήματα και έχει τεράστια ιστορία στο βόλεϊ. Εύχομαι να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της που είναι η κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων και η καλή πορεία στην Ευρώπη. Μεγάλο κίνητρο είναι και η συμμετοχή της ομάδας στο Champions League».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου